Xl Bali Menjangan Dynasty Resort Main Pool
West Bali National Park, Bali

Menjangan Dynasty Resort

Safaristemning og luksustelte

”Eat, play, stay”, siger de på Menjangan Dynasty, som ligger i udkanten af West Bali National Park. En fredfyldt oase af luksustelte i boheme-stil, kun et stenkast fra Menjangan Islands farverige fisk og koraller.

Bali som du aldrig har set det før

Menjangan Dynasty ligger i det nordvestlige Bali, som er et anderledes og unikt område af øen, som de færreste når til. Naturen her er spektakulær, stedvis barsk og rå, med bakker og vulkaner. Meget anderledes end det mere turistede og sydlige Bali.

Oplev jungleture og Balis bedste snorkling

På Menjangan Dynasty er I tæt på nogle af Balis største seværdigheder og naturfænomener. Tag på en guidet udflugt til West Bali National Park og oplev et dyreliv, der tæller menjangan-hjort, leguaner og et væld af frække aber.

I er også kun en kort sejltur fra Menjangan Island, som betragtes som Balis bedste sted at snorkle og dykke. Her er det ikke uhørt at møde havskildpadder og små, ufarlige revhajer. Tag et PADI Open Water-dykkercertifikat på resortets eget dykkercenter, hvor I også kan leje havkajak og Stand-Up Paddle boards.

Xl Bali Menjangan Dynasty Resort Lobby Exterior
Xl Bali Menjangan Dynasty Resort Two Bedroom Villa Livingroom
Xl Bali Menjangan Dynasty Resort Pool Aerial

Luksustelte med alle moderne fornødenheder

Menjangan Dynasty’s standardværelser hedder Beach Camp Tent og er komfortabelt indrettet i luksustelte med bad og lækre detaljer. Her er selvfølgelig aircon, Wi-Fi, minibar samt privat terrasse og loungeområde. Indretningen er moderne, lys og indbydende. Tænk underspillet safaristil, der samtidig er miljøbevidst. Resortet anvender f.eks. bæredygtig bambus som byggemateriale og undgår plastik. Her er også vandstationer, hvor man kan fylde sin vandflaske op.

Børn er meget velkomne på Menjangan Dynasty, og I kan f.eks. booke et familievenligt Two Bedroom Cliff Tent Villa med egen infinity-pool på 23 m2.

Xl Bali Menjangan Dynasty Resort Exterior Aerial
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelseskategorier

  • Beach Camp Tent på 39,5 m2 med stor terrasse med day bed og solstole
  • One Bedroom Cliff Tent Villa på 61 m2 med terrasse og egen pool  
  • Two Bedroom Cliff Tent Villa på 82 m2 med stor terrasse og egen pool

Skøn sandstrand og infinity-pool

Foran resortet ligger en fin sandstrand, så dette er et oplagt valg, hvis man vil bo i et uspoleret område men have adgang til en badestrand. I kan også hoppe i en infinity-pool med udsigt over havet. Med en dybde på 3,5 m er poolen et trygt sted at tage undervisning på resortets dykkercenter. I kan også gå i Pasir Putih Beach Club, der lokker med bar, restaurant og en lækker plunge pool.

Romantiske middage, afternoon tea og cocktails på stranden

Menjangan Dynasty’s restaurant hedder Pasir Putih, der betyder ”hvidt sand” på balinesisk. Det er passende, for den ligger lige ud til stranden ved Banuwedang Bay. Stilen er et fusionskøkken med asiatiske og internationale indslag. Prøv ”catch of the day”, dagens fangst. Pasir Putih er opdelt i områder, så I kan nyde morgenmaden – eller en romantisk middag med levende lys – med havudsigt, bestille snacks på den tilbagelænede Beach Club eller få jeres cocktails serveret direkte på stranden.

Gå heller ikke glip af den inkluderede afternoon tea, der serveres hver dag kl 16-17.

Spa og massage med havudsigt

Den palmedækkede Pasir Putih Spa by Ambiente tilbyder et væld af spabehandlinger og massage med panoramisk udsigt over bugten. Her kan du også lade dig forkæle i spa pods med aromatiske blomsterbade eller få en nænsom manicure, så du forskønnes helt ud til fingerspidserne.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Bali Chapung Sebali Chapung Sebali
Ubud, Bali, Asien

Bali for livsnydere og eventyrere

13 dage fra

18.500 kr.

Glæd jer til

Det uspolerede og magiske Central- og Nordvest-Bali

Cykeltur mellem rismarker og vulkaner

Glamping på stranden og Balis bedste snorkling

Jungletrek, kanotur, templer og lokalsamfund

Fantastiske 4* hoteller med spa og unik beliggenhed

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.