XL Indonesia Komodo Pink Beach

Vulkaner og varaner på Bali og Komodo

Vulkaner og varaner på Bali og Komodo

17 dage fra 34.500 kr.

Kontakt Margit

Tlf. 33 320 320

Det autentiske Bali og eventyrligt cruise til Komodo

Tag på en eventyrlig rejse til Bali og Komodo. På Bali oplever I det autentiske højland med vandretur langs rismarkerne, vandfald, jungle, templer og kanosejlads, kunstnerbyen Ubud med cykeltur fra vulkan og den gyldne strand ved Sanur. Højdepunktet på rejsen er 3 dages cruise i privat båd til Komodos varaner og intet mindre end suveræn snorkling.

Vulkaner og varaner. Djævlerokker, templer og guddommelige cykel- og vandreture. 4* hoteller og et privat træskib, en såkaldt Phinsi, kun til jer og jeres besætning. Det er bare nogle af de ting, der venter jer på dette eventyr fyldt med oplevelser, det kun er få forundt at få

Glæd jer til

 • Rismarker, autentiske landsbyer og jungle i Balis højland
 • Kunstnerbyen Ubud med cykeltur fra vulkan
 • 3 dages cruise med privat træskib i Komodo National Park
 • Komodovaraner, paradisstrande og suveræn snorkling
 • 4* hoteller på Bali med masser af lokalkolorit

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Munduk 3 nætter på Munduk 3 Højdepunkter Gå langs rismarkerne på en guide vandretur. Turen bringer Jer også ind i de balinesiske landsbyer, hvor de lokale bondefamilier holder til Gå langs rismarkerne på en guide vandretur. Turen bringer Jer også ind i de balinesiske landsbyer, hvor de lokale bondefamilier holder til
Ubud 4 nætter på Ubud 4 Højdepunkter Cykelturen fra Kintamani ved vulkanen Gunung Batur og til Ubud er fantastisk. Ad snævre stier og forbi rismarker og plantager med kaffe og tobak cykler I gennem oplevelser og balinesisk liv Cykelturen fra Kintamani ved vulkanen Gunung Batur og til Ubud er fantastisk. Ad snævre stier og forbi rismarker og plantager med kaffe og tobak cykler I gennem oplevelser og balinesisk liv
Cruise til Komodo 4 nætter på Cruise til Komodo 4 Højdepunkter Mødet med de kæmpe komodovaraner er overvældende. De store øgler der kan blive op mod 3 meter lange ligner mest af alt en lille dinosaur Mødet med de kæmpe komodovaraner er overvældende. De store øgler der kan blive op mod 3 meter lange ligner mest af alt en lille dinosaur
Sanur 4 nætter på Sanur 4 Højdepunkter Strandferie med gode restauranter og afslapning Strandferie med gode restauranter og afslapning
XL Bali Sekumpul Waterfall

3 dages cruise til Komodos varaner

Højdepunktet på rejsen er 3 dages cruise til Komodo, Rinca og Bidadari. Her skal I opleve de kæmpe komodovaraner, men krydstogtet er meget mere end det. I har jeres egen private båd med besætning og kaster anker eller lægger til de mest skønne steder med paradisstrande og noget af Asiens bedste dykning og snorkling. I har store chancer for at se djævlerokker, delfiner, kæmpeskildpadder og hvaler.

Balis højland og strande

Før og efter jeres cruise til Komodo skal I nyde Gudernes Ø, Bali. Først i det autentiske højland og i kunstnerbyen Ubud med bl.a. vandretur langs rismarkerne til vandflad, jungetrekking, landsbybesøg og kanosejlads væk fra alfarvej og cykeltur fra vulkanen Gunung Batur. Glæd jer til at komme ud i den smukke natur og tæt på det lokale liv. 

Efter cruiset venter de gyldne strande ved Sanur og det smukke bungalowhotel Tandjung Sari 4*.

