XL Indonesien Bali Mount Batur Volcano Sunrise

Bali på afveje

Bali på afveje

16 dage fra 25.500 kr.

Kontakt Anny

Tlf. 33 320 320

Fra eventyr i højlandet
til ø-stemning

Oplev det uspolerede Bali på en rejse, der tager jer fra højlandets rismarker, hellige templer og vilde vulkaner til tropeøen Nusa Lembongan med krystalklart vand og snorkling blandt koraller og djævlerokker. Slut eventyret af med forkælelse på den gyldne Sanur-strand.

Glæd jer til

 • Kanosejlads, storslået natur og landsbybesøg
 • Risterrasser og balinesisk idyl i Sidemen-dalen
 • Solopgang fra toppen af Batur-vulkanen
 • Snorkling på paradisøen Nusa Lembongan
 • Skønne hoteller med fantastisk beliggenhed

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Ubud 3 nætter på Ubud 3 Højdepunkter Riverrafting på Aynung, hvor regnskoven, rismarker og bjerge udgør kulissen, mens båden glider forbi. Riverrafting på Aynung, hvor regnskoven, rismarker og bjerge udgør kulissen, mens båden glider forbi.
Sidemen 3 nætter på Sidemen 3 Højdepunkter Guidet trekkingtur til toppen af Batur-vulkanen, hvor solen står op mens I nyder udsigten. Guidet trekkingtur til toppen af Batur-vulkanen, hvor solen står op mens I nyder udsigten.
Nusa Lembongan 3 nætter på Nusa Lembongan 3 Højdepunkter Snorkling mellem djævlerokker og koraller i en enestående undersøisk verden. Snorkling mellem djævlerokker og koraller i en enestående undersøisk verden.
Sanur 4 nætter på Sanur 4 Højdepunkter Oplev autentisk charme og forkælelse på Andaz Bali 5*, hvor I bor i et Deluxe room, omkranset af en fredfyldt tropisk have og lige ned til Sanurs gyldne sandstrand. Oplev autentisk charme og forkælelse på Andaz Bali 5*, hvor I bor i et Deluxe room, omkranset af en fredfyldt tropisk have og lige ned til Sanurs gyldne sandstrand.
XL Bali Sekumpul Waterfall2
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

Ubud og store oplevelser

Rejsen starter i Balis højland i kunstnerbyen Ubud. Det er ikke just langt fra alfarvej, men I bor på fredfyldte Alaya Ubud 4* og har fordelen ved at bo centralt med restauranter, gallerier, markeder og Abeskoven få minutter væk fra jeres hotel. 

I skal opleve den smukke natur glide forbi, når I rafter på Ayung floden, og på en guidet vandretur til Balis smukkeste vandfald. 

Blandt rismarker og vulkaner i Sidemen-dalen

Turen går nu til Sidemen-dal, hvor I bor på Samanvaya Resort 4* med udsigt til dalens berømte risterrasser. Glæd jer til de mageløse omgivelser. I skal opleve en af øens smukkeste naturscenerier, når I vandrer til toppen af Batur-vulkanen og ser solen stå op. Og I skal vandre i de magiske risterrasser, når I da ikke nyder den fantastiske udsigt fra poolkanten.

En verden under havet på Nusa Lembongan

Efter oplevelsesrige dage i Sidemen kører I videre til Sanur i det sydlige Bali, hvor en speedbåd venter på at sejle jer til øen Nusa Lembongan. I har 3 overnatninger på Batu Karang 4* . Glæd jer til strande, der lægger op til daseferie og cocktails til solnedgangen. Måske I skal snorkle i det klare vand eller svømme med djævlerokker?

Forkælelse i Sanur

I slutter jeres eventyr ved Sanur-stranden på Andaz Bali 5* - et stemningsfyldt luksusresort med masser af balinesisk charme. Glæd jer til at nyde det balinesiske køkken i et af resortets 5 restauranter, i en af de 3 pools eller på den dejlige sandstrand med god plads til at være helt for jer selv. 

XL Ubud Woman Praying Water Tirta Empul People Bali Indonesia
Xl Bali Jamahal Swimming Pool Thai Salad
XL Bali Menjangan Island Finger Corals Underwater
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I rejser fra Danmark på dag 1 og ankommer til Bali på dag 2. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til Alaya Ubud 4* i centrum af Ubud, hvor I har 3 overnatninger.

Her ånder alt fred og ro, mens I har alle Ubuds kulturtilbud lige uden for døren.

XL Bali Alaya Ubud Brasserie Ambience Aerial

XL Monkey Eating Banana Animal Indonesia Bali

Med base i Ubud, det centrale Balis kulturelle ”hovedstad” med en kunstnerisk åre, masser af gallerier og små museer, skal I de næste dage på store oplevelser.

Trekking til Balis smukkeste vandfald

Glæd jer til et spektakulært trek gennem jungle og kløfter til Balis nok smukkeste vandfald, Sekumpul. Dette er en halvdagstur med lokal guide.

Riverrafting på Ayung-floden

Endnu et eventyr venter, når I skal riverrafte på Balis længste flod Ayung. Nyd udsigten til regnskov, rismarker og bjerge, mens gummibåden vugger afsted. Nogle steder går det lidt vildt for sig, men det er en del af oplevelsen, og alle kan være med!

