Xl Australia Margaret River Vasse Felix Employee In The Vineyard
Oplevelse i Australien

Privat vinsmagning på Vasse Felix

Nyd udsøgt australsk vin i Margaret River-Regionen

Besøg en pioner inden for vindyrkning i Western Australia, Vasse Felix. Kom ud i markerne, ned i kældrene og mød eksperter, der skaber vine med ærekærhed. Topvinen Heytesbury er et ikon for australsk vin, men det stopper ikke her.

Når I besøger Vasse Felix, rammer I lige ned i den australske vinhistorie. Vasse Felix står som en af pionererne inden for vindyrkning ved Margaret River i Western Australia, ja, nogle kalder Vasse Felix for selve grundlæggeren af regionens blomstrende vinkultur.

Xl Australia Margaret River Vasse Felix Winery Barrels
Xl Australia Margaret River Vasse Felix Winery Food Wine
Xl Australia Margaret River Vasse Felix Winery At Night

Velkommen med Blancs de Blanc

I bliver budt velkommen med et glas mousserende Blanc de Blancs og går så en tur i vinmarkerne til områdets ældste vinstokke. De blev plantet i 1967 af Tom Cullity, der fandt dette sted at starte på og så de unikke muligheder i alt fra klima til jordbund.  

I dykker ned i historien

Nu er det så tid at gå i kældrene, hvor Vasse Felix har områdets mest imponerende samling af historiske vine. I smager to af Margaret Rivers førende vine baseret på Cabernet Sauvignon og Chardonnay. 

Jeres vært giver jer indblik i de mest unikke vine i samlingen inkl. regionens første Cabernet Sauvignon (1972 Vasse Felix Cabernet Sauvignon). I lærer om lagring og holdbarhed af Cabernet og Chardonnay vine, nyder lokalt charcuteri og slutter med at smage en historisk Vasse Felix Cabernet Sauvignon.

Xl Australia Margaret River Vasse Felix Creative Food Close
Xl Australia Margaret River Vasse Felix Restaurant
Xl Australia Margaret River Vasse Felix Food Close

Høj kvalitet – for alle!

Margaret River står kun for ca. 3% af alle australske vine, men for 20% af premium markedet, så det er et område, der satser målrettet på kvalitet.  Alt er tilrettelagt og præsenteret, så alle kan være med – både novicer og feinschmeckere.

3 Retters menu med vine

Efter vinsmagningen fortsætter I til den prisvindende restaurant, hvor I nyder en treretters menu baseret på lokale råvarer og suppleret med passende vine inkl. endnu et glas af den historiske Cabernet Sauvignon. Rundvisningen foregår på lørdage og søndage fra kl. 10.30. 

Team Australien

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.