XL Indonesia Komodo Manta Ray
Xl Bali Seatrek Sailing Excursion Sunset Paddling
XL Indonesia Komodo Beach
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I rejser fra Danmark med kurs mod Bali, hvor I lander dag 2.

XL Green Rice Fields On Bali Island, Jatiluwih Near Ubud, Indonesia

Fremme på Gudernes Ø, Bali, bliver I budt hjerteligt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale partner, der kører jer til en lille landsby lidt uden for Munduk i højlandet på det nordlige Bali. 

Her skal i bo i en bungalow på Sanak Retreat 4*, der er en lille perle med stor personlighed. Resortet ligger vidunderligt placeret mellem rismarkerne og omgivet af hele ni bjergtoppe. Her hersker en udpræget lokal ro, og det er fabelagtigt at ligge ved eller i poolen og spejde ud over landskabet.

3 nætter på Sanak Retreat 4*, inkl. morgenmad. 

Placeholder Image

XL Bali Sanak Retreat Munduk Rice Fields2

På Sanak Retreat kommer man helt ned i gear. Det er et sted, der bare er rart at være. Medarbejderne, der primært kommer fra den nærliggende landsby, yder en hjertelig service. Køkkenet serverer fortræffelige økologiske retter. Og omgivelserne inviterer til dejlige vandreture. Det er netop, hvad I skal i dag. 

Glæd jer til en guidet vandretur rundt i landsbyen og videre langs rismarkerne til et smukt vandfald. Det er en dejlig naturoplevelse og samtidig sjov at møde de lokale bondefamilier. 

Slap af ved poolen og nyd de smukke udsigter. Eller tal med hotellet om flere aktiviteter i lokalområdet. Der er masser af muligheder. 

Placeholder Image

Nu går jeres rejse til Bali et lille stykke sydpå til den hyggelige by Ubud, der er kendt for bl.a. sine mange gallerier, den hellige abeskov, gode museer og et stort marked. 

I er dog ikke helt færdige med højlandet endnu. For på vejen skal I opleve den relativt uberørte jungle og kultur omkring den hellige Tamblingansø. I stopper også ved vandtemplet i Bratansøen og et af Balis smukkeste templer i landsbyen Menguwi, inden I er fremme i Ubud

4 nætter i Ubud på Alaya 4* inkl. morgenmad. Alaya er en fredfyldt oase ud til rismarkerne og alligevel i gåafstand til alt. 

XL Bali Tamblingan Lake Small Temple

De næste dage kan I nyde livet i og omkring Ubud. Benyt lejligheden til at besøge nogle af de mange spændende gallerier, museer og butikker, gå en tur langs rismarkerne og betragt gadelivet fra en hyggelig café.

Gå også en tur gennem den hellige abeskov med det fine tempel og de mange aber. Vi anbefaler dog, at I lader andre om at fodre aberne, hvis I ikke vil ende som klatretræ for aber, der er lige så interesserede i briller, hatte og kameraer som bananer.

XL Bali Ubud Royal Palace Puri Saren Indonesia
XL Udbud Old Woman Local Market Kayu Ambar Bali Indonesia
XL Ubud Women Handycraft Baskets Temples Bali Indonesia

XL Bali Cycling

Sidste dag i Ubud byder på en fantastisk cykeltur fra landsbyen Kintamani, der ligger for foden af vulkanen Gunung Batur, og retur til Ubud. Turen foregår på gode mountainbikes og starter tidlig morgen med en biltur til Kintamani. Herfra går ruten tilbage til Ubud stort set ned ad bakke hele vejen.

XL Indonesia Komodo Dragon

Nu venter nye eventyr på jeres rejse til Bali og Komodo. I skal nemlig på 3 dages cruise på jeres egen båd med besætning mod Komodo, Rinca og englenes paradisø Bidadari. 

Den helt store oplevelse på dette cruise er mødet med de kæmpe komodovaraner på Rinca og selve Komodo, men sejlturen er meget mere end det fra dejlig afslapning til sublim snorkling med bl.a. djævlerokker.

