Xl Bali Buahan Banyan Tree Buahan Riverside Jungle Pool Aerial View 2

Buahan, a Banyan Tree Escape

Bali

Sublimt hideaway i hjertet af Balis regnskov - kun for voksne

Det er meningen, I bare skal slappe af og finde forbindelsen. Til Balis regnskov. Til naturens rytme og store ro. Og til jer selv. Det gør I også her. I overgiver jer. Men I får også lyst til at tage billeder. Hele tiden. Og alle steder. Velkommen til Buahan, a Banyan Tree Escape. Velkommen til Balis nok mest enestående og magiske resort.

Et eventyrligt fristed i Balis regnskov – adults only

At vågne op på Buahan er intet mindre end magisk: Der hænger kun et tyndt gardin mellem jeres seng og den jungleklædte dal, der breder sig ud lige under jeres villa. Og hele vejen omkring jer. Duften af frangipani-blomster og morgendis på de store palmeblade. Fuglesange, I aldrig har hørt før. Den enlige ko, der græsser nede i rismarken. De tropiske skyer, der hænger over de syv bjerge i horisonten.

Frøer, der kvækker lige uden for døren. Og ekkoet af hanegal, der lyder fra det fjerne mellem de tågeindhyllede bakkeskråninger.

En ny dag venter på Buahan. Rolige stunder med en god bog på terrassen. Magiske gåture i dalen. Besøg i den lokale landsby. En skøn middag, en spabehandling og et varmt bad. I bestemmer. Men allerførst, er det tid til morgenkaffe...

Sublim beliggenhed, sublimt koncept

Buahan, a Banyan Tree Escape ligger gemt i den tætte balinesiske regnskov, cirka 40 minutters kørsel nord for Ubud. Heroppe bor I langt fra de store mængder, barer, og butikker. Her er kun jungle, landsbyen Buahan, rismarker og Ayung-floden, der løber fredfyldt nede i dalen. Fik vi nævnt vandfaldet, som I har helt for jer selv?

Resortet er spredt ud over fire niveauer på siden af et bjerg – de 16 villaer, det åbne køkken, det fælles opholdsområde, spahytterne og yogapavillonen ligger alle for sig selv, og alligevel føles det hele forbundet som var det en landsby i en glemt verden, der stadig eksisterer i harmoni med naturen. Upåvirket af verdens endeløse støj, hast og jag.

No walls, no doors

Det tog 15 år at skabe Buahan, a Banyan Tree Escape, som er den anerkendte Banyan Tree-kædens første resort i det såkaldte Escapes-koncept; Drømmen er at skabe ekstraordinære fristeder, hvor gæster kan koble helt af fra verden, finde roen og fordybe sig i naturens skønhed og ro. Og hvilken debut. På Buahan er konceptet blevet til no walls, no doors. Og det er ikke kun jeres villa, der ikke har vægge – I finder hverken synlige afspærringer, skranker eller lignende på resortet. Faktisk er det store opholdsrum og det åbne køkken det tætteste, I komme på en lobby og en reception.

Bæredygtighed, hjertevarme og personlig service

Buahan, a Banyan Tree Escape er skabt I samarbejde med den lokale arkitekt Gede Kresna, der er kendt for at arbejde med bæredygtigt design, der tager afsæt i Balis lokale håndværkstraditioner – resortet er bygget af lokalt Ulin-jerntræ, som er bjærget fra gamle bådebroer og fiskerbåde i Balis Kalimantan-region, mens det smagfulde interiør er et autentisk studie i Balis historie, religion og traditionelle landbrugskultur.

Og hvad med personalet? De bevæger sig ubesværet rundt i landsbyen. Nærværende, hjælpsomme og diskrete på samme tid. Og med en ægte og afslappet hjertevarme, der får det hele til at føles, som var I på besøg hos gamle venner.

Xl Bali Buahan, A Banyan Tree Escape Fire Pit Near Pool
Xl Bali Buahan, A Banyan Tree Escape Living Area
Xl Bali Buahan, A Banyan Tree Escape Onsite Waterfall

Fabelagtige villaer med pool, suveræn spa og jord-til-bord

Balinesisk jord-til-bord køkken med lokal stjernekok

The Open Kitchen er resortets restaurant, hvor gæster samles til morgenmad, frokost og eventyrlige fem-retters middage, der hver aften tager jer med på en farvestrålende, kulinarisk sanserejse – langt ind i Balis sjæl.

