DJI 0989

Balis skønhed og sejleventyr til Komodos drager

Balis skønhed og sejleventyr til Komodos drager

15 dage fra 62.000 kr.

Kontakt Stina

Tlf. 33 320 320

Fra Balis højland og strande til 4 dages sejleventyr i Komodo

Fra Balis tågeindhyllede bakkedrag, rismarker og dybe regnskove til Komodos fjerne kyster, har vi skabt en uforglemmelig rejse til Indonesien med stemningsfulde hoteller, egen yacht, intime naturoplevelser, skøn mad og snorkling på nogle af verdens smukkeste koralrev. Men det er kun begyndelsen.

Glæd jer til

 • Balis højland og strand på to enestående hoteller
 • 4 dages luksuriøst sejleventyr med egen yacht
 • Komodovaraner, ø-hop og eventyrlige naturoplevelser
 • Dykning og snorkling på nogle af verdens smukkeste koralrev
 • Oplagt til par, familier med større børn og flere generationer
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

Et natureventyr for alle sanser

På denne rejse til Indonesien begynder eventyret bogstaveligt talt på toppen – med tre nætter på et af vores absolutte favoritter på Bali, det vidunderlige boutiquehotel Chapung Sebali. Herfra flyver I videre til Labuan Bajo i Komodo, hvor jeres fire dages sejleventyr ved Komodo-øerne begynder. Jeres eventyr i Komodo slutter ikke her, for nu venter tre dage med afslapning, forkælelse og mere snorkling på skønne Plataran Komodo Resort & Spa, inden turen går tilbage til Bali og den store afslutning med 4 nætter i egen bungalow på det hyggelige strandresort Belmond Jimabaran Puri.

En rejse for par, familier og generationer

Denne rundrejse i Indonesien er oplagt til par, familier med større børn eller en rejse på tværs af generationer. Der er plads til at I kan nyde ferien sammen – og hver for sig – på alle hotellerne, mens I også kan vælge mellem to forskellige yachts, der har hhv. to og fire kahytter med plads til op mod 10 personer ombord.

Vi anbefaler, at I bestiller i god tid

Kombinationen af unikke hoteller og egen yacht med besætning betyder, at denne rejse skal bestilles i god tid. Hør med jeres rejserådgiver om jeres ønsker – og husk, at denne rejse kun er et forslag. Vi skræddersyer altid jeres rejse, så I har mulighed for at sejle i flere dage, bo længere på et af hotellerne – eller forlænge jeres rejse med flere oplevelser i Indonesien og Sydøstasien.

FRDY3902
Nataraja Sailing September 2019 1
XL Bali Belmond Jimbaran Puri Romantic Dinner Beach
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, der ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

Xl Bali Ubud Chapung Sebali Jungle Fish Pool Bar Infinity Pool Jungle

I flyver på førstedagen fra Danmark og ankommer den følgende dag til Denpasar Lufthan, hvor I bydes velkommen af en repræsentant fra Nyhavn Rejser. Transfer i privat bil med chauffør til Chapung Sebali 4+* i Ubud, hvor I forkæles i bedste balinesiske stil med tre nætter på det bæredygtige højlandsresort.

Xl Bali Chapung Sebali Spa Facilities View Water
Xl Bali Chapung Sebali Deluxe Suite Bedroom And View
Xl Bali Chapung Sebali Spa Facilities Lady On Walkway

I dag vågner I op i de mest himmelske omgivelser, I kan forestille jer. Jeres eventyr er begyndt og dagen er jeres. Glæd jer til den eminente service og det gode, økologiske køkken i et frodigt landskab af jungle og rismarker. Selvom I kun er 10 minutters kørsel fra Ubud, er I omgivet af naturens ro. Tag jer god tid til at nyde de fortryllende omgivelser, f.eks. fra den store infinity-pool, der af mange betragtes som Ubuds bedste.  

I hotellets vidunderlige Shapung Spa tilbydes et væld af skønne behandlinger - fra traditionel balinesisk og ayurvedisk massage til shiatsu, body scrubs, ansigtsbehandlinger og meget mere. 

I kan også gå på opdagelse i charmerende Ubud, Balis kulturelle ”hovedstad”, der har en lang tradition for små kunstskoler og gallerier, museer og glimrende restauranter.  

XL Bali Ulun Danau Temple Indonesia

Mere end noget andet, er Balis historie og kultur bundet sammen af livet i landsbyen og rismarkerne. Det er her I finder øens sjæl og den ægte hjertevarme, der gør Bali til et af verdens skønneste rejsemål. I dag har vi arrangeret en udflugt til en lokal landsby, hvor I bl.a. skal besøge et lokalt hjem og en lokal skole, ligesom I også skal møde landsbyens ældre. Senere skal I en tur med ud i rismarkerne, hvor I hører om arbejdet og årets gang i rismarken. I kan selv prøve kræfter med arbejdet, der alt afhængig af sæson kan være at pløje, plante eller høste.

XL Bali Rice Terrace Mountains Morning
XL Man Holding Rice Plant Field Bali Indonesia
XL Man With Basket Carrying Grass Natur People Bali Indonesia Vertical

I dag tager I afsked med Ubud og jeres skønne hotel. I flyver til Labuan Bajo, hvor jeres yacht venter på jer. Forude venter tre dages uforglemmeligt sejleventyr i et af verdens mest enestående naturområder – glæd jer til snorkling og dykning på nogle af verdens bedste koralrev, lyserøde strande, grotter og en vandretur, der bringer jer helt tæt på et af verdens mest fascinerende dyr, de formidable komodovaraner. 