Turen slutter på strandhotel i Labuahan Bajo på Flores, hvor I har en enkelt overnatning, før I næste dag flyver tilbage til Bali. 

XL Indonesia Komodo Cruise
Xl Indonesia Komodo Dragon In Komodo Island National Parkxl Indonesia Komodo Dragon In Komodo Island National Park
XL Indonesia Komodo Pink Beach

I flyver tilbage til Bali, hvor de næste dage er på et smukt hotel ud til en dejlig gylden strand. Nyd de store, balinesiske bungalows, den ugenerte have, poolen og det lille tempel. Og mest af alt at slappe af på stranden.

Fire nætter på Sanur-stranden på Tandjung Sari 4* inkl. morgenmad.

Placeholder Image

Dagene i Sanur går med at nyde vejret, stranden, poolen og havet. Få en massage på stranden. En drink i den hyggelige bar på stranden.

Og selv om der er mange restauranter i området, så nyd også et måltider i Tandjung Saris egen restaurant, der er glimrende. Vil I lidt ned ad gaden eller stranden, kender vores rejserådgivere flere gode steder.

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Mange oplevelser rigere fra Bali, Komodo, Rinca og Bidadari er det tid at vende hjem. I bliver hentet på hotellet og kørt i lufthavnen.

Xl Indonesia Komodo Pink Beach (1)

I lander i Danmark dag 17.

XL Bali Sculpture Statue Flower Indonesia
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

UDVALGTE 4* HOTELLER OG BÅD EFTER JERES VALG

Her skal I bo på jeres rejse

På hele jeres rejse har vi håndplukket 4* hoteller med bedste beliggenhed. I højlandet venter vidunderlige Sanak Retreat 4* omgivet af rismarker og bjergtoppe, og i Ubud har vi udvalgt den fredfyldte oase Alaya 4*. Bådene ved Komodo findes i alle komfortniveauer, størrelser og prislejer.

Rejser I med venner eller store børn, kan det rent prismæssigt være en fordel, da prisen for båden er stort set den samme, selv om I er flere sammen. Rejseforslaget her er baseret på en god, men enkel båd. Tal med vores rejsekonsulenter om muligheder, priser og dermed den rigtige båd for jer. Tilbage er kun at ønske god rejse til Bali og Komodo. Varanerne venter!

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Bali t/r
 • Transport fra Bali lufthavn til Sanak Retreat
 • 3 nætter i højlandet Sanak Retreat 4* i en bungalow Inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Det autentiske Balis rismarker og landsbyer til vandfald
 • Oplevelse: Jungletrek og kanosejlads på den hellige Tamlingan-sø
 • Transport til Ubud
 • 4 nætter på Alaya Ubud 4*, Ubud. Deluxe room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Cykeltur til vulkaner, landsbyer og rismarker
 • Transport fra Ubud til Balis lufthavn
 • Indenrigsfly Bali-Flores med Garuda Indonesia t/r
 • 3 dages oplevelse: Cruise til komodovaraner, djævlerokker og paradisstrande
 • 1 nat på strandhotel på Flores
 • Transport fra hotel til Flores lufthavn lufthavn
 • Transport fra Bali lufthavn til Tandjung Sari
 • 4 nætter på Tandjung Sari 4*, Sari. Village bungalow, inkl. morgenmad
 • Transport fra Sanur til Bali lufthavn
Pris per person ved 2 voksne
Vulkaner og varaner på Bali og Komodo
RejseperiodeDobbelt
29.05.24 ‑ 24.06.2434.000‑36.000
25.06.24 ‑ 31.08.2437.000‑42.000
01.09.24 ‑ 31.10.2435.000‑37.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Afbestillingsforsikring
 • Afrejseskat fra lufthavnen i Lubuan Bajo
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Indonesien

Vores rejserådgivere har rejst meget i Indonesien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.