Xl Bali Bask Gili Meno Suite Pool
Gili Meno, Indonesien

Bask Gili Meno

Cool stemning, stilrene villaer og snorkling direkte fra stranden

Med sit enkle, nærmest skandinaviske design, smukke beach club, fortrinlige køkken og en fabelagtig placering på den intime og naturskønne ø Gili Meno, er Bask Gili Meno definitionen af cool – et gennemført, roligt og stilrent luksusresort, der egner sig perfekt til såvel par som familier med teenagere. Fik vi nævnt den sublime infinity pool - og at I kan snorkle med havskildpadder direkte fra stranden? 

Stilrent luksusresort med stemning, sjæl og fantastisk strand på Gili Meno

En velbevarede hemmelighed elsket af Bali-kendere

Bask Gili Meno ligger ikke alene ud til en vidunderlig strand på Gili Menos vestlige side – glæd jer i øvrigt til fortryllende solnedgange – men resortet har også formået at skabe en helt særlig og fantastisk stemning, der både rummer det eksklusive og det elegante med en mere ungdommelig, hip og afslappet stemning, der bliver hjulpet godt på vej af moderne retro-fortolkninger fra funk, jazz -og soulmusikkens guldalder i 1960’erne og 1970’erne.

Det er i særklasse det bedste og mest luksuriøse resort på Gili Meno – og vi elsker det. Stilen. Den fantastiske mad. Poolen og den skønne Beach Club. Den intime og rolige stemning på Gili Meno. Og måden, hvorpå de australske ejere har skabt alt med hjertet – fra de mindste detaljer som den hjemmebagte surdejsbrød til de australske kødudskæringer og vine på menuen, de gennemførte villaer og det høje serviceniveau, der på én gang føles nærværende og diskret.

Det perfekte stop på et øhop mellem Bali og Lombok

Hvis I spørger os, er Bask Gili Meno det oplagte stop på et øhop mellem Bali, Lombok og Gili-øerne. Vi anbefaler gerne, at I flyver fra Bali til Lombok, hvorfra I kan tage en kort speedbådtur til Gili Meno. Det er den sikreste måde at nå frem i tid, da speedbådene fra Bali til Lombok kan blive aflyst pga. høj søgang over strædet.  

Suveræn Beach Club - og cocktailbar under jorden

Bar. Lounge. Restaurant. Infinity Pool. DJ’s. Cabanas. Day Beds. Solsenge. Og private VIP lounges. Beach Club indtager på alle måder hovedrollen på Bask Gili Meno – glæd jer til et kreativt og fortrinligt køkken, der byder på skønne fusionsretter, pizza, salater, karryretter, grillet seafood og udsøgte kødudskæringer fra Australien. Under Beach Club finder I cocktailbaren Rosalee, der inviterer til et imponerende udvalg af vine, cocktails, signaturdrinks og alle de velkendte klassikere – alt sammen serveret med udsigt til poolen og til lyden af jazz, funk og soul.

Spa, snorkling, surfing og meget mere

På resortets spa finder I et topmoderne fitnesscenter, mens spamenuen byder på et originalt udvalg af moderne kropsterapier og traditionelle massager med udsigt over Gili Menos saltsø, stranden, havet og Balis Agung-vulkan i horisonten.  

Gili-øerne er først og sidst kendt for deres fantastiske snorkling og på Bask Gili Meno har I bogstavelig talt det hele lige uden for døren. I kan svømme ud til koralhaverne og resortets skulpturpark under vandet, Bask Nest, hvor I også kan være heldige at møde en havskildpadde eller to. Bask Gili Meno tilbyder også paddleboard, kajak, surfing, vandreture og cykelture. Hør med jeres rejserådgiver, hvis I har særlige ønsker til jeres ophold på Bask Gili Meno.

Fabelatige villaer – med og uden pool

Bask Gili Menos vidunderlige og stilfulde villaer fordeler sig på seks forskellige kategorier, herunder:

Studio Plunge (60 m2): Intime villaer i ét plan med privat terrasse og badeværelse med bruser. Fås med og uden egen pool. Ligge ud til saltsøen og mangroven. Plads til 2 personer.

Studio + (82 m2 + 24 m2 pool): Større villaer i ét plan med privat terrasse, pool og luksuriøst badeværelse. Ligger ud til saltsøen og mangroven. Plads til 2 personer.

Loft (132 m2): Skønne villaer i to etager med to soveværelser, to badeværelser, tagterrasse og en privat terrasse med plunge pool og daybeds. Plads til 4 personer. Udsigt til havet, stranden, saltsøen og Balis vulkaner.

Suite (122 m2 + 43 m2 pool): Suveræn villa I ét plan, der ligger lige ud til stranden eller saltsøen. Privat infinity pool, soldæk med solsenge, lille køkken og luksuriøst badeværelse.

Derudover har resortet også en 2 Bedroom Villa (183 m2 + 43 m2 pool) og en 3 Bedroom Villa (312 m2 + 45 m2 pool). Hør med jeres rejserådgiver, hvilken villatype, som passer jer bedst.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.