XL Thailand Six Senses Yao Noi Hilltop Sunrise
Koh Yao Noi, Thailand

Six Senses Yao Noi

Barfodsluksus i overdådige omgivelser suppleret med gastronomi af højeste kvalitet

Få hoteller i verden formår at integrere alle luksusbegrebets små detaljer i et så afslappet koncept som Six Senses Yao Noi en sejltur væk fra Phuket. I er omfavnet af skønhed og harmoni i en verden, hvor I er helt jer selv. Læg hertil en udsigt uden sidestykke.

Den enkle fortolkning af luksusbegrebet

Det er overdådigt og usnobbet på samme tid. Betjeningen og servicen er usammenlignelig, men på en afslappet og befriende, uanmassende facon. Men her bliver man selvfølgelig også betragtet som gæster og personalet som værter.

Her er absolut ingen dresscode. Shorts, bare tæer eller sandaler er det mest gængse - både på stranden og i restauranterne. I samspil med villaernes rustikke, nærmest Robinson Crusoe-agtige, karakter, gør det resortet til noget helt igennem særligt. Det er med andre ord barfodsluksus, der bevæger sig i en helt anden sfære end alt andet, der ellers kalder sig luksuriøst.

De 55 villaer, alle med egen pool, er fordelt rundt på en bakketop. Nogle byder på fantastiske havudsigter, mens andre vender mod øens frodige jungle. Alt er bygget i naturmaterialer og integreret i den eksisterende natur, så man på afstand kun diskret fornemmer tilstedeværelsen af resortet.

Når solen banker ned fra en skyfri himmel, er det forfriskende at indfinde sig på resortets strand, hvor vandet og den lette havbrise køler tiltrængt i den bagende sol.

Hvis I vil bruge noget af dagen mere aktivt, er her et stort udbud af diverse vandsportsaktiviteter, her er mulighed for at komme med en lokal longtailbåd til en øde strand, hvor I kan solbade og snorkle.

Eller I kan tage på cykel eller bil rundt på øen, der byder på tropisk jungle og små lokale fiskerlandsbyer.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Gastronomi - et kapitel for sig

Fra morgenmadens eksotiske frugtjuicer til middagens vidunderlige desserter bliver I bespist med de bedste råvarer. Udvalget og tilberedningen er tilmed sublim. Se frem til at blive forkælet.

Villaer

Der er mulighed for at bo så stort, som I ønsker, da resortet består af 20 hideaway pool villas, 3 hideaway two bedroom pool villas, 15 ocean pool villas, 7 ocean panorama pool villas, 1 ocean two bedroom pool villa, 5 beachfront pool villas samt 1 retreat.

Villafaciliteter

Aircondition, nedsænket badekar med udsigt, udendørs brus, terrasse med sofa, køleskab, minibar, elektronisk værdiboks, te-/kaffemaskine, CD/DVD, Bose lydsystem og dockingstation til I-Pod, vinkøleskab og selvfølgelig egen pool. Nogle villaer har udsigt til junglen, andre til havet og et par direkte på stranden.

Rejser I flere sammen?

Rejser I flere vennepar eller på familieferie til Thailand med flere generationer sammen, så hør om villaer med to, tre eller fire soveværelser, så I kan nyde at være sammen bare jer - og samtidig have plads til at være jer selv. 

Læs en stor guide om generationsrejser

 

Restauranter

Flere restauranter - The Living Room tilbyder alfresco all day dining med fokus på de bedste og friskeste råvarer, hvoraf flere dyrkes i resortes økologiske urtehave. The Dining Room tilbyder "fine dining" med et menukort inspireret fra Middelhavet. Og ved fællespoolen serveres snacks, cocktails og fusionsretter med udgangspunkt i det lokale køkken.

Bæredygtig turisme på Six Senses Yao Noi

Six Senses Resorts & Spas har altid har altid været et forbillede for bæredygtig turisme. Avanceret affaldsbehandling, økologiske haver, styring af ressourceforbrug og ansvar for lokalområdet er fokusområder, der er indarbejdet i alt.

Gå f.eks. en tur i den genskabte mangrove ved Six Senses Yao Noi og hør evt. om de projekter inden for naturbevarelse, skole og uddannelse og adgang til rent vand I er med til at støtte via jeres ophold.

Øvrige faciliteter og aktiviteter

Vandsportscenter, Six Senses Spa, bibliotek, cykler, udflugter på og fra øen, kokkeskole, dykkerture og ikke mindst open biograf.

Million dollar view

I horisonten rejser Phang Nga-bugtens stejle kalkstensklipper sig lodret op fra det stille vand. I kan nyd synet fra jeres private pool, hvis I vælger en af de kæmpe seaview villaer.

Mest magisk er udsigten dog i den fælles pool på toppen af den bakke, resortet er bygget på. Her folder hele Phang Nga-bugtens dramatiske kalkstensklipper sig ud for øjnene af jer. Det er et syn og en oplevelse af en anden verden. Vær her, når solen går ned!

