XL Bali The Oberoi Beach Resort Lombok Infinity Pool
Lombok, Indonesien

The Oberoi Beach Resort Lombok

Ikonisk luksusresort med vidunderlig stemning og skønne villaer – med og uden pool

Ægte klasse foregår ikke. Det er The Oberoi Beach Resort Lombok et levende bevis på. Det eventyrlige resort kan efterhånden godt kaldes for ikonisk – sammen søsterhotellet på Bali var Oberoi Lombok nemlig blandt de allerførste femstjernede resorts, der åbnede dørene på Bali og Lombok. I dag hører resorts stadig til de absolut bedste og mest fortryllende fristeder på øen – et unikum, der henfører jer til Lomboks særlige charme, som ingen andre steder.  

Lokale traditioner, skønne villaer og vidunderlig stemning

The Oberoi Beach Resort Lombok ligger på naturskøn pynt ved Medana Bay tæt Tanjung på Lomboks nordvestlige kyst.

Her finder I en eventyrlig verden indhyllet i de skønneste tropehaver med duftende frangipani-træer, palmer og små stier, der fører jer ned til Det Indiske Ocean – hele resortet er skabt med afsæt i lokale byggetraditioner og kunsthåndværk fra Lombok, ikke mindst de stråtækte villaer og mange salaer, der huser alt fra strandbarer og massageområder til daybeds, hvor I kan slå jer ned med en god bog og et køligt glas.

Resortets store stjerne er nok infinity-poolen, der nærmest smelter helt sammen med havet, der fører øjet længere ud mod Balis vulkanlandskaber i horisonten - for ikke at nævne Gili-øerne, der ligger lige om hjørnet fra bugten.

Hele området byder på fortryllende koralrev og koralhaver med alt fra farverige småfisk til gigantiske havskildpadder. Et paradis for dykkere og snorklere med eget PADI-dykkercenter og masser af vandsport direkte fra resorts mole. Velkommen til Oberoi Lombok.

Indonesisk og international cuisine – og en helt særlig oplevelse…

The Oberoi Beach Resort Lombok har to restauranter og en bar – Lumbing Restaurant er resortets fine dining restaurant med fokus på det indonesiske og internationale køkken, mens Sunbird Café byder op afslappet stemning, udendørs køkken og al fresco-dining med indiske og indonesiske signaturretter, ledsaget en af skøn udsigt over Det Indsiske Ocean.  

Tokek Bar inviterer til cocktails, Lombok-kaffe og et godt vinkort ledsaget af tapas og snacks. Det er et dejligt sted at nyde solnedgangen med en drink, men I lader tanker vandre over tropehaverne, poolen og havet.  

En gang om ugen dækkes der op på The Amphitheatre – en stor terrasse, der spreder sig på den ene side af poolen – til særlige a la carte-menuer i stearinlysenes skær, ledsaget af lokale musik -og danseforestillinger. Hør med jeres rejserådgiver, hvis I er interesseret i denne oplevelse – eller en privat middag på stranden med lige det, I ønsker at nyde til middag.

The Oberoi Spa, vandport og tennis

The Oberoi Spa består af udendørs, stråtækte terapi – og massagerum, der ligger i private, indhegnede haver. De er indrettet til par, så I kan føles i spaen, hvis I har lyst - med to massagesenge, et fritstående badekar, en bruser, et dampbad og et privat område, hvor I bare kan slappe af. Spaens dygtige terapeuter har et stort repertoire, der spænder fra traditionelle balinesiske behandlingsformer til moderne fysioterapi og Oberois klassiske signaturterapier.

Vi har allerede nævnt poolen og vandsport, men The Oberoi Beach Resort Lombok har naturligvis også tennisbaner inkl. udstyr, håndklæder og mineralvand. Det er også muligt at bestille private lektioner med resortets tennistræner – hør mere om dette med jeres rejserådgiver.

Private cruises - og udflugter til vandfald, vulkaner og lokale landsbyer

Private cruises med champagne og solnedgang. Snorkelture til Gili-øerne, vandreture til de to vandfald Singang Gile og Tiu Kelep. Eller en gudesmuk køretur på 90 minutter til Indonesiens næststørste vulkan, Gunung Rinjani, der rejser sig til næsten 3800 meters højde. Lombok byder på et væld af skønne naturoplevelser – og en lokal kultur, der på flere områder adskiller sig fra den, I oplever på Bali.

Hør jeres rejserådgiver, som har mange flere forslag of ideer til jeres rejse til Lombok.

Eventyrlige villaer – med og uden pool

The Oberoi Beach Resort Lombok har ni typer villaer – med og uden pool – der alle har én ting tilfælles: De emmer af klassisk, luksuriøs Lombok-stemning med smukke trægulve, stråtækte tag, lokale kunstgenstande, farverige tekstiler og tæpper, samt store badeværelser i marmor, hvor I finder et nedsænket badekar med udsigt til en indelukket patio med planter.  

Vi anbefaler bl.a. en Luxury Pavilion Garden View, Luxury Pavilion Pool View og en Luxury Pavilion Ocean View, der alle er på 90 m2 inkl. et stort værelse med seng, sofaområde og store skydedøre i glas, der fører ud til en privat terrasse.

Alle villaerne har aircondition, tv, Wi-Fi, badeværelser med badekar og en menu med forskellige puder, der passer til netop jeres præferencer.

Hør med jeres rejserådgiver, hvilken villatype, som passer jer bedst.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyr jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.