Xl Australia WA Margaret River Aerial Photo Beach Coastline
Oplevelse i Australien

Vandretur og gourmetmad i Margaret River

3 timers vidunderlig gåtur afsluttet med udsøgt frokost på vingård

Margaret River i Western Australia er smuk natur, skønne vine, udsøgt gastronomi og alt, hvad det gode liv ellers kan byde på. Nyd det på en heldagsudflugt langs den smukke kyst med mulighed for en svømmetur på vejen.

I det sydvestlige Australien strækker staten Western Australia sig ud i det Indiske Ocean. Inde på land er et af Australiens mest kendte vinområder, Margaret River Wine Region, og ude ved kysten forkæles man med de smukkeste scenerier mellem fyrtårnene ved Cape Naturaliste i nord og Cape Leeuwin i syd.

XL Australia Western Australia Margaret River Canal Rocks
Xl Australia WA Margaret River Walk Into Luxury Injidup Couple
XL Australia Western Australia Margaret River Smtih Beach

The Cape to Cape Walk Track

Mellem Cape Naturaliste i nord og Cape Leeuwin i syd går den smukke vandrerute The Cape to Cape Walk Track. 123 kilometers betagende natur med skove, klipper, grotter, blomster og strande både til at bade ved og til forrygende surfing.

I kan selvfølgelig vælge at gå hele vejen, men vi har fundet den smukkeste strækning, hvor I samtidig kan afslutte med maner på en vingård.

7 km ad The Cape to Cape Walk Track

I skal på en 3 timers gåtur mellem den smukke strand ved Injidup og surferparadiset Smiths Beach. I passerer flotte udsigtspunkter på vejen, og I kan alt efter årstiden slutte gåturen med en svømmetur i den rolige ende af Smith Beach. Længere nede ad stranden kan I se surferne ride på bølgerne her.

Kommer I til Margaret River i perioden fra juli til november, er der gode chancer for at spotte hvaler. Husk en kikkert.

Xl Australia WA Margaret River Walk Into Luxury Nature Rocks

Inde eller ude alt efter årstid

I kan tage til gourmetmiddag ved Ayers Rock hele året. Fra 22. oktober til 24. marts foregår middagen inden for, så I er sikre på, at middagen ikke akkompagneres af evt. vind og sandfluer i Australiens sommer. 

Frokost på prisbelønnet restaurant

Al en motion og friske luft giver en god appetit. I får en gourmetsnack undervejs på vandreturen, men det kan selvfølgelig ikke gøre det, når man er i et af Australiens mest udsøgte gourmetområder.

Nej, efter gåturen bliver I kørt til den pittoreske vingård Wills Domain, der ikke blot er kendt for sine vine, men også for sin restaurant, der hører til regionens absolut bedste. Her venter en 4-retters menu med udvalgte vine. I kan eventuelt slutte i gårdbutikken, før I bliver kørt hjem til hotellet.

Xl Australia WA Margaret River Walk Into Luxury Boranup Couple
Xl Australia WA Margaret River Wills Domain Lunch Walk Into Luxury
Xl Australia WA Margaret River Walk Into Luxury Food Element

Praktisk information

I bliver hentet på jeres hotel om morgenen og kørt hjem igen efter turen. Gåturen er med en privat guide, som har vand med. I får en flaske i rustfrit stål med for at begrænse mængden af plastik. I må beholde den bagefter. Selve gåturen starter kl. 8.30, og turen slutter 16.30.

Og til sidst for at undgå evt. navneforvirring: Margaret River er navnet på en 60 km lang flod. Den løber gennem en by, der også hedder Margaret River, og ud i Det Indiske Ocean midt mellem Cape Naturaliste i nord og Cape Leeuwin.

Regionen hedder Margaret River Wine Region. Australiere elsker dog at forkorte alt, så ofte vil I kun høre Margs eller Margie Rivs.

Se også fire dages oplevelser: Vandring og poolvilla ved Margaret River

Team Australien

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.