XL Indonesia Java Yogyakarta Borobudur Temple At Sunrise

Javas skatte og Balis harmoni

Javas skatte og Balis harmoni

14 dage fra 22.000 kr.

Kontakt Natascha

Tlf. 33 320 320

Fra Javas kongeby, templer og højland til forkælelse og strande på Bali

Dette er rejsen for jer, der ikke vil gå på kompromis med hverken oplevelser eller hoteller. Vi har kombineret udflugter og eventyr i oversete Java med et vidunderligt strandhotel på Bali, hvor I får forkælelse for alle pengene med middage og spa inkluderet.

Glæd jer til

 • Forunderlig solopgang over Borobudur-templet
 • Kulinariske vandring i Javas kongeby, Yogyakarta
 • Guidet cykeltur til landsbyer i Østens Have
 • Velvære blandt kaffetræer og vulkaner på MesaStila 4+*
 • Strandferie, spa og gourmet på Andaz Bali 5*

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Yogyakarta, Indonesien 2 nætter på Yogyakarta, Indonesien 2 Højdepunkter Cykelture til landsbyer i javas højland og kulinarisk byvandring gennem kongebyen Yogyakartas gadekøkkener. Cykelture til landsbyer i javas højland og kulinarisk byvandring gennem kongebyen Yogyakartas gadekøkkener.
Magelang, Indonesien 1 nat på Magelang, Indonesien 1 Højdepunkter Solopgang over Borobudur, verdens største buddhistiske monument og besøg til Prambanan, det største kompleks af hinduistiske templer i Indonesien, Solopgang over Borobudur, verdens største buddhistiske monument og besøg til Prambanan, det største kompleks af hinduistiske templer i Indonesien,
Java, Indonesien 3 nætter på Java, Indonesien 3 Højdepunkter Kaffeplantager, vulkaner og wellness med egen villa i Javas frodige højland. Kaffeplantager, vulkaner og wellness med egen villa i Javas frodige højland.
Sanur, Bali 5 nætter på Sanur, Bali 5 Højdepunkter Indonesisk gastronomi, spa, suite og rendyrket afslapning med sandstrand og tre pools. Indonesisk gastronomi, spa, suite og rendyrket afslapning med sandstrand og tre pools.
XL Indonesia Java Madakaripura Waterfall
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Lokale oplevelser i Javas højland

Rejsen starter i Javas smukke højland i den gamle kongeby Yogyakarta. I bor på det historiske boutiquehotel The Phoenix 4*, der ligger inden for gåafstand af Marliboro-gaden med dens liv, street food og shopping.

De næste dage skal I opleve landsbyerog naturskønne omgivelser på en guidet cykeltur i det grønne bagland og smage noget af Javas bedste street food på en kulinarisk byvandring gennem Yogyakartas gadekøkkener.

På besøg i oldgamle templer og lokale landsbyer

Denne rejse inkluderer også guidede ture til to tempelbyer, der er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. I skal udforske Prambanan, det største kompleks af hinduistiske templer i Indonesien, og se solen stå op over Borobudur, verdens største buddhistiske monument.  

I skal også opleve hverdagslivet i en lille landsby, hvortil I ankommer standsmæssigt i hestevogn, kendt som en andong. I bliver klogere på de lokales levevis og hører måske tonerne af traditionel gamelanmusik. I bor på Plataran Borobodur Resort & Spa 4+* med Borobodur i baghaven. 

Wellness og naturoplevelser i Javas højland

Turen går nordpå i højlandet, hvor I skal bo på det idylliske resort MesaStila Resort & Spa 4+* blandt kaffetræer og vulkaner. I er omgivet af vulkaner og en tropisk have og kan nyde dagene i jeres villa, forkæle jer med massage og spa eller tage på et jungletrek. Hvis I da ikke bare nyder udsigten fra poolkanten. 

Ned i gear på Bali

I fortsætter til Balis skønne strand Sanur, hvor I skal bo på vidunderlige Andaz Bali 5*, der er indrettet som en balinesisk landsby med eventyrlige værelser, suiter og poolvillaer - for ikke at nævne stranden, spaen, de tre pools og kulinariske oplevelser for enhver smag. 