Når mørket sænker sig over Koh Yao Noi, indfinder roen sig for alvor på resortet. Er det tid tilen kølig aftendrink i den lune tropenat eller måske en gang forkælelse i spa'en? Et ophold på Six Senses Yao Noi er afslapning og forkælelse på 1. klasse med begge ben solidt plantet på jorden.

XL Thailand Six Senses Yao Noi Hilltop Aerial View
Generationsrejse til Six Senses Yao Noi

Luksuriøse poolvillaer

Perfekt til generationsrejser til Thailand

I er på Koh Yao Noi - en kort sejltur fra Phuket og samtidig uendelig langt fra hverdagens stress og jag. Villaerne gemmer sig i det grønne og giver derfor en stor følelse af, at I bare er jer sammen. Endelig.

Men I behøver kun gå ud af havelågen for at have adgang til gastronomiske eventyr, masser af aktiviteter for alle aldre og forkælelse i spaen. Og I kan tage på udflugter sammen eller hver for sig alt efter interesse og humør. Nogle gange kan det også være skønt bare at sende alle de andre af sted og sætte sig alene med en god bog …

The Ocean Retreat - 500 m2 Paradis kun til jer

Den ultimative perle blandt resortets skønne villaer er The Ocean Retreat med plads til 4 voksne og 2 børn. Nogle vil mene, der kunne være mange flere, for I har i alt 500 m2, som I kan boltre jer frit på. De er til jer og kun til jer. Se grundplan i galleriet.

I har panoramaudsigt over Phang Nga-bugten, og det hele er bygget op med flere smukke bygninger, der kædes sammen af gangbroer over det grønne. Her er et stort soldæk og en 107 m2 stor infinity pool. I kan være I den allesammen og stadig have næsten 18 m2 hver!

Fra jeres have er en sti ned til vandet. En gangbro leder til et loungeområde, der igen er forbundet med et udendørs spiseområde, som også kan bruge til kortspil og anden fælles hygge.

To soveværelser og stue

I separate bygninger er to soveværelser samt opholdsstuen med spiseplads og daybeds, der kan redes op til børnene. Master bedroom har et påklædningsområde og ekstra stort badeværelse med både indendørs og udendørs brus. Det andet soveværelse ligger lidt højere oppe I terrænet og har badeværelse med udendørs brus. Der er naturligvis tv, lydanlæg, wi-fi m.m.

Mere plads? Tag nabovillaen med!

Hvis I har brug for endnu mere plads og et ekstra soveværelse, kan I kombinere med den 181 m2 store 2-etagers Ocean Deluxe Pool Villa, der ligger som nærmeste nabo. Der er låge mellem de to haver, som I kan få åbnet, så I kan gå frit mellem de to villaer. Det betyder samtidig, at I får 18 m2 ekstra pool at bade i.

Mere endnu? Her er fire soveværelser

Der er faktisk endnu en mulighed, hvis I vil have 4 soveværelser. Hideaway Four Bedrooom Villa. Det er en villa, der i virkeligheden består af to separate villaer med fælles indgang og et fællesområde med spisestue mellem sig. Villaerne er begge i to etager, og hver villa har sin egen pool. I har udsigt til den tropiske have.

I er altså mere opdelt end i The Ocean Retreat, men for nogle er det at foretrække f.eks. hvis I rejser to familier/vennepar sammen. Der kan sove 4 personer i hver villa.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Thailand Six Senses Yao Noi Longtail Boat Island Hopping
Krabi, Phi Phi og Yao Noi, Thailand, Asien

Luksuriøst ø-hop i Sydthailand

16 dage fra

28.000 kr.

Glæd jer til

Nem kombination af 3 unikke øer og luksuriøse resorts

Designhotel på Phukets rolige Nai Yang-strand

Barfodsluksus på Six Senses Yao Noi 5+* med gudesmuk havudsigt

Afslapning og strandferie på Thailands smukkeste adresse

Thailand-rejse fyldt med skønhed, romantik og idyl

Xl Thailand Six Senses Yao Noi The Hilltop Swimming Pool
Phuket, Thailand, Asien

Glæd jer til

Paradisstrand og skønne bungalows på The Surin 5*

Phuket Old Town med lokal guide

Poolvilla og gastronomi på Six Senses Yao Noi 5+*

Thailands vildeste udsigt over Phang Nga-bugten

Nem kombination af to unikke øer med kort afstand

Xl Thailand Six Senses Yao Noi 5 Main Pool At Six Senses Yao Noi5
Krabi, Phi Phi og Yao Noi, Thailand, Asien

Glæd jer til

Ægte barfodsluksus og store villaer med pool

En af verdens smukkeste udsigter

Smuk natur og autentiske omgivelser på Koh Yao Noi

Gourmetmad og masser af friske råvarer

Thailandsk kogekunst hos lokal ekspert

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.