XL Bali Maua Nusa Penida Bali One Bedroom Luxury Villa 02

Luksuriøst øhop til Bali, Nusa Lembongan og Nusa Penida

Luksuriøst øhop til Bali, Nusa Lembongan og Nusa Penida

16 dage fra 27.000 kr.

Kontakt Mette

Tlf. 33 320 320

Fra Balis magiske højland til poolvilla, snorkling og autentisk ø-stemning

Riverrafting og risterasser i Balis fortryllende højland. Snorkling med manta rays. Afslappet ø-stemning og skønne strande på øen Nusa Lembongan. Og et helt enestående refugie på klippeøen Nusa Penida. Velkommen til en rejse, der giver jer det bedste af Bali og naboøerne. Med autenticitet, ro, god tid, eventyrlige oplevelser og fabelagtige hoteller til såvel par som familier. 

Glæd jer til

 • Balis fortryllende højland og risterasser
 • Riverrafting på Ayung-floden
 • Snorkling med manta rays, søheste og meget mere
 • Nusa Lembongans smukke strande og klippeøen Nusa Penida
 • Håndplukkede hoteller med fantastiske udsigter

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Ubud, Bali 4 nætter på Ubud, Bali 4 Højdepunkter I Balis smukke højland bor I på et helt særligt boutiquehotel, der byder på eventyrlig stemning og gastronomi – og så skal I selvfølgelig opleve riverrafting på Ayung-floden I Balis smukke højland bor I på et helt særligt boutiquehotel, der byder på eventyrlig stemning og gastronomi – og så skal I selvfølgelig opleve riverrafting på Ayung-floden
Nusa Penida 3 nætter på Nusa Penida 3 Højdepunkter Det er langt fra alle, der er så heldige at opleve den fortryllende klippeø Nusa Penida, men endnu færre kan sige, at de har boet på Maua Nusa Penida. Egen pool i villaen og fantastiske udsigter Det er langt fra alle, der er så heldige at opleve den fortryllende klippeø Nusa Penida, men endnu færre kan sige, at de har boet på Maua Nusa Penida. Egen pool i villaen og fantastiske udsigter
Nusa Lembongan 5 nætter på Nusa Lembongan 5 Højdepunkter På naturskønne Nusa Lembongan venter jer afslappet og autentisk ø-stemning, skønne strande og snorkling med koralfisk og manta rokker. På naturskønne Nusa Lembongan venter jer afslappet og autentisk ø-stemning, skønne strande og snorkling med koralfisk og manta rokker.
XL Bali Maua Nusa Penida Bali Pool 02
Det kan i se frem til

Rismarker, riverrafting, snorkling og fabelagtige hoteller

Bali med det bedste af alle verdener

Hvordan indfanger man essensens af et sted? De tågeindhyllede dale og disen, der rejser sig over de jungleklædte bakkedrag. Templerne. Landsbylivet. Rismarkerne. Floderne, der løber ned fra vulkaner i det fjerne. Og kysterne. Strandene. Det er Bali. Men der er mere. Der er også de mindre og større øer ud for kysten – mellem Bali og Lombok – med hver deres historie, stemning og særegne natur.

Det er det, vi ville med denne rejse. At skabe et eventyr med det bedste af Bali og dens naboøer. Et eventyr, der bringer jer væk fra mængderne, op i højlandet, ud på de brusende floder - og helt ud til naboøerne Nusa Lembongon og Nusa Penida, hvor der venter jer fantastisk snorkling, skønne strande og den helt særlige og autentiske stemning, der kun findes på mindre øer.  

Det bringer os frem til de tre hoteller, vi har valgt i dette rejseforslag.    

Eventyrlig stemning, smukke villaer og skønne gourmetoplevelser

Fra eventyrlig boutiquestemning på Chapung Sebali 4+* i Balis højland, til Maua Penida 5*, der ligger på en bakketop på klippeøen Nusa Penida – for ikke at nævne det charmerende strandresort Batu Karang 4* på den lille ø Nusa Lembongan. Velkommen til tre skønne hoteller, der på hver sin måde forener godt design og afslappet stemning med forkælelse, ro og fabelagtige udsigter

I har egen villa på begge øer - den første med pool, den anden med den skønneste udsigt til azurblå hav og Balis vulkaner i baggrunden, mens der venter jer smuk suite i Balis højland. Alle tre hoteller byder desuden på skønne faciliteter og ikke mindst fantastiske køkkener – fra asiatisk fusion til fortrinlig seafood og suveræne cocktails. Alt det og meget mere, kan I læse om i hotelbeskrivelserne.   