 

XL Prambanan Ruins Old Nature Building Java
XL Bali Jamahal Spa Treatment
Xl Java Mesastila Excursion Horseback Riding
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

XL Indonesia East Java Fishing Boats

I rejser fra Danmark på dag 1 og ankommer til Denpasar på dag 2, hvorfra I flyver videre til Yogyakarta.

Eventyret starter

Forude venter 4 dage med store oplevelser i Yogyakarta og højlandet. Vel fremme bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres boutiquehotel The Phoenix 4* i det centrale Yogyakarta, hvor I har to overnatninger.

I er inden for gåafstand af den centrale shoppinggade Malioboro, men I kan også bare puste ud oven på rejsen med en dukkert i poolen eller en velrystet cocktail i pianobaren. 

Glæd jer til at opleve Java på cykel med en guide, som viser vej til rismarker og landsbyer, smag spændende street food i listige sidegader og lad jer bjergtage af oldgamle templer og ruinbyer, der hører til Indonesiens allerstørste.

Xl Java The Phoenix Hotel Spa Entrance
Xl Java The Phoenix Hotel Hallway
Xl Java The Phoenix Hotel Superior Heritage Bed

I dag skal I udforske området på en guidet cykeltur. Glæd jer til mødet med lokale unger, der langs vejen hilser på jer med store smil og lær om Javas traditioner i de små landsbyer. Nyd udsigten til rismarker og kokospalmer, stig af cyklen, find kameraet frem og sug til jer af Javas dagligliv. Efter en spændende udflugt cykler I tilbage til hotellet for at lade op til eftermiddagens eventyr. 

Smag på Java

Yogyakarta er et slaraffenland for foodies og I skal på en guidet gåtur i lokale lækkerier. Glæd jer til street food på Malioboro-gaden. I skal smage kopi joss, kaffe tilsat varmt kul, samt bakmi-nudler fra Pak Pele, hvor folk sidder på tæpper på gaden. I kommer forbi sultanens palads, inden I slutter af ved en madbod i Wijilan, hvor de lokale specialiteter laves, mens I venter. Skyl det hele ned med den røde urtete wedang uwuh. 

Mætte af snacks og sanserige indtryk går I tilbage til hotellet. Eller måske skal I lige shoppe souvenirs på Malioboro?

XL Indonesia Yogyakarta
XL Indonesia Yogyakarta Rickshaw
XL Indonesia Yogyakarta Water Palace

Find jeres indre Indiana Jones frem. Prambanan lå længe glemt af verden under frodig vegetation og blev ikke genopdaget før. Det er det største kompleks af hinduistiske templer i Indonesien, og I skal på en guidet tur i det fascinerende område, der er på Unescos liste over verdenskulturarv. 

De 1000 år gamle templer tiltrækker en million besøgende årligt, men fortvivl ej: I dette område, som engang talte 250 bygninger, er der plads til alle. Glæd jer til de centrale templer, som tager sig særligt godt ud ved det årlige hindu-ritual Tawur Agung, hvor onde ånder jages bort. Eller tag plads i friluftsteateret Aksobya, hvor den javanesiske dans Mahakarya i oktober opføres af 200 dansere i traditionelle klæder.

Overnat på Plataran Borobudur

Efter en oplevelsesrig dag skal I videre til jeres resort Plataran Borobudur Resort & Spa 4+* i Magelang, hvor I resten af dagen kan nyde det frodige højland og tempelkomplekset Borobodur i baghaven.

XL Indonesia Java Prambanan Temple Near Yogyakarta
Xl Indonesia Java Plataran Borobudur Activitiy Batik
Xl Indonesia Java Plataran Borobudur Restaurant Patio Waitress

Det er et syn for guder at se solens første stråler over Borobudur, der er verdens største buddhistiske monument. I bliver hentet af jeres private guide og starter dagen tidligt, så I kan opleve det magiske syn fri for masserne – og så I kan nyde en solopgang, I sent glemmer. 

Borobudur stod færdig i 800-tallet, men et voldsomt udbrud fra Merapi-vulkanen dækkede området med aske og skjulte monumentet i næsten et årtusinde – det blev først genopdaget i 1814. I skal rundt og får alle røverhistorierne. Både set udefra og oppe fra den øverste platform er det et imponerende syn.

Tæt på det lokale live

Om eftermiddagen går turen til landsbyen Candirejo i en lokal hestevogn, kendt som en andong, og får undervejs indblik i de lokales levevis. Måske hører i tonerne af traditionel gamelanmusik og ser de lokale høste og tørre eksotiske afgrøder som vanilje og chili. 

