Xl Australia Victoria Great Ocean Road 12 Apostles Sunset
Oplevelse i Australien

Oplev Great Ocean Road og The Grampians

Spektakulære klipper, dyreliv og regnskov i Victoria

Tag med en mindre gruppe på en udflugt i storslået natur fra kystens forrevne klipper med The 12 Apostles til vandretur i regnskov og smukke bjerge. Mad og overnatninger er inkluderet.

Denne udflugt i Victoria i Australien er til jer, der vil opleve de storslåede naturscenerier og dyrelivet langs Great Ocean Road og inde i land, mens som ikke vil køre selv. I følges med en mindre gruppe og en professionel guide. Alt er arrangeret inkl. måltider og gode overnatninger bl.a. i en villa med fantastisk udsigt.

Det kan I se frem til

Program

Dag 1: Great Ocean Road, Kænguruer og koalaer

I bliver samlet op på jeres hotel om morgenen og kører ud af dejlige Melbourne over West Gate Bridge. Her åbner de vulkanske sletter sig på vejen til Geelong, hvor I har tid til at gå en tur langs den hyggelige havnefront. I centrum lyser kolonitidens fine bygninger op. 

Spektakulære klipper og vilde dyr

Fra Torquay kører I ad Great Ocean Road langs Australiens mest spektakulære kyst med imponerende klippeformationer. Der er flere stop på vejen med flotte udsigter. Mange steder langs kysten lever de vilde Eastern Grey Kangaroos. Jeres guider kender de bedste steder, så I får dem at se helt tæt på. Der er frokost i feriebyen Lorne, hvor I måske også får tid til en svømmetur. 

Koalaer og fugleliv

Ved Kennett River stopper I for at se vilde koalaer og farverigt fugleliv, hvorefter turen går til Great Otway National Park. Her skal I på en times vandretur i den tempererede regnskov for at se kæmpe blomster, forhistoriske træer og bregner. Læg mærke til de forunderlige "skorstene" på jorden. De kaldes Yabbie Chimneys efter store krebs, der graver sig ned i det våde dynd i tørre perioder. 

Villa med havudsigt

En forrygende dag fortjener en forrygende afslutning. I overnatter på Beacon Point Ocean View Villas i en villa højt oppe på skrænterne med flot udsigt over havet, og middagen indtages på en prisbelønnet restaurant. Sådan skulle livet altid være.

Dag 2: Shipwreck Coast og 12 Apostle

Dagen starter, som aftenen før sluttede: med et skønt måltid mad. I får nemlig morgenmad på de lokales favorit Bay Leaf Cafe. Herefter er I klar til flere oplevelser. 

Aboriginiernes historie

I kører gennem det frodige højland Otway Ranges mod Shipwreck Coast, der har fået sit navn efter hele 80 skibsforlis langs den rå kyst. I løbet af dagen får i nogle af de dramatiske fortællinger. 

Ved Castle Cove nyder I den flotte udsigt over Aire River Valley, og undervejs vil I også høre om de aboriginske stammer, der har levet langs kysten. Arkæologiske fund viser, at her også har levet dinosaur – dog nogle millioner år tidligere.

Perfekt belyste Apostle

Den største attraktion langs Great Ocean Road er klippeformationerne The 12 Apostles. I ankommer hertil tidligt, netop som solen står perfekt for at se dem. Senere på dagen står de som silhuetter, og her vil være mange flere besøgende. I kan gå en tur langs kysten ad boardwalks, og der er også mulighed for en tur i helikopter (for egen regning).

Koalaer, kænguruer OG emuer

Der er frokost i den lille fiskerby Port Campbell, og senere viser jeres guide flere fascinerende kyststrækninger langs Great Ocean Road som London Bridge, Bay of Islands, Bay of Martyrs og Boat Bay. Flere hyggelige kystbyer som Warrnambool og Port Fairy får glæde af jeres besøg, og det samme gør koalaer, kænguruer og emuer i Tower Hill Game Reserve, der er et tidligere vulkankrater. 

Mod bjergene i the Grampians

I kører nu mod The Grampians National Park, hvor blågrå bjerge omgiver sig med skovområder, søer og vandfald. Her skal I bo ved foden af Mt. Sturgeon og spise på Royal Mail Hotel in Dunkeld.

Dag 3: vandretur, vandfald og guld

Dagen starter med en fantastisk smuk køretur langs Wonderland og Mt. William Ranges og gennem spektakulære Halls Gap i hjertet af Grampians National Park. Her rejser de grå klipper sig fra de frodige skovområder. I kommer på korte vandreture bl.a. ved McKenzie Falls og besøger et aboriginsk kulturcenter. 

Guldbyen Ballarat

På vej tilbage til Melbourne, kører I også tilbage i tiden. I besøger den gamle guldmineby Ballarat, der i sin tid var en af regionens rigeste byer. En rigdom, som også spredte sig til Melbourne, hvor I ankommer ved 18-tiden.

XL Australia Mackenzie Falls Grampians National Park
XL Australia Koala Tree Animal
Xl Australia Victoria Great Ocean Road Shipwreck Coast Port Campbell National Park
Team Australien

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.