Vendelbo Six Senses Freya My Gynge

Guide

Familien Vendelbos tips til luksus og langfart med børn

Det er fantastisk at rejse med børn. Alligevel er mange forældre tilbageholdende med at tage børnene med på længere rejser.

Det gælder imidlertid ikke Familien Vendelbo Meyhoff, der har været med Nyhavn Rejser i Thailand med 3 børn under 9 år. Læs om deres erfaringer her – og få deres bedste tips til at rejse langt med børn, så du også kan sikre, at familieferien bliver en succes.

IMG 0853

Hvem er familien Vendelbo?

Familien Vendelbo Meyhoff bor i København og har som så mange andre børnefamilier en travl hverdag. Derfor gælder det om at få så meget kvalitetstid som muligt, når familien holder fri. Sjove oplevelser, hvor alle kan være med. Og forkælelse i en grad, så alle for alvor mærker, at det er ferie.

Vendelbo Six Senses Yao Noi Mor Og Datter
Foto fra Six Senses Yao Noi

Familieferie i Thailand

På deres seneste rejse var Familien Vendelbo Meyhoff i Thailand, hvor de boede på luksushotellet Six Senses Yao Noi. Og her fik de en fantastisk familieferie. De badede i deres private pool. Kørte tuk-tuk rundt på øen. Spiste masser af god mad og is. Sejlede i longtailbåd. Mødte aber, vandbøfler og meget mere.

Luksus er ikke kun for voksne

”Det var helt fantastisk at holde ferie på Six Senses Yao Noi!”, fortæller Rasmus og Ida-Eline begejstret, da vi møder dem efter deres hjemkomst.

”Atmosfæren var så jordnær og rolig, som det overhovedet kan blive, og alting foregik i slowmotion med plads til nærvær, afslapning og leg. Samtidig mødte vi overalt på hotellet et serviceniveau, du skal lede længe efter. Det betyder meget, når du rejser med børn.”

Helt trygge i egen poolvilla

På Six Senses Yao Noi boede familien i en stor villa med egen pool og en fænomenal udsigt til Phang Nga-bugtens grønspættede kalkstensklipper.

”Mange vil måske være bekymrede for at bo med små børn i en villa med egen pool, der ikke er skærmet af. Men det var virkelig intet problem for os. Som forælder holder du jo altid øje med dine børn – især de mindste. Vi er vilde med poolvillaer og den plads og frihed, der følger med.”

Xl Thailand Six Senses Yao Noi Ocean Pool Villa View
“Tip 1: Medbring badebassin til de mindste.

Vi vidste, at poolen var for dyb til Alberte, så vi tog et lille, oppusteligt badebassin med til hende. Så var poolen ikke nær så fristende.”

Tag børnene med på udflugt

Ifølge Ida-Eline og Rasmus skal børnefamilier heller ikke holde sig tilbage fra at tage på ture uden for resortet. Men programmet skal selvfølgelig tilpasses, så både børn og voksne synes, at det er sjovt.

For Villads, Freya-My og Alberte var det både sjovt og lærerigt at tage på eventyr uden for resortet.

”Børn kan meget mere, end vi voksne tror. Det er blot vigtigt at tale med dem på forhånd, så de er forberedte og har en idé om, hvad der skal ske. Vores rejserådgiver hos Nyhavn Rejser havde planlagt hele rejsen for os hjemmefra, så vi var sikre på, at alle udflugterne passede til os.”

Vendelbo Six Senses Yao Noi Longtailbåd Fisk
“Tip 2: Brug en privat guide.

Vi havde privat guide og transport på alle udflugter. Det gav os frihed til at søge væk fra andre turister, så vi fik ro omkring os. Og frihed til undervejs at vurdere, hvor meget mere børnene havde lyst til.”
IMG 0638 Beskåret Uden Far

Planlægning er nøgleordet

Kombinationen af, at familien var godt forberedte, og at de havde alle detaljer på plads hjemmefra, gav særligt Ida-Eline og Rasmus mere overskud til at slappe af og være spontane på ferien.

”Her var det en god tryghed for os at have Nyhavn Rejser med ind over. Så vidste vi, at kvaliteten var i orden, og at vi nemt kunne få hjælp, hvis noget gik galt.”

Vendelbo Six Senses Yao Noi Familie
“Tip 3: Lav en pakkeliste – og brug den!

Vi vidste eksempelvis, at vi skulle ud at sejle, så vi tog en redningsvest med til Alberte. På den måde var vi sikre på at have en i hendes størrelse. Det gav ro i sindet. Og sådan er det jo med al forberedelse.”
IMG 3767 (1)

Glem ikke mor og far

Selv om en familieferie skal afstemmes børnenes behov og formåen, er det vigtigt at huske, at det også skal være ferie for mor og far.

For Ida-Eline og Rasmus betød det eksempelvis, at de indimellem skiftedes til at være sammen med børnene, mens den anden dyrkede fitness eller yoga. Og når børnene hyggede sig med Lego, tegnegrej eller en eftermiddagsfilm på iPad’en, kunne Ida-Eline og Rasmus sammen nyde et godt glas vin på terrassen.

IMG 0995
“Tip 4: Book en barnepige.

Til aftensmaden havde vi masser af kvalitetstid, fordi vi bookede en barnepige på resortet. Mens vi hyggede med hinanden og de store børn, var barnepigen sammen med Alberte, der gerne ville lege, så snart hun var færdig med at spise.”
Vendelbo Six Senses Yao Noi Børn Båd

Vilde med at rejse langt med børn

Alt i alt har familien Vendelbo Meyhoff haft en fantastisk rejse til Thailand. Og Ida-Eline og Rasmus er bestemt ikke færdige med at rejse langt med deres børn.

”Faktisk har vi allerede planlagt de næste mange rejser,” fortæller de. Sommerferien går til Six Senses Kaplankaya 5* i Tyrkiet, efterårsferien går til The St. Regis Mauritius Resort 5*, og så skal familien også opleve Bali sammen.

Vi ønsker dem rigtig god ferie!

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.