Xl Bali Buahan Banyan Tree Buahan Aerial View From Pool

Luksuriøst eventyr på Bali og Lombok

Luksuriøst eventyr på Bali og Lombok

16 dage fra 46.500 kr.

Kontakt Stina

Tlf. 33 320 320

Vidunderlige strandresorts, vulkaner, snorkling og sublim poolvilla i regnskoven

Vandreture, vulkaner og rismarker i det nordlige Lombok. Snorkling ved de små og hemmelige Gili-øer. Templer og gourmetmiddag i en grotte. For ikke at nævne to eventyrlige strandresorts på Lombok og på Bali. Men der er mere. Et enestående hideaway i Balis regnskov – kun for voksne. Vi tør godt kalde det Balis nok mest unikke og magiske resort. Velkommen til det Bali og Lombok, som drømme er lavet af.

Glæd jer til

 • Mange inkluderede oplevelser til vandfald, vulkaner og landsbyer
 • Fortryllende 7 retters gourmet oplevelse i en grotte
 • At blive forkælet med 60 minutters massage på alle hoteller
 • To eventyrlige Oberoi 5* strandresorts på Bali og Lombok
 • Jungle og poolvilla på Buahan, A Banyan Tree Escape 5*

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Tanjung, Lombok 5 nætter på Tanjung, Lombok 5 Højdepunkter Magisk vandretur med rismarker og vandfald i det nordlige Lombok, og snorkling på de hemmelige Gili-øer Magisk vandretur med rismarker og vandfald i det nordlige Lombok, og snorkling på de hemmelige Gili-øer
Buahan, Bali 3 nætter på Buahan, Bali 3 Højdepunkter Fredfyldte dage dybt inde I Balis højland – med storslået natur, vandreture, vandfald og sublim poolvilla. Kun for voksne Fredfyldte dage dybt inde I Balis højland – med storslået natur, vandreture, vandfald og sublim poolvilla. Kun for voksne
Seminyak, Bali 5 nætter på Seminyak, Bali 5 Højdepunkter Smukke villaer, spa, strandliv og en helt særlig udflugt til Uluwatu-templet med 7-retters gourmetmiddag i en grotte. Smukke villaer, spa, strandliv og en helt særlig udflugt til Uluwatu-templet med 7-retters gourmetmiddag i en grotte.
Xl Bali Buahan, A Banyan Tree Escape 05 Couple Bar Set Up
Det kan i se frem til

To strandresorts, ét refugie i regnskoven - og et nyt eventyr hver dag

Bali og Lombok med sjæl, stil og uforlignelig stemning

Velkommen til rejsen, der giver jer det bedste af Bali og Lombok – med autenticitet, fordybelse og den helt rette mængde forkælelse. Vi har udvalgt to eventyrlige strandresorts - Oberio Bali 5* og Oberoi Lombok 5* - der tager jer med til den bedste beliggenhed på stranden på begge øer med den form for stemning, der går lige i hjertet.

Og så har vi fundet et helt særligt sted, kun for voksne, der bringer jer helt ind i regnskovens ro og rytme. Det er et magisk sted. Måske det mest unikke og magiske resort på Bali. Og mere end det. Et refugie. Med blot 16 fortryllende poolvillaer. Skabt med en sans for detaljen og for omgivelserne, der ganske enkelt er sublim. Det hedder Buahan, A Banyan Tree Escape 5* - og vi kan ikke vente med at fortæller jer mere om det.

I har naturligvis god tid til at nyde alle tre resorts, der alle byder på et stort udvalg af aktiviteter og oplevelser. Men vi har alligevel tilladt os at inkludere nogle oplevelser, som I ikke må snydes for.

På Lombok har vi arrangeret en gudesmuk vandretur til landsbyer og vandfald på den nordlige del af øen, mens I også skal snorkle på de hemmelige Gili-øer. På Bali kan I bl.a. glæde jer til en helt særlig eftermiddag, hvor I besøger det ikoniske Uluwatu-tempel, efterfuldt af en 7-retters gourmetmiddag restauranten The Cave, der rent faktisk ligger i en grotte. Lad eventyret begynde.

