XL Bali Tandjung Sari Sanur Pool
Sanur, Bali

Tandjung Sari

Fredfyldte haver og skønne bungalows

Helt ud til den børnevenlige strand i Sanur ligger Tandjung Sari med sine balinesiske bungalows, ugenerte haver, lille tempel og helt unikke stemning.

Diskret luksus

De fredfyldte omgivelser får automatisk pulsen ned. Man mærker straks, hvordan alt er skabt for, at I skal slappe helt af og føle jer hjemme. Det er ikke helt tilfældigt, for Tandjung Sari startede oprindeligt som privat bolig for indehaveren Wija Wawo-Runtu og hans engelske kone Judith. I dag, mere end 50 år senere, er huset på stranden vokset til et diskret luksusresort fuld af historie og charmerende patina. 

Både til par og børnefamilier

Tandjung Sari er lige velegnet til det romantiske par som børnefamilien der ønsker at opleve autentisk balinesisk charme. I bliver mødt med et smil overalt, og bliv ikke overrasket, hvis alle genkender jer og kender jeres værelsesnummer efter få timer på hotellet.
XL Bali Tandjung Sari Sanur Library
XL Bali Tandjung Sari Sanur Garden Sea View Bungalow Bedroom
XL Bali Tandjung Sari Sanur Villa Bungalows Exterior
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

26 bungalows

Tandjung Sari har 26 bungalows inspireret af den balinesiske arkitektur og byggetradition, der varierer i størrelse og udseende. De spænder fra Village Bungalows på 45 m2 til Family Bungalow på 128 m2. Alle har privat have eller terrasse og enkelte er udstyret med en storslået havudsigt fra førstesalen. Og alle er selvfølgelig udstyret med bekvemmeligheder som aircondition, minibar, badekar og Wi-Fi. 

Plads på stranden og ved poolen

Ud mod stranden er flere muligheder for at slappe af i de bløde stole og sofaer enten i poolbaren, i den hyggelige balinesiske pavillon med udsigt over den 15 m lange pool eller i det store udendørs bibliotek, der er udstyret med mange bøger og brætspil. Eller iført en sarong i hotellets tempel.
 
På stranden er stole, solstole og parasoller til fri afbenyttelse for hotellets gæster. Sammenlignet med mange af de andre hoteller i området, har I utroligt god plads i det gyldne sand. Langt ude i havet ser man de store bølger fra Det Indiske Ocean blive brudt af revet, så vandet inde ved stranden er helt roligt og meget børnevenligt.

Kulinariske højdepunkter med et twist

Restauranten tilbyder balinesiske retter suppleret af et internationalt køkken. Glæd jer til indonesisk ristaffel, der afholdes den første og tredje lørdag hver måned. Den velsmagende buffet er samtidig scene for traditionel balinesisk Legong-dans, når piger fra den lokale danseskole danser for hotellets gæster.
Der afholdes også jazz-aftener og Moon Wok, hvor personalet disker op med velsmagende wok-retter på stranden dagen efter fuldmåne.

XL Bali Tandjung Sari Sanur Library
HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Indonesia Komodo Pink Beach
Ubud, Bali, Asien

Glæd jer til

Rismarker, autentiske landsbyer og jungle i Balis højland

Kunstnerbyen Ubud med cykeltur fra vulkan

3 dages cruise med privat træskib i Komodo National Park

Komodovaraner, paradisstrande og suveræn snorkling

4* hoteller på Bali med masser af lokalkolorit

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.