Xl Bali Mount Batur Sunrise Girl
Oplevelse på Bali

Solopgang over Mt. Batur-vulkanen

Vulkan og varme kilder i gudernes fodspor

En vandretur til toppen er en guddommelig oplevelse i mere end en forstand. Den endnu aktive vulkan er med sit gigantiske dobbeltkrater en af øens smukkeste naturoplevelser. Samtidig er den blandt Balis helligste steder.

Findes der en bedre måde at starte sin dag end at se solen stå op over Balis vulkaner? Glæd jer til denne smukke udflugt til toppen af den imponerende 1717 m høje Mt. Batur, hvorfra I skal nyde en fantastisk solopgang. Alle kan være med på turen, der afsluttes med et bad i varme kilder for foden af vulkanen.

Mød mig i mørket på Mount Batur

Balineserne siger, at guderne bor på vulkaner. I dag skal I besøge dem! Vandreturen starter ca. kl. 4, så I har tid til at nå toppen af vulkanen, før solen står op. Selvom den første del af vandreturen foregår i mørke, har I lommelygter med til at oplyse stien og jeres øjne vænner sig hurtigt til mørket. Det giver opstigningen en aura af mystik, som I sent glemmer!

Kog æg i det vulkanske sand

Efter to timers vandring når I toppen, hvor I får kaffe og sandwich. Mt. Batur er en aktiv vulkan, så I kan bl.a. se frem til at opleve jeres guide demonstrere kunsten at koge æg i vulkansk sand.
Ellers er det bare at nyde den storslåede udsigt til de øvrige bjergtoppe på Bali og Lombok, kratersøen ved Batur samt solopgangen over hele scenariet, som sætter ild i horisonten.

Xl Indonesia Bali Sunrise From Mount Batur Volcano

Bad i varme kilder

Omkring kl. 7 starter vandreturen nedad. Ved foden af vulkanen har vi inkluderet et velfortjent bad i de varme kilder ved Tirta Sanjiwani og efterfølgende frokost.

Praktiske oplysninger

I bliver hentet på jeres hotel omkring kl. 2 om natten og køres til trekkets startpunkt, hvor I ankommer kl. 4. Vandreturen tager to timer, og der er selvfølgelig pauser undervejs, ligesom jeres guide har vand og lommelygte med. I får god tid til at nyde solopgangen fra toppen og afslutter jeres vandretur kl. 8.

Husk fornuftigt fodtøj samt varmt overtøj og lange bukser. Det er ikke en teknisk krævende vandretur og de fleste kan være med, såfremt man er i gennemsnitlig god fysisk form. Den største udfordring er at stå op midt om natten! Til gengæld er vi sikre på, at I vil synes, at det er det hele værd.

HÅNDPLUKKEDE REJSER

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Bali Samanvaya Field Sunrise
Ubud, Bali, Asien

Bali på afveje

16 dage fra

25.500 kr.

Glæd jer til

Kanosejlads, storslået natur og landsbybesøg

Risterrasser og balinesisk idyl i Sidemen-dalen

Solopgang fra toppen af Batur-vulkanen

Snorkling på paradisøen Nusa Lembongan

Skønne hoteller med fantastisk beliggenhed

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Alt på denne rejse til Bali kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Bali.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.