Hvorfor kombinere Bali og Lombok?

De to søsterøer Bali og Lombok er på mange måder tvillinger – de har begge vulkaner, strande, rismarker, regnskove og charmerende landsbyer, hvor det enkle og traditionelle liv stadig går sin gang. De er begge gudesmukke. Et spejlbillede af hinanden – og dog.

For Bali og Lombok er også to forskellige øer med to forskellige kulturer. Det er måske her den største forskel findes. Bali er primært hinduistisk, mens Lombok primært er muslimsk lige som størstedelen af Indonesien. Dog er begge samfund multikulturelle med mange forskellige religioner og etniciteter.

Når det er sagt, er Bali nok mere livlig, farverig og udadgående, ligesom øen også har flere indbyggere – og desuden får mange flere besøgende. Til gengæld er Lombok kendt for sin mere diskrete og rolige kultur – og måske også en mere autentisk stemning. Her er færre mennesker og besøgende. Og en vildere og mere uberørt natur. For ikke at nævne Gili-øerne, der byder på fantastisk snorkling og dykning.

Med andre ord er de to øer begge skønne rejsemål i deres egen ret. Men tilsammen – der går de op i en højere enhed, som få rejsemål kan måle sig med.

Xl Bali Buahan, A Banyan Tree Escape 06 Bathtub With View
XL French Polynesia Huahine Poe Lagoon Tour Snorkeling Coral Reef
XL Bali The Oberoi Beach Resort Lombok Sunbird Cafe 02
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

XL Bali The Oberoi Beach Resort Lombok Above

I rejser fra København på dag 1 og ankommer Lombok Bali på dag 2. Her bliver I hentet og kører til The Oberoi Beach Resort Lombok 5*, hvor I bor 5 nætter i en fortryllende Luxury Pavilion Ocean View på 90 m2 inkl. et stort værelse med seng, sofaområde og store skydedøre i glas, der fører ud til en privat terrasse med udsigt til Det Indiske Ocean. Velkommen til Lombok.

I har resten af dagen til at lande, udforske det eventyrlige resort, dufte til den tropiske aften, nyde en god middag – og smile ved tanken om, at en nyt eventyr lige er begyndt.

XL Bali The Oberoi Beach Resort Lombok Luxury Villa Ocean View
XL Bali The Oberoi Beach Resort Lombok Sunbird Cafe 01
XL Bali The Oberoi Beach Resort Lombok Luxury Villa Entrance

Den mægtige vulkan Gunung Rinajani våger over de traditionelle landsbyer og smukke risterrasser i det nordlige Lombok, som I skal udforske til fods i dag – på en let vandretur, der tager jer gennem noget af øens smukkeste natur og to magiske vandfald dybt inde i junglen.

Efter heldagsudflugten kører I tilbage til jeres hotel, hvor I kan glæde jer til at slappe af, nyde et par drinks, en velfortjent middag – og måske endda en tur i spaen før det hele. Den lukker først kl. 20.00, men der er også en dag i morgen. Og i overmorgen.  

Xl Indonesia Lombok Wild Macaque Monkey On Mount Rinjani Nature Animal
XL Indonesia Lombok Air Terjun Tiu Kelep Waterfall Near Rinjani
XL Indonesia Lombok Rinjani Mountain Landscape

XL Bali The Oberoi Beach Resort Lombok Infinity Pool

De næste dage kan I nyde jeres skønne resort og lave lige så lidt eller lige så meget, som I har lyst til. Vi har arrangeret en snorkeltur til Gili-øerne, som vi forestiller os, I kan tage på dag 5. Det er ikke de turistede Gili-øer Meno, Air og Trawangan, som I nok har hørt om før, men derimod nogle mere uberørte øer syd for Lombok. Hør med jeres rejserådgiver, som skræddersyer rejsen, så den passer bedst til netop jer.