Forlæng rejsen med en ferie i Singapore

I dette rejseforslag har vi ikke inkluderet Singapore, men vi anbefaler gerne et stop i Singapore på vej hjem fra Bali. Vi kender naturligvis flere fantastiske hoteller - og hvis I spørger os, er det oplagt at afslutte eventyret med en smule shopping og storbyferie i en af Asiens mest fascinerende storbyer.  

XL Bali Rice Terrace Mountains Morning
XL Bali Boy Temple People
Xl Bali Ubud Ayung River Rafting (2)
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

XL Rice Terrace Morning Mountains Bali Indonesia

I rejser fra København på dag 1 og ankommer til Bali på dag 2. Her bliver I hentet og kørt til Chapung Sebali 4+*, hvor I har 4 overnatninger.

Chapung Sebali 4+*

Chapung Sebali er et dansk designet boutiquehotel, som har en eventyrlig beliggenhed højt oppe i et landskab af regnskov, bakkedrag og rismarker – cirka 20 minutters kørsel fra kunstnerbyen Ubud.

I bor de næste 4 nætter i en smuk Deluxe Suite, mens hotellets inviterer til fredfyldte dage og forkælelse med spa, fortrinlige gourmetoplevelser og et af de absolut smukkeste poolområder i og omkring Ubud.

Fik vi nævnt, at vi har inkluderet 60 minutters massage pr. person under jeres ophold? Velkommen til Bali. 

Xl Bali Chapung Sebali Flower
Xl Bali Ubud Chapung Sebali Jungle Fish Pool Bar Infinity Pool Jungle
Xl Bali Chapung Sebali Spa Facilities Lady On Walkway

Det er jeres første morgen på Bali. Mens I vågner, kan I nyde udsigten til bjergene og regnskoven. Lydene. Duftene. En ny, ukendt og fortryllende verden, der kalder. Og hvilket bedre måde at svare, end at tage længere ind. Dybere ind i bjergene. Og helt ind i eventyret. Med riverrafting på Balis længste flod, Ayung-floden.  

Xl Bali Ubud Ayung River Rafting Boat Paddling

I har 1-2 timer på floden, inden I finder fast grund under fødderne med frokost på en lokal restaurant med fantastiske udsigter over Ayungs grønne floddal og rismarker. Bagefter kører I tilbage til hotellet, hvor I har resten af dagen til at lade adrenalinen klinge af, mens I finder roen igen – måske med en drink og en bog ved poolen. I kan også finde vej til spaen først… Shapung Spa tilbyder et væld af skønhedsbehandlinger fra traditionel balinesisk og ayurvedisk massage til shiatsu, aromaterapi og body scrubs.

Xl Bali Chapung Sebali Blind Pig Bar

Xl Bali Chapung Sebali Outdoor Jacuzzi

De næste par dage er jeres og jeres alene. Nu gælder det bare om at nyde dette skønne hotel.. De langsommelige morgener og magiske aftener. De landlige omgivelser. Og Ubud by, Balis kulturelle hovedstad, der har en lang tradition for små kunstskoler, gallerier, museer, charmerende caféer og glimrende restauranter. Hør med jeres rejserådgiver, hvis I har særlige interesser eller ønsker til disse dage på egen hånd.

Xl Bali Chapung Sebali Jungle Fish Restaurant Brunch Fruits
Small Bali Chapung Sebali Blind Pig Pool (1)
Xl Bali Chapung Sebali Deluxe Pool Suite Bathroom Hot Tub

Det er blevet tid til at tage afsked med højlandet og sætte kurs mod Balis kyster og den salte duft af Det Indiske Ocean. I kører til Sanur, hvorfra I tager en speedbåd til Nusa Penida og jeres næste hotel på rejsen, Maua Penisa 5*. Og hvilket hotel.

XL Bali Maua Nusa Penida Bali Pool 02
XL Bali Maua Nusa Penida Bali One Bedroom Suite Villa 04
XL Bali Maua Nusa Penida Bali Floating Afternoon Tea

Maua Penida 5*

Maua Nusa Penida ligger fantastisk på en afsidesliggende bakketop på den vestlige del af klippeøen Nusa Penida – placeringen er ikke tilfældig. Det er designet heller ikke. Glæd jer til tre nætter i en fabelagtig One Bedroom Luxury Villa med infinity pool, fortryllende udsigter, gastronomi og en intim, eksklusiv stemning, der gør det særdeles svært at forlade resortet – skulle det alligevel lykkes, kan I bl.a. glæde jer til dramatiske klippekyster, smukke strande og snorkling i absolut verdensklasse.   

