XL Bali Tamblingan Lake Tample
Oplevelse på Bali

Jungletrek og kanotur
på den hellige Tamblingan-sø

Tæt jungle, smukke templer og Balis oprindelige folk

Oplev smukke templer, trekking i junglen og en kanotur på den hellige sø Tamblingan i Balis højland. Og besøg traditionel landsby med Balis oprindelige folk på denne heldagsudflugt.

Und jer selv at opleve en smuk blanding af guddommelige templer og lige så guddommelig natur dels på trekking i junglen og dels i kano over en hellig sø. Oplevelserne krydres med et møde med Balis originale folk i en isoleret landsby.

Vi kan arrangere det som en selvstændig udflugt fra et hotel eller som en del af en transport, hvor I kører mellem hoteller i Ubud og højlandet eller stranden i nord – eller omvendt. Rækkefølgen af oplevelser kan skifte.

asien  bali 

Taman Ayun og Ulun Danu templerne

Dagens første oplevelse er det smukke tempel Pura Taman Ayun. Det store tempel er omgivet af en sø, og selve tempelpladsen er igen omringet af en fiskedam. Templet blev oprindeligt bygget af kongen af Mengwi-kongedømmet i 1634. Her er masser af plads til at nyde freden og de smukke tempelbygninger.

Nu skal I til et af Balis mest berømte templer. Ulun Danu templet flyder på den store Bratansø og er billedskønt. Området tiltrækker med god grund mange turister, men det er absolut værd at stoppe her. Ikke blot er templet og beliggenheden så smuk, her er også et farverigt folkeliv, hvor balinesiske risbønder ofrer i håb om en god høst.

Jungleeventyr med trekking til templer

Mange på rejse til Bali kommer hjem med smukke billeder af Tamblingan-søen og nabosøen Buyan. De stopper nemlig oppe på bjergvejen og tager et foto fra et udsigtspunkt. Det kan I også, men I skal mere end det. I skal trekke ned til den gennem junglen og sejle i kano på søen.

I starter med 1½ times trekking med kig til den smukke og hellige Tamblingan-sø. Inde i selve junglen passerer I templer, hvor jeres guide vil fortælle om baggrunden for arkitekturen og opbygningen af et balinesisk tempel. Der er en rituel mening med hver en detalje. Da I er midt i junglen er her en velsignet fred kun afbrudt af fuglenes sang.

XL Bali Small Temple At Lake Tamblingan

I kano på Tamblingan-søen

Fremme ved Tamblingan-søen venter endnu en fredfyldt oplevelse. I skal nemlig i traditionel kano ud på søen. Det er en hellig sø, og motoriseret sejlads er forbudt. At krydse søen med udsigt til jungle og højland er en skøn oplevelse. Glæd jer. Især ved tanken om, at I ikke nøjedes med at se søen fra udkigspunktet som alle de andre.

Mød det traditionelle Bali Aga-folk

Jeres udflugt slutter med besøg i en landsby beboet af Bali Aga-folket, der er et af de oprindelige folk på Bali. Det hinduistiske folk lever isoleret flere steder bl.a. på det nordlige Bali, og de har deres egne traditioner, som er fastholdt gennem generationer.

En af dem er kampdansen Mekare Kare, der har sine rødder i rituelle ceremonier med ofring af menneskeblod. Ikke alle Bali Aga-landsbyer er lige åbne over for besøg og indflydelse udefra, men I denne er I velkomne til at betragte livet med respekt.

XL Bali View Over Lake Tamblingan And The Jungle
XL Bali Tamblingan Lake Small Temple
XL Bali Tamblingan Lake Jungle Trekking Dirth Road
HÅNDPLUKKEDE REJSER

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL Prambanan Ruins Old Nature Building Java
Java, Indonesien, Asien

Javas skatte og Balis harmoni

14 dage fra

27.500 kr.

Glæd jer til

Forunderlig solopgang over Borobudur-templet

Kulinariske vandring i Javas kongeby, Yogyakarta

Guidet cykeltur til landsbyer i Østens Have

Velvære blandt kaffetræer og vulkaner på MesaStila 4+*

Strandferie, spa og gourmet på Andaz Bali 5*

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Indonesien

Alt på denne rejse til Indonesien kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Indonesien.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.