XL Snorkeling Girl Ocean Gili Trawangan Indonesia
Xl Indonesia Lombok Gili Meno Couple Barefoot In White Sand On Beach
XL Thailand Fish Snorkling

I dag flyver I fra Lombok til Denpasar på Bali – herfra bliver I hentet og kører nordpå. Gennem de travle og livlige gader. Templer. Gadekøkkener. Stræder og baggyder, der forsvinder ind i ukendte verdener. Indtil det begynder at tynde ud. Færre huse. Flere græssletter og rismarker. Og flere rismarker og landbrug. Luften forandrer sig langsomt. Den føles friskere og mere svalende. Duftene skifter også karakter. Højlandet byder velkommen. Skyggerne af vulkaner, der rejser sig i horisonten. De jungleklædte bakkedrag, der nærmest møder mennesket i form af sirligt indrettede rismarker og køkkenhaver. Velkommen til Buahan.  

XL Rice Terrace Morning Mountains Bali Indonesia
XL Bali Rice Terrace Mountains Morning
Xl Bali Buahan, A Banyan Tree Escape Aerial View From Pool

Buahan, a Banyan Tree Escape 5*

Buahan, a Banyan Tree Escape 5* ligger gemt i den tætte balinesiske regnskov, cirka 40 minutters kørsel nord for Ubud. Heroppe bor I langt fra de store mængder, barer, og butikker. Omkranset af jungle, landsbyen Buahan, rismarker og Ayung-floden, der løber fredfyldt nede i dalen. Fik vi nævnt vandfaldet på hotellets grund, som I kan vandre ned til og nyde helt for jer selv?

Xl Bali Buahan, A Banyan Tree Escape 05 Bathroom Area

De næste dage skal I bare nyde det, der bedst kan beskrives som en lille bid af paradis. Uforstyrret. Drømmeagtigt. Og helt forbundet med naturens store stilhed – og mange lyde! Det er en enestående oplevelse at bo på Buahan, a Banyan Tree Escape 5*. Stemningen. Roen. Hjertevarmen. Udsigterne. En kaffe på terrassen, men tågerne løfter sig over dalen. Fuglenes og abernes skrig over regnskovens tag, mens I glider ned i jeres pool med udsigt til det hele. Den livsbekræftende glæde og taknemmelighed over, at sådan et sted også findes.

Vi kunne blive ved, men det skal opleves – inden da, kan I læse mere i hotelbeskrivelsen, hvor vi fortæller om hotellets faciliteter og nogle af de oplevelser, der venter jer de næste dage.

Xl Bali Buahan, A Banyan Tree Escape 03 Beddings
Xl Bali Buahan Banyan Tree Buahan Valley Pool Bale Living Area
Xl Bali Buahan Banyan Tree Buahan Riverside Jungle Pool Deck

Efter nogle dage i højlandet kan havet godt begynde at trække igen. Den salte duft af havet. Lyden af bølgeskvulp under en funklende stjernehimmel. I ved, den er dernede. Kysten. Stranden. I dag er det blevet tid til at komme ned fra bjerget – og lige så magisk, det har været, lige så meget kan I glæde jer til jeres næste og sidste stop på rejsen.

XL Bali The Oberoi Beach Resort Bali Luxury Villa Ocean View
XL Bali The Oberoi Beach Resort Bali Luxury Villa Ocean View Private Pool
XL Bali The Oberoi Beach Resort Bali Main Pool

The Oberoi Beach Resort Bali 5*

Der findes steder, der formår at skabe den helt rette feriestemning - på den smagfulde, livsglade og charmerende måde. Frodige tropehaver. Små stier, der fører ned til det store strandområde. Skønne villaer. Vidunderlige restauranter og en god poolbar. Alt det, som en god strandferie er lavet af.

Sådan et sted er The Oberoi Beach Resort Bali 5*.

