Xl Hawaii Beach People Coral Reef Palm Trees

Beretning

Rejsebrev: 50 års fødselsdag med en ordentlig en på opleveren!

REJSEBREV

Familien Førgaards rejse til San Francisco, Hawaii Big Island, Maui og New York

I nogle år havde jeg planlagt, at når jeg fyldte 50 år, skulle det fejres ved at rejse til USA med min kone og alle 4 børn. Jeg ville have en ordentlig en på opleveren, som vi alle 6 ville huske resten af livet.

I stedet for en 3 retters middag på et hotel med `spændende` sange, pinlige taler, onkel Bents gebis i vandkanden, indsamling til Giro413 og billige portvine, foretrak jeg 3 ugers samvær med min klan og minder for livet.

En 50 års fødselsdags fest kan man år senere ikke huske fra andre store fødselsdagsfester!

XL California San Francisco USA Business Center Downtown Sunset
XL Hawaii Big Island Kee Beach With Tall, Lush Mountains Of The Na Pali Coast
XL New York City Statue Of Liberty Liberty Island USA

Talte med flere rejsebureauer

Så derfor tog jeg fat i en række rejsebureauer, som reklamerer med at de er USA-eksperter. Fra alle rejsebureauer undtaget ét fik jeg bare en pakkeløsning tilsendt uden kommentarer og personlige vinkler.

Det eneste rejseselskab hvor jeg fra første moment fik en personlig service, var Nyhavn Rejser. Og da det er en rejse til +DKK 100.000,-, var jeg ikke i tvivl om, at det var dem, jeg skulle fortsætte dialogen med.

Forslag til stort og småt

Det var meget kendetegnende for Nyhavn Rejsers service, at vi fik forslag fra stort til småt – lige fra Frihedsgudinden i New York til banana-bread udenfor Kahakuloa hos Julia på Maui. For Nyhavn Rejser sørger for, at eksperterne ER eksperter – de er på rejsemålene flere gange om året og VED, hvad de taler om.

Det er muligt, at det som kunde så er lidt dyrere end at arrangere det selv eller købe det hos en af ”en-gros” USA-rejse-eksperterne, men med en rejse i den prisklasse er det umanerligt vigtigt, at rejsen på alle niveauer bliver en succes. Ellers kan en billigere rejse risikere at blive en dårlig, skuffende og anstrengende rejse! Så det var for os alle 6 en rigtig god oplevelse at bruge Nyhavn Rejser.

Xl Usa Hawaii Flower Lei

Alt spillede

Jeg var da nervøs da vi skulle af sted 16/7 med 4 børn fra 6 til 19 år og rejse gennem et utal af tidszoner og skæve sovetider.

Ville det nu blive en god tur eller ville vi komme hjem med 6 Pinocchio-næser. Men et rungende NEJ – alt spillede som vi håbede.

Både hotel-lejligheder, hoteller, beliggenheder, forslag til ture, timing osv. osv. Det kunne ikke gøres bedre, min uforbeholdne anbefaling af Nyhavn Rejser, hvis der står USA på programmet!

XL USA California San Francisco The Golden Gate Bridge In The Summertime

Uforglemmelig ferie

Så efter 3 uger med:

San Francisco med sporvogne, Pier 39, Alcatraz, Golden Gate, masser af charme, Big Island og Maui med fantastiske strande, snorkling i oversvømmede vulkaner, besøg på vulkaner, flotte vandfald, lyden af bølger uden for hotellet om natten, udadvendte og positive mennesker, New York med Ground Zero, Rockefeller Center, Central Park, shopping, shopping og shopping – ja, med 5 kvinder kunne det ikke være anderledes.

Kan jeg kun sige:

Hvis man vil have en uforglemmelig ferie, hvor alt fungerer lige fra middag på Maui til shopping på Broadway, er der kun én løsning: Ring til Nyhavn Rejser.

Med de bedste rejsehilsner
Klanen Leth Førgaard

Vi i Nyhavn Rejser sig tak for de mange fine ord og for de dejlige rejseminder, som vi har fået lov til at offentliggøre her.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.