XL Bali The Oberoi Beach Resort Bali Luxury Villa Ocean View Private Pool
Seminyak, Bali

The Oberoi Beach Resort Bali

Vidunderlig Bali-stemning med stor strand, fredfyldte tropehaver og smukke villaer

The Oberoi Beach Resort Bali var det første resort i det nu livlige og populære ferieområde Seminyak. Det betyder også, at resortet har områdets måske bedste beliggenhed – med pool ved stranden, elegante restauranter og skønne værelser og villaer, omgivet af en tropehave på størrelse med to fodboldbaner. Med andre ord føles det som en verden væk fra alle restauranterne, butikkerne og nattelivet, der faktisk venter lige uden for resortet. Velkommen til det bedste af begge verdener på Bali.

Eventyrlig oase med stor strand, gastronomi, spa og smukke villaer

Dén der følelse af Bali

Nogle gange er det klassiske og det traditionelle bare det, der fungerer bedst. En stil og stemning, der er forankret i stedet. En verden i sit rette element. De balinesiske parasoller, der lyser op mod Det Indiske Ocean i baggrunden. De stråtækte villaer og rustikke stenvægge. De små stier, der fører jer forbi vandbassiner med liljer og eventyragtige træer.

Statuer af lokale guder, der gemmer sig mellem store palmer og eksotiske blomster. Den rolige og tilbagelænede stemning. Alle steder. Intet løber fra jer her. Dagen er jeres. Stranden. Duftene. Himlen. The Oberoi Beach Resort Bali er sådan et sted. Et resort, de ikke bare ligner en oase – men også føles som et.

Indisk, indonesisk og dagens friske fangst

The Oberoi Beach Resort Bali har to udendørs restauranter og en bar - dagen begynder med morgenmad på Frangipani Café, der folder sig skønt ud på en terrasse ved stranden. À la carte-mulighederne spænder fra omeletter, eggs florentine og frittatas til indonesiske og indiske retter, for ikke at nævne pandekager, arme riddere, vafler og meget mere.

Hovedrestauranten Kura Kura byder på stearinlys, hvid dug og lyden af bølgeskvulp i en åben bungalow – ledsaget af veltilberedte, lokale specialiteter, indisk tandoori, steaks og seafood med dagens friske fangst af fisk og skaldyr.  

Levende stearinlys finder I også på stemningsfulde Kay Bar, der inviterer til champagne, drinks og cocktails i en åben bungalow med udsigt til resortets haver og fortryllende poolområde.

Spa, tennis og fitness

The Oberoi Beach Resort Bali har en smuk spa omkranset af beroligende vandbassiner, hvor I kan glæde jer til at finde roen med et væld af lokale og internationale behandlingsformer og massager. Resortet har også et fitnesscenter og en tennisbane, lige som I kan vælge mellem forskellige aktiviteter som surfing skole, private katamaran-cruises, kokkeskole, vandreture, rafting og ikke mindst 4x4 ekspeditioner med en Land Rover. Hør med jeres rejserådgiver om disse og flere oplevelser på Bali – og husk, at vi kan arrangere det meste, hvis I har særlige ønsker til jeres rejse.  

74 villaer og værelser – med og uden pool

Stråtækte stenhuse med traditionel indretning, originale teaktræsmøbler, god plads og flotte badeværelser i marmor – med nedsænkede badekar. The Oberoi Beach Resort Balis værelser og villaer fordeler sig på ni kategorier, der begynder med Lanai-værelser på 55-60 m2, der findes med udsigt til resortets tropehaver eller med hel og delvis udsigt til Det Indiske Ocean.

Villaerne starter med en vidunderlig Luxury Villa Garden View på 200 m2 (80 m2 indendørs areal), mens de øvrige villatyper findes med og uden pool, og varierende udsigter til resortes haver eller Det Indiske Ocean.   

Alle værelseskategorier har Wi-Fi, aircondition, tv og Nespresse-kaffemaskiner. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyr jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.