De næste dage står på rendyrket strandferie – og her kan man ikke ønske sig et bedre og mere eventyrlige sted, end jeres resort. Er det i dag I tager på en privat katamaran-cruise eller vil I bare slappe af på stranden med en cocktail og en god bog? Det kunne også være i dag, I tager på en ekspedition ind i landet igen – i en 4w4 Land Rover. Eller lyder yoga og kokkeskole bedre? Måske I bare bliver liggende. På stranden. Med en cocktail. Og lyden af det brusende hav.

XL Bali The Oberoi Beach Resort Bali Lobby Terrace

På dag 13 har vi arrangeret en helt særlig oplevelse, som I roligt kan glæde jer til. En eftermiddagstur til Balis nok mest ikoniske tempel, Uluwatu-templet, efterfulgt af en 7-retters gourmetmiddag på restauranten The Cave. Bon appetit!

XL Indonesia Bali Uluwatu Temple
XL Bali Spa Flowers Coconut People Indonesia
Small Bali Thecave 2

Jeres eventyr på Bali og Lombok er ved at være ved vejs ende. I sætter kurs mod den internationale lufthavn på Bali, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

I ankommer til Danmark på dag 15 – medmindre I gerne vil tage et par overnatninger i Singapore på vejen hjem? Hør jeres rejserådgiver, om mulighederne for at forlænge jeres rejse med en nogle dage i Singapore.

XL Bali The Oberoi Beach Resort Bali Main Pool Evening
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

HOTELLER MED ATMOSFÆRE OG BELIGGENHED

Her skal I bo på jeres rejse

På Bali har vi udvalgt hoteller med helt særlig atmosfære og beliggenhed. I kommer helt ud i det frodige højland med intet andet end rismarker, små landsbyer og vulkaner omkring jer, men har også nogle dage i Ubuds kreative centrum. På Gili Meno og Lombok bor I helt ud til de fine strande på små resorts med gæstfrihed og unikke oplevelser i højsædet.

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Lombok / Lombok – Denpasar / Denpasar - København.
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem hoteller, oplevelser og lufthavne
 • 5 nætter på Oberoi Lombok, Lombok. Luxury Pavilion Ocean View Lombok. inkl. Morgenmad
 • 60 minutters massage for 2 personer på Oberoi Lombok (ikke ved ophold i august og over Nytår)
 • Oplevelse: Vandring og vandfald i Rinjanis skygge
 • Oplevelse: Landsbyliv på Lombok og snorkling ved Gili-øerne
 • 3 nætter på Buahan, a Banyan Tree Escape, Bali. River Valley Bale inkl. morgen og aftensmad
 • 60 minutters massage inkluderet for 2 personer på Buahan, a banyan tree escape
 • 5 nætter på Oberoi Bali, Bali. Luxury Lanai Room Ocean View inkl. morgenmad
 • 60 mintters massage for 2 personer på Oberoi Bali (ikke ved ophold i august og over nytår)
 • Oplevelse Uluwatu-templet og gourmetmiddag på The Cave
Pris per person ved 2 voksne
Luksuriøst eventyr på Bali og Lombok
RejseperiodeDobbelt
22.06.24 ‑ 27.07.2452.000‑59.000
28.07.24 ‑ 31.08.2458.000‑63.000
01.09.24 ‑ 29.10.2449.000‑53.000
01.11.24 ‑ 17.12.2446.000‑53.000
18.12.24 ‑ 07.01.2554.000‑63.000
08.01.25 ‑ 27.03.2547.000‑52.000
01.04.25 ‑ 24.06.2549.000‑56.000
25.06.25 ‑ 31.08.2559.000‑66.000
01.09.25 ‑ 27.10.2552.000‑56.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda.
 • Visum til Indonesien (købes i lufthavnen ved ankomst for USD 35)
 • Indonesisk lufthavnsskat (150.000 IDR, betales kontant ved ankomst)

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.