XL Bali Belmond Jimbaran Puri Deluxe Pool Villa Exterior View
Jimbaran, Bali

Belmond Jimbaran Puri

Bungalowidyl på eksklusivt strandresort

Jimbaran Puri Bali ligger lige ud til den gyldne strand Jimbaran Beach, der i manges øjne er Balis bedste. Læg hertil et stemingfyldt luksusresort, der danner de perfekte rammer for afslapning og badeferie.

Eksklusivt hotel

Jimbaran Puri Bali er del af den eksklusive hotelkæde Belmond, tidligere Orient-Express, som står for smagfulde hoteller, der reflekterer den lokale kultur og arkitektur. Hotellerne er kort sagt en fryd for øjet.

Stemningsfulde omgivelser

Her er kort afstand til butikker og restauranter, og bugten byder på alle typer vandsport, masser af små fiskerestauranter på stranden og ikke mindst forrygende solnedgange. At sidde her på stranden og nyde synet af fiskerbådene, der sejler ud mod horisonten i det smukke lys ved aftentide, er en vidunderlig oplevelser.

Nyd hotellets store pool, der går næsten helt ned til stranden. Og den store, tropiske have, der er fyldt med små tempelstatuer dekoreret med blomsterkranse og offergaver. Rundt omkring bidrager små bassiner med liljer og åkander til at gøre resortet til en atmosfærefuld helheldsoplevelse.

Stranden i Jimbaran

Vi rejser i en verden, hvor affaldsproblemer ikke kender til landegrænser. Havstrømme kan derfor skylle skrald op på stranden i Jimbaran. Stranden rengøres hver dag. Problemet opleves oftest i regnsæsonen fra november til marts.

XL Bali Belmond Jimbaran Puri Pool 3
XL Bali Belmond Jimbaran Puri Nelayan Restaurant By The Beach
XL Bali Belmond Jimbaran Puri Spa Treatment Bale 1
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Bungalows og villaer

Hotellet består af 62 balinesisk inspirerede bungalows og villaer i en stor tropisk have. Hver bungalow er rummelig med elegant møblement, lækkert design, stort badeværelse med nedsunket badekar, terrasse med to solstole og nogle med privat pool. 

32 Garden Cottages Suites og 8 Beachfront Cottages Suites (heraf enkelte med 2 soveværelser)

Charmerende bungalows mod haven eller havet. Alle har egen, lille have samt terrasse med liggestole, stort badeværelse med badekar og selvfølgelig soveværelse med alskens faciliteter. Der kan redes op til to børn  i hytterne.

22 Deluxe Pool Villas (heraf flere med to soveværelser)

100% private villaer med stor pool og masser af plads både inde og ude. Udendørs er, udover poolen, både solstole og en balinesisk inspireret bale (pavilion med en stor day bed).

Og indendørs er både soveværelse og separat stue fyldt med lækre faciliteter. Badeværelset har et elegant badekar i sort sten, to håndvaske og et ekstra brusebad i det fri.

Aktiviteter

Jimbaran Puri Bali tilbyder sine gæster et væld af spændende aktiviteter og udflugter mod betaling. I kan f.eks. dyrke vandsport og dykke ved Jimbaran Beach, lære om Balis mange traditioner under et besøg på resortets tempel, besøge et fiskemarked samt tilberede jeres egen friskfangede red snapper på bedste balinesiske stil ved at tilmelde jer et madkursus. Gå heller ikke glip af et afslappende 2-timers cruise til det vigtige Uluwatu Tempel og nyd solnedgangen fra båden.

Spa med yoga og massage

The Beach Spa er resortets luksuriøse spa med mange forskellige behandlinger, der inkluderer ayurvedisk massage, afslappende blomsterbade og behandling i tre havepavilloner. Der er også undervisning i yoga, tai chi og meditation. 

Gastronomi i særklasse

Jimbaran Puri Bali har også nogle af de bedste restauranter på Bali. Nelayan Restaurant disker op med frisk fisk og skaldyrsretter samt et delikat fransk køkken, mens Tunjung med udsigt til åkander byder på en kulørt buffet af frisk frugt, oste, lækre kager mm. i dagtimerne og et udsøgt indonesisk køkken om aften. Puri Bar er stedet at snacke asiatiske retter og salater og skåle i cocktails ved solnedgang. Der er desuden 24-timers roomservice. 

XL Bali Belmond Jimbaran Puri Restaurant Nelayan In Sunset Dinner At Beach
HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Bali Belmond Jimbaran Puri Deluxe Pool Villa Exterior View
Ubud, Bali, Asien

Poolvilla og bungalow på Bali

13 dage fra

22.000 kr.

Glæd jer til

Kunstnerbyen Ubud og afslappet luksus ved stranden

Vidunderlig poolvilla på Ubud Village Resort 4+*

Middag med levende lys og spabehandlinger i Ubud

Sublim service og bungalow ved stranden på Belmond Jimbaran Puri 4+*

Fredfyldte omgivelser og smuk natur

Photo 18
Komodo, Indonesien, Asien

Glæd jer til

Balis højland og strand på to enestående hoteller

4 dages luksuriøst sejleventyr med egen yacht

Komodovaraner, ø-hop og eventyrlige naturoplevelser

Dykning og snorkling på nogle af verdens smukkeste koralrev

Oplagt til par, familier med større børn og flere generationer

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.