Xl Bali Ubud Ayung River Rafting Boat In Distance

Efter dejlige dage i Ubud går turen videre til Sidemendalen i det østlige højland gennem et landskab af irgrønne risterrasser, bjerge og gudeskøn natur. I skal bo 3 nætter på det stilede boutiquehotel Samanvaya Resort 3+* med en fantastisk udsigt over dalens frodige rismarker.

Gå på opdagelse i den nærliggende landsby og fornem det lokale liv eller slap af ved poolkanten med smuk udsigt over risterrasser og vulkaner. 

Xl Bali Samanvaya Joglo Villa Pool

Vulkantrek med varme kilder

En af dagene skal I tidligt op for at få en oplevelse for livet, når I på en guidet trekkingtur vandrer til toppen af Batur-vulkanen og ser solen stå op. Den endnu aktive vulkan er med sit gigantiske dobbeltkrater en af øens smukkeste naturoplevelser og fra toppen kan I på en god dag se helt til Lombok.

Alle kan være med på turen, der afsluttes med et bad i varme kilder for foden af vulkanen.

Xl Indonesia Bali Hikers Walking On The Caldera Of Volcano Of Mount Gunung Batur
Xl Bali Mount Batur Sunrise Girl
Xl Bali Mount Batur Volcano Crater Sulphur Fumes

Magiske risterrasser og velvære

I nyder den landlige idyl og de smukke risterrasser, der ligger som trappesten i naturen. Glæd jer til at vandre i det grønne på en guidet tur i risterasserne. Når I skal slappe af er her også masser af muligheder for massage og wellness, ligesom resortet byder på yogaundervisning. 

XL Indonesia Bali Sidemen Rice Terraces Landscape

Xl Bali Batu Karang Muntigs Bar And Restaurant Pool Aerial

I dag kører I videre til Sanur i det sydlige Bali, hvor en speedbåd venter på at sejle jer til naboøen Nusa Lembongan. I har 3 overnatninger på Batu Karang 4* på den vestlige side af øen. 

Selvom Nusa Lembongan kun ligger 40 minutters sejlads fra Bali er her en verden til forskel med en tilbagelænet ø-stemning med små barer og spisesteder med sand mellem tæerne. Det er også her, at I finder hvide strande, der lægger op til daseferie og svømmeture. 

Xl Bali Batu Karang Muntigs Bar And Restaurant Sea View

Måske I skal snorkle i det klare vand eller svømme med djævlerokker i en undersøisk verden af koraller og tropiske fisk? I kan også dykke med flaske, der findes mange dykkercentre på den lille ø. 

Nyd den maleriske udsigt og synet af Agung-vulkanen på Bali. Og glæd jer til smukke solnedgange fra terrassen.

Xl Bali Batu Karang The Deck Cafe And Bar View

I sejler tilbage til fastlandet i speedbåd og køres til Andaz Bali 5* på Sanur-stranden i det sydlige Bali, hvor I har 4 overnatninger. 

Her gør personalet alt for at give jer et ophold ud over det sædvanlige. I kan se frem tilfredfyldte dage under solen og i jeres skønne Deluxe room, mens kulinariske oplevelser og forfriskende drikkevarer venter jer i resortets fem restauranter. 

XL Bali Andaz Bali Seaside Fishermans Village
XL Bali Andaz Bali Suite Lagoon Living Room
XL Bali Andaz Bali Chef Restaurant Blue Oven
XL Bali Tandjung Sari Sanur Sunset
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København – Denpasar t/r

 • Al transport mellem lufthavne og hoteller

 • Alle skatter, afgifter og ekspeditionsgebyrer

 • 3 nætter på Alaya Ubud 4*, Ubud. Alaya room inkl. morgenmad

 • Oplevelse: Trekking til Balis smukkeste vandfald

 • Oplevelse: Riverrafting på Ayung-floden

 • 3 nætter på Samanvaya 4*, Sidemen. Sundari villa superior inkl. morgenmad

 • Oplevelse: Solopgang over Mt. Batur vulkanen

 • Oplevelse: Sidemen-dalens magiske risterasser

 • 3 nætter på Batu Karang 4*, Nusa Lembongan. One Bedroom Villa, inkl. morgenmad

 • 4 nætter på Andaz Bali 5*, Sanur. Deluxe room inkl. morgenmad

Pris per person ved 2 voksne
Bali på afveje
RejseperiodeDobbelt
28.06.24 ‑ 31.08.2433.000‑38.000
01.09.24 ‑ 15.10.2429.000‑33.000
16.10.24 ‑ 13.12.2425.000‑29.000
14.12.24 ‑ 14.01.2531.000‑36.000
15.01.25 ‑ 15.04.2526.000‑29.000
16.04.25 ‑ 30.06.2533.000‑38.000
01.07.25 ‑ 31.08.2535.000‑40.000
01.09.25 ‑ 31.10.2530.000‑34.000
01.11.25 ‑ 03.11.2526.000‑28.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

Denne rejse er især oplagt til par, da Samanvaya kun er for personer fra 16 år og opefter. Ring til vores rejseeksperter og hør nærmere for alternative hoteller, hvis I rejser med børn.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Vores rejserådgivere har rejst meget i Bali. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.