På dette sejleventyr er tiden og skivet jeres – og jeres alene. I kan aftale programmet løbende og gøre hold, når og hvor I har lyst. Og så kan I selvfølgelig bare nyde livet ombord på skibet – med drinks på dækket, egen kok, kyndige dykkerinstruktører og frihed til at udforske Komodo-øerne på jeres helt egne præmisser. Naturligt. Roligt. Intimt. Og eksklusivt. Det kan ikke gøres bedre.   

Photo 23
Image00011
Photo 36

Jeres sejleventyr er ved at være ved vejs ende – på dag 8 vender I igen tilbage til Labuan Bajo, hvor der nu venter 2 nætter i egen villa på det stemningsfulde luksusresort Plataran Komodo 5*, der ligger roligt på Waecicu Beach på den vestlige kyst af øen Flores.  

Selvom jeres yacht er ganske komfortabel, bliver det alligevel dejligt at træde ind i en luksuriøs villa og have fødderne på jorden igen – de næste par dage kan I nyde de fredfyldte omgivelser med indonesisk gastronomi, spa og rolige stunder med cocktails i strandkanten, ligesom der selvfølgelig er rig mulighed for at snorkle og dykke lige ved resortet - eller på kortere sejlture, hvor I også kan fiske og udforske de nærliggende øer. Hør mere med jeres rejserådgiver.   

JY9A3562
JY9A4279
JY9A3098

XL Bali Belmond Jimbaran Puri Exterior Terraces

I dag flyver I tilbage til Bali, men denne gang går turen til Jimbaran Beach, der regnes for en af Balis bedste strande – men det er kun begyndelsen. For I skal bo op et af de absolut skønneste strandresorts, der findes på Bali, Belmond Jimbaran Puri 4+* 

Forkælelse og skønhed på Bali 

I har fire nætter på dette vidunderlige sted, som emmer af den smagfulde og gennemførte fortolkning af den lokale kultur og historie, som Belmond-kæden er så kendt for. Jimbaran Puri Bali har også nogle af de ypperste restauranter på Bali – for ikke at nævne The Beach Spa og et væld af aktiviteter fra fisketure og kokkeskole til besøg på lokale markeder og templer. 

Vi anbefaler bl.a. en 2-timers cruise til det historiske Uluwatu Tempel, hvor I også nyder solnedgangen fra båden på vej hjem til resortet. Hør mere med jeres rejserådgiver, som har mange gode forslag til skønne oplevelser på Bali.   

Et storslået eventyr på land og til vands er ved at være forbi. Vi har sørget for transfer i privat bil med chauffør ind til lufthavnen i Denpasar, Bali, som I flyver fra. Ankomst til Danmark dagen efter.

XL Bali Belmond Jimbaran Puri JPB EXT VIEW 12
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

På denne rejse bor I på tre enestående hoteller og resorts, der alle er nøje udvalgt ud fra deres stil, stemning og det ekstra, der er med til at fuldende jeres eventyr.  

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

 • Fly København - Denpasar t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Transport mellem alle lufthavne og hoteller
 • 4 nætter på Chapung Sebali 4+*, Ubud. Deluxe Suite, inkl. morgenmad  
 • Oplevelse: I rismarken med landsbyens bønder
 • Indenrigsfly: Denpasar - Labuan Bajo
 • Oplevelse: 4 dage/3 nætter - Sejleventyr til dragernes forjættede land
 • 2 nætter på Plataran Komodo 5*, Komodo. Garden Villa, inkl. morgenmad  
 • Indenrigsfly: Labuan Bajo - Denpasar
 • 4 nætter på Belmond Jimbaran 4+*, Jimbaran. Garden View Cottage Suite, inkl. morgenmad  

Prisen gælder ved 4 personer - tillæg hvis I rejser 2 personer på 33.000 per person

Pris per person ved 2 voksne
Balis skønhed og sejleventyr til Komodos drager
RejseperiodeDobbelt
20.06.24 ‑ 05.10.2465.000‑76.000
06.10.24 ‑ 18.12.2461.000‑69.000
19.12.24 ‑ 14.03.2563.000‑73.000
15.03.25 ‑ 30.03.2562.000‑64.000
20.06.25 ‑ 05.10.2569.000‑79.000
06.10.25 ‑ 25.10.2567.000‑69.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

 • Afrejseskat fra lufthavnen i Lubuan Bajo
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

 • Drikkepenge på sejlturen (Forventet ca 1500-2000 kr pr døgn i drikkepenge til besætningen)
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Indonesien

Flere sejleventyr i Indonesien

Ruten fra Bali til Komodo sejles mellem marts og august, og det er også muligt at sejle den modsatte rute: Komodo til Bali. Flere sejlruter og øer i Indonesien er mulige med disse skibe – fx Borneo eller Sulawesi – og badeferie på Bali før og efter kan tilføjes eller fjernes, som I ønsker det. Ring og tal med vores Indonesien-eksperter om mulighederne.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.