De næste par dage kan I nyde jeres oase i ro og mag – og helt på egne præmisser. Måske vil I gå en tur ned til en af strandene, snorkle lidt, eller begive jer op i bakkerne omkring jeres resort. I kan også nøjes med at gå ned til resortets suveræne poolområde og restaurant, når I ikke lige er at finde i spaen eller hjemme i villaen med et godt glas vin i haven. I bestemmer.   

XL Bali Maua Nusa Penida Bali One Bedroom Luxury Villa 02

I dag skal I igen ud at sejle – denne gang til den lille naboø Nusa Lembongan, hvor de næste 5 nætter byder på strandferie og ægte ø-stemning med en skøn villa på Batu Karang 4*.

Xl Bali Batu Karang Muntigs Bar And Restaurant Pool Aerial
Xl Bali Batu Karang Pools
Xl Bali Batu Karang The Deck Cafe And Bar View

Batu Karang 4*

Tre pools. Gourmet. Spa. Smukke strande i bunden af den skrænt, I bor på. Smukke tropehaver og stråtækte bygninger. Og en skøn villa med udsigt over Det Indiske Ocean. Batu Karang 4* er balinesisk feriestemning, når det er allerbedst.

Og Nusa Lembongan? Det er en lille ø. Den slags, hvor man bare kobler helt af – her går I ikke glip af noget. Her kan I bare være. Mellem palmerne. Gå en tur i den lokale landsby. Svøm en tur i det azurblå hav, der fører blikket og tankerne op til Balis drømmeagtige vulkanlandskaber i horisonten. Dér har I været. Nu er I her. På denne side af havet.

Vi har sat 5 nætter af, og vi tør godt love - det er ikke én dag for meget.

Xl Bali Batu Karang Muntigs Bar And Restaurant Pool

I er ankommet til jeres sidste stop, men eventyret er så langt fra slut. I bor i en vidunderlig villa med havudsigt og de næste dage kan I lave lige så lidt - eller lige så meget, som I har lyst til. Vi har dog arrangeret en oplevelse, som vi ikke synes, I må snydes for. I skal nemlig en snorkeltur med manta rays omkring Nusa Lembongan. Manta rays er dog begyndelsen. Hvem ved, hvad dagen ellers byder på. God fornøjelse!

Xl Hawaii Manta Rays Close To Seabottom

Jeres eventyr på Bali er ved at være ved vejs ende. I sætter igen kurs mod Sanur og den internationale lufthavn på Bali, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

I ankommer til Danmark på dag 15 – medmindre I gerne vil tage et par overnatninger i Singapore på vejen hjem? Hør jeres rejserådgiver, om mulighederne og få de bedste anbefalinger og forslag til at forlænge jeres rejse med en ferie i Singapore.

XL Fish Net Fishermen Boat Dusk Jimbaran Village Bali Indonesia
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

HOTELLER MED ATMOSFÆRE OG BELIGGENHED

Her skal I bo på jeres rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København - Bali / Bali – København
 • Al transport mellem lufthavne og hoteller
 • 4 nætter på Chapung Sebali 4+’, Bali. Deluxe Suite inkl. morgenmad
 • 60 minutters massage for 2 personer på Chapung Sebali
 • Oplevelse: Riverrafting på Ayung-floden
 • 3 nætter Maua Penida 5*, Nusa Penida. One Bedroom Luxury Villa inkl. morgenmand
 • 5 nætter på Batu Karang 4*, Nusa Lembongan. One Bedroom Villa inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Snorkling med manta rays ved Nusa Lembongan
Pris per person ved 2 voksne
Luksuriøst øhop til Bali, Nusa Lembongan og Nusa Penida
RejseperiodeDobbelt
01.04.24 ‑ 24.06.2426.000‑28.000
25.06.24 ‑ 24.08.2432.000‑37.000
25.08.24 ‑ 31.10.2429.000‑32.000
01.11.24 ‑ 13.12.2426.000‑28.000
14.12.24 ‑ 31.12.2433.000‑37.000
01.01.25 ‑ 15.01.2528.000‑32.000
16.01.25 ‑ 29.03.2527.000‑31.000
01.04.25 ‑ 24.06.2527.000‑29.000
25.06.25 ‑ 05.07.2535.000‑37.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda.
 • Visum til Indonesien (købes i lufthavnen ved ankomst for USD 35)
 • Indonesisk lufthavnsskat (200.000 IDR, betales kontant ved afrejse)

Bemærk

Rejser I med 1 barn

Er det muligt at få en opredning i alle nævnte værelsestyper

 

Rejser I med 2 eller flere børn

Skal I opgradere til større værelser, eller booke to værelser med dør imellem. Ring og tal med jeres rejserådgiver om mulighederne

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Indonesien

Vores rejserådgivere har rejst meget i Indonesien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.