XL Bali Bulgari Resort One Bedroom Ocean Cliff Villa 02

Bulgari Resort Bali

Sofistikeret luksus og italiensk klasse på kanten af Jimbaran-halvøen

Bulgari Resort Bali er muligvis Balis mest eksklusive resort - og man er aldrig i tvivl. Den enestående beliggenhed på kanten af Uluwatus rå klippekyst – højt hævet over Det Indiske Ocean. De suveræne poolvillaer med havudsigt. Balis længste lift, der tager jer ned til resortets private strand. Den sublime spa, der kun overgås af de gastronomiske højder på resortets tre restauranter.

Alt sammen serveret med uforlignelig service, balinesisk hjertevarme og et stilsikkert, sofistikeret touch, der til perfektion afspejler det italienske modehus bag resortet.  

Velkommen til Balis mest eksklusive resort

Den perfekte kombination af balinesisk skønhed og italiensk klasse

Bulgari Resort Bali ligger på et afsondret plateau – helt ud til klippekysten på den sydlige spids af Jimbaran-halvøen. Det tager cirka 45 minutter at komme hertil fra den internationale lufthavn i Denpasar, mens Uluwatus ikoniske tempel blot er 15 minutters kørsel fra resortet.

Med ord har resortet en suveræn beliggenhed, der fortjener noget helt særligt. Og Bulgari Resort Bali er lige dét. Noget helt særligt. Og lidt til. Vi tør godt kalde det et sublimt resort. Gennemført. Elegant. Og med en eksklusiv stemning, der på én gang føles helt naturlig og ubesværet - og samtidig er ført af en sikker hånd, der trækker på de ypperste, italienske dyder for luksus og forkælelse. Her er intet overladt til tilfældighederne. Og servicen? Den er ganske enkelt tårnhøj. Diskret og hjertevarm på én og samme tid.

En bid af himlen på Gudernes Ø

Er der mere tilbage at sige? Bulgari Resort Bali er en lille bid af himlen – en verden indhyllet i italiensk elegance og tropisk skønhed. Med de skønneste restauranter, en fabelagtig inifinty pool, og en afsidesliggende spa med udendørs pool, yogapavillon, fitnesscenter og behandlingsrum under åben himmel - helt ud mod Det Indiske Ocean. Og så må vi ikke glemme den private strand, som I kommer ned til med Balis længste lift. Det er mageløst.

Og jeres villa? Den vender vi tilbage til. Velkommen til det Bali, som de færreste er så heldige at opleve.

XL Bali Bulgari Resort The Bulgari Bar Cliff At Sunset
XL Bali Bulgari Resort Sangkar Restaurant 01
XL Bali Bulgari Resort The Bulgari Bar 02

Gastronomi, spa, privat strand og elegante poolvillaer

Italiensk gastronomi, seafood på stranden og Balis eventyrlige køkken

Bulgari Resort Bali har tre restauranter:

Il Ristorante – Luca Fantin er resortets flagskib og berømte signaturrestaurant, der byder på kreative og elegante fortolkninger af det klassiske italienske køkken med sæsonens bedste råvarer og et imponerende vinkort – forestil jer vitela milanese med safransauce eller en rissotto med dagens fangst af krabber og skaldyr. Restauranten har en intim stemning med blot 36 siddepladser i en åben pavillon ud til et spejlblankt bassin.

Sangkar betyder "fuglebur" på indonesisk - restauranten byder på en farvestrålende eksplosion af kulinariske oplevelser, der kombinerer de bedste balinesiske madtraditioner med moderne teknikker og et forrygende, kunstnerisk udtryk. Det er også her, at I kan glæde jer til resortets skønne morgenmad, der byder på såvel buffet som à la carte med alt fra traditionelt britisk til japansk – eller hvad med en lokal Jimbaran-hummer med røræg ledsaget af et glas champagne?  

La Spiaggia betyder "strand" på italiensk, og det er præcis, hvad der venter ved foden af de dramatiske klipper, hvor den lille frokostrestaurant inviterer til grillet seafood med inspiration fra Bali, Italien, Mexico og andre skønne køkkener.

Foruden de tre restauranter, kan I også glæde jer til The Bulgari Bar, der har til huse i en åben pavillon ved resortets fabelagtige infinity pool. Her kan I nyde et skønt udvalg af friskpresset juice, lassies, sandwiches, wraps, supper og andre lette anretninger. For ikke at nævne en god aperitivo eller cocktail ledsaget af nogle af poolbarens udsøgte snacks.

Suveræn spa, infinity pool og Beach Club

I har en plunge pool i jeres egen villa, men I går måske svært ved at vælge – for resortets infinity-pool er ganske enkelt spektakulær. Det samme må vi sige om spaen, der ligger i en traditionel javanesisk bygning, indhyllet i duften af tropehaver – og lyden af bølgeskvulp og fuglekvidder.

Nede ved stranden kan I også nemt bruge et par timer på Bulgari Beach Club, hvor I finder solsenge og drinks - afhængigt af tidevandet, kan I også tage en dukkert i en af de mange klippebassiner, der dannes langs stranden.

Balinesisk kunsthåndværk, kokkeskole og gåture i lokalsamfundet

Bulgari Resort Bali byder på flere eksklusive oplevelser og aktiviteter – I kan f.eks. besøge lokale væverier og få et heldagskursus i balinesisk design, ligesom resortets også tilbyder balinesisk kokkeskole og en såkaldt Banjar Walk, hvor I besøger den lokale landsby (banjar) – med et kig forbi det lokale marked, det lokale tempel og et lokalt hjem.

Er Bulgari Bali et familievenligt resort?

Bulgari Resort Bali henvender sig primært til par, men resortet byder også velkommen til familier med forskellige aktiviteter for børn samt en lille børneklub. Hør mere med jeres rejserådgiver.  

Elegante poolvillaer med fabelagtig udsigt

Bulgari Resort Bali har 59 overdådige villaer, herunder tre villaer med to soveværelser og en Bulgari Villa på 1300 m2.

Alle villaerne har plunge pool samt hel eller delvis udsigt over Det Indiske Ocean. De ”almindelige” One Bedroom Villas er 300 m2 store med separat soveværelse, dagligstue, luksuriøst badeværelse og terrasseområde med plunge pool. De fordeler sig på tre værelseskategorier – alle med samme plan, dog med forskel på placeringen og udsigten.   

Ocean View Villa: Disse villaer ligger midt på bakkeskråningen, hvorfor nogle villaer har uhindret udsigt over havet, mens andre har delvis udsigt til havet og andre villaer foran.

Premier Ocean View Villa: Disse villaer ligger øverst oppe med uhindret panoramaudsigt over Det Indiske Ocean.

Ocean Cliff Villa: Her bor I i forreste række, helt ud til klippekanten - med intet mellem jer og Det Indiske Ocean.

Alle villaerne har en Illy espressomaskine, minibar, Wi-Fi, tv og aircondition. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken villa, som passer jer bedst.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Bali Bulgari Resort The Bulgari Bar 02
Ubud, Bali, Asien

Drømmerejse til Singapore og Bali

14 dage fra

52.500 kr.

Glæd jer til

Luksus på 5* designhotel i Singapore

Guidet tur til de bedste gadekøkkener i Singapore

Chapung Sebali 4+* i højlandet nær kunstnerbyen Ubud

Cykeltur til Balis vulkaner, rismarker og landsbyer

Overdådig poolvilla på Bulgari Resort Bali 5+*

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyr jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.