Køkkenet ledes af Eka Sunarya, en lokal stjerne fra Buahan, der har arbejdet for flere af verdens ypperste hotelkæder. Forestil jer et originalt og overraskende jord-til-bord køkken, der kombinerer moderne kreativitet og stolte, balinesiske madlavningstraditioner med de bedste, lokale råvarer og et klarsynet fokus på det plantebaserede køkken med minimalt madspild.   

Selv om Eka Sunaryas middage er det kulinariske højdepunkt for jeres ophold på Buahan - hver aften byder på en ny menu – kan I også glæde her til køkkenets a la carte frokost, der bl.a. byder på internationale favoritter med husets hjemmelavede pasta.

Botanisk bar og skønt poolområde

Ovenpå restauranten finder I Botanist Bar, hvor I kan nyde smukke solnedgange ledsaget af en cocktail eller to – lavet på egne botaniske ingredienser, naturligvis.

Buahan har også en vindunderlig pool med solsenge, der ligger i forlængelse af restauranten og baren.

Velvære og harmoni på Toja Spa

En kop dampende urtete, indhyllet i regnskovens symfoni af lyde. Det ville næsten være nok, men det er kun begyndelsen. Banyan Tree-kæden er berømt for sine forrygende wellness-koncepter og på Toja Spa er der ikke gjort en undtagelse. Vi tør kalde det sublimt. De fritstående pavilloner ligger spredt ud over resortet, nogle med udsigt over Ayung-floden, og byder på et væld af skønne massage, kropsterapier og wellbeing programmer inspireret af lokale balinesiske, healing teknikker.  

Lokalt landsbyliv, templer og vandfald

Vandreture, cykelture, sanketure, traditionel kokkeskole og besøg i lokale landsbyer. Buahan er skabt til at lade jer koble helt af – og fordybe jer i de umiddelbare omgivelser. Regnskoven. Landsbyen. Stedet.

Resortet arrangerer bl.a. en Enlightenment Journey og en Soul Freedom Journey, der på hver deres måde er skabt til at forbinde jer til dette enestående hjørne af Bali. I kan f.eks. også lære at lave jamu (den lokale urtedrik) eller loloh (balinesisk medicin). Men det er blot et udpluk. Hør jeres rejserådgiver om disse og andre oplevelser på Buahan. 

I kan naturligvis også gå på opdagelse i området på egen hånd – hop f.eks. på cyklen og kør ned til det lokale tempel eller gå en tur gennem skoven til Tjamphuna-vandfaldet, hvor dalens to floder mødes. Vil I have en lille offergave med til den lokale gud? I behøver ikke, men det kan aldrig skade...

16 eventyrlige villaer med plunge pool

Buahan har 16 villaer – eller balés, som de hedder på disse kanter – med fortryllende udsigter, der spænder fra jungleklædte bakker og risterasser til det centrale Balis syv bjergtoppe, der kan ses i horisonten fra balé nr. 12. Nogle af villaerne ligger længere oppe på skråningen, mens andre ligger nede i floddalen – og én villa ligger lige over vandfaldet!

Villaerne er i bogstavelig forstand åbne – de har ingen vægge – men foruden de store myggenet og de lange, lyse gardiner, har alle villaer også solide loft-til-gulv rullegardiner, der bliver rullet ned hver aften - hvis I har lyst. Det bibeholder følelsen af at være helt tæt på naturen, samtidig med at man er beskyttet fra regnskovens liv om natten.

De rummelige balés er alle er smagfuldt indrettet med inspiration fra traditionelle balinesiske hjem - fra dobbelte trædøre i indgangen og håndvævede tekstiler til det sirlige stenarbejde og de håndudskårne træspejle på badeværelserne – for ikke at nævne de vidunderlige, fritstående badekar, der er håndlavet i kobber. Glæd jer til at afslutte dagen med et varmt bad, mens I lader tankerne og øjnene vandre over de fortryllende omgivelser. Det er ganske enkelt magisk.

Hver balé har et rummeligt indendørs område med seng og sofaområde i åbent plan samt et smukt badeværelse og et eventyrligt terrasseområde med tilhørende soldæk, plunge pool og pavillon.  

Teknologien er holdt på et minimum, så I finder hverken tv eller højtalere i jeres villa – til gengæld er der en smartphone, hvor I kan bestille alt fra roomservice til udflugter og spa-behandlinger.

Alle villaer er 160 m2 store - fordelt på 125 m2 værelse og terrasse, samt 35 m2 soldæk og plunge pool.

Hør med jeres rejserådgiver, hvilken villa, som passer jer bedst.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyr jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.