Xl Australia The Ghan Train Station Morning
Oplevelse i Australien

The Ghan - i tog gennem outbacken

Fra Adelaide til Alice Springs eller Darwin i kamelernes fodspor

Oplev en komfortabel tur i tog i Australien gennem mageløse landskaber fra Adelaide og ind i Australiens røde hjerte, outbacken. De fleste stiger af i Alice Springs, men I kan fortsætte til Darwin, hvis I ønsker det.

At køre i tog er en skøn rejseform. Verden passerer forbi uden for vinduerne, og man kan gå en tur og strække benene, når man har lyst. Når toget så er The Ghan på rejser til Australien, gør kun oplevelsen så meget større.

I kamelernes fodspor gennem outbacken

I gamle dage foregik transporten gennem ørkenen med ørkenskib i form af de enpuklede kameler, dromedarerne. Afghanske kameldrivere stod for karavanerne. Deraf navnet på det tog, I skal med. The Ghan.

Kamelerne blev også benyttet, da jernbanen skulle anlægges, og bagefter blev de sluppet fri. Det passede dem så godt, at de blev til flere og flere, og i dag kan I se deres flokke af efterkommere fra toget. Også flokke af vilde heste kan I være heldige at se.  

Oprindeligt gik The Ghan fra Adelaide til Alice Springs med verdens længste lige togstrækning, men i 2004 blev banen forlænget til Darwin. Nyhavn Rejser anbefaler dog stadig den oprindelige rute.

Xl Australia The Ghan Train Platinum Service Double Cabin Morning
Xl Australia The Ghan Train Gold Service Bathroom Amenities
Xl Australia The Ghan Train Platinum Club Dining

Fra Adelaide til Alice Springs med The Ghan

I stiger om bord i Adelaide om formiddagen og finder jer til rette i jeres kupe godt hjulpet at togets personale. Når hjulene sætter i gang, kan I gå i Queen Adelaide Restaurant og spise frokost. Har I Platinum eller Gold Service, er både mad og drikke inkluderet. 

Alt imens glider landskaberne forbi. Først vinområderne, så mere rå landskaber. Nyd en god bog, hvis I kan få øjnene fra alt det, der sker udenfor, hvor Flinders Ranges langsomt forsvinder i horisonten. Gå en tur i loungen for at nyde en drink, før restauranten igen kalder med 3-retters menu. Mørket falder på, trætheden indhenter jer, og The Ghan vugger jer i søvn i kupeen, der nu er lavet om til soveværelse.  

I vågner op til solopgang over den uendelige outback og kan nyde en dejlig morgenmad, mens nye scenerier passerer forbi. Når I stiger af i Alice Springs, er I klar til nye oplevelser på jeres rejse til Australien med et dejligt minde i bagagen.

Flere kategorier på The Ghan

Uanset hvilken kategori af service og kupe, I vælger, vil I nyde komforten om bord på The Ghan. Men når det er sagt, er der flere kategorier, som jeres rejserådgiver kan fortælle mere om. Forskellen ligger i graden af service, størrelsen på kupeen og det, der er inkluderet i prisen.

Team Australien

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.