Om eftermiddagen køres I til jeres wellness-retreat blandt kaffetræer og vulkaner på MesaStila Resort & Spa 4+*

XL Indonesia Java Yogyakarta Borobudur Temple View
XL Indonesia Java Yogyakarta Borobudur Temple At Sunrise
XL Indonesia Food Satay Jogja Klatak Meat Grill

De næste par dage står den på ren afslapning. MesaStila Resort og Spa er et luksusretreat i unikke omgivelser med en togstation fra kolonitiden og traditionelle Joglo-villaer spredt ud over en charmerende kaffeplantage.

Omgivet af vulkaner, en tropisk have og hundredvis af kaffetræer skal I nyde dagene med fantastiske udsigter, jeres skønne villa og en stor pool. Forkæl jer selv med lidt massage, morgen-yoga eller prøv det tyrkiske bad, som resortet tilbyder som det eneste i Indonesien.

Hvis I kan løsrive jer fra retreatet, er der masser af muligheder for udflugter. Tag på et trek i junglen eller bliv undervist i den indonesiske kampsport Pencak Silat – det får med garanti kalorieforbrændingen i vejret!

Xl Java Mesastila Hammam Spa Treatment
Xl Java Mesastila Batik Making
Xl Java Mesastila Ambar Family Villa Bedroom

Dag 8 er store flyttedag, når I skifter Javas højland ud med Sanur-stranden på Bali. Turen går dog først til Yogyakarta, hvor en flyvetur på en times tid tager jer direkte til Denpasar på Bali. Her hentes I i lufthavnen og ankommer efter en kort køretur til jeres fabelagtige strandhotel Andaz Bali 5*.

XL Bali Andaz Bali Shop House Design
XL Bali Andaz Bali Catch Up With Friends
XL Bali Andaz Balifamily Style Food

XL Bali Andaz Bali Sunrise Mount Agung Backdrop

Nyd de sidste timer ved stranden, inden turen går til lufthavnen, hvor I sætter kurs mod Danmark. I ankommer i København på dag 14.

Ikke helt klar til at vende hjem?

Hvis I ønsker at opleve endnu mere af Bali, anbefaler vi nogle dage i kunstnerbyen Ubud på Como Uma 4+*, eller måske drømmer I om krystalklart vand og livet på en ø? Vi arrangerer gerne nogle dage på Balis naboø Nusa Lembongan, hvor I f.eks. kan bo på Batu Karang 4*.

Cykeltur, kulinarisk byvandring og gemte templer i Østens Have

Det skal I opleve på jeres rejse

En guidet cykeltur er en god måde at opleve kulturen i øjenhøjde. Glæd jer også til mødet med lokale børn, der langs vejen hilser på jer med store smil og et rungende ”hi!”

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København - Denpasar t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne og hoteller
 • Indenrigsfly Denpasar - Yogyakarta t/r
 • Oplevelse: 4 sansefulde dage på Java
 • 3 nætter på MesaStila Resort & Spa 4*, Java. One Bedroom Villa, inkl. morgenmad   
 • 5 nætter på Andaz Bali 5*, Bali. Deluxe garden view room, inkl. morgenmad
Pris per person ved 2 voksne
WEB - Javas skatte og Balis harmoni
RejseperiodeDobbelt
31.07.24 ‑ 14.08.2432.000‑34.000
15.08.24 ‑ 31.10.2425.000‑29.000
01.11.24 ‑ 13.12.2421.000‑23.000
14.12.24 ‑ 31.12.2428.000‑30.000
01.01.25 ‑ 15.04.2522.000‑25.000
16.04.25 ‑ 30.09.2529.000‑34.000
01.10.25 ‑ 05.12.2523.000‑27.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

I

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Java og Bali

Alle rejser til Bali kan skræddersyes efter jeres drømme, og det er naturligvis også en mulighed at tage børn med på denne skønne rejse. Ønsker I mere end 14 dage på Bali, anbefaler vi, at I tilføjer et par dage i kunstnerbyen Ubud på Como Uma 4+* - eller på Balis naboø Nusa Lembongan, hvor I f.eks. kan bo på Batu Karang 4*. 

Tal med vores Indonesien-eksperter om de mange muligheder samt priser for rejser med børn.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.