Smag på det lokale San Francisco

Tre lækre foodie-tours med guide i San Franciscos lokale områder

Læs mere

Er I til lokale madoplevelser af gode råvarer kombineret med lokal kultur, byder multikulturelle San Francisco på fantastiske ture. I spiser jer igennem Little Italy eller det kendte Mission District.

Tag med på en guidet gåtur, hvor maden og råvarerne er i højsædet kombineret med indsigt i områdets kulturelle rødder. I kan vælge mellem 2 spændende food-tours og en enkelt cocktail-tour. På madturene besøger I udvalgte restauranter med smagsprøver. Vi inkluderer 2 alkoholiske drikke i turen. Jeres guide vil give gode tips til restauranter i området, som I senere kan besøge på egen hånd. 

Smag på en Blue Cheese Dunbarton under Mission District mad-touren i San Francisco, USAMission District 

Mission District er San Franciscos ældste bydel og opkaldt efter Mission Dolores, der blev grundlagt i 1776. Kvarteret er kendt for mexicanske restauranter og mange nye, trendy restauranter og cafeer, som hører til byens bedste. 

I går gennem det hyggelige kvarter, lærer om den kulinariske historie og ser de farverige vægmalerier, som området også er kendt for. I slutter denne tur af nær Dolores Park med en dessert, der får mundvandet til løbe. 

Turen afgår:


Marts - april: Tirsdage kl. 17.00 og fredage kl. 11.00

Maj - oktober: Mandage kl. 11.00, tirsdage kl. 17.00, onsdage kl. 11.00, torsdage kl. 17.00, fredag kl. 11.00, lørdage kl. 11.00 og 15.00 samt søndage kl. 15.00.

På vej til næste smagning på North Beach food tour i San Francisco, USANorth Beach med Little Italy

I kan også vælge en tur i North Beach, der er hjemsted for Little Italy, kendt som det mest berygtede kvarter i Amerika under guldfeberen. Besøg de skjulte tunneler, hvor sprut blev smuglet igennem under forbudstiden og få indblik i den italienske kultur. 

Turen afgår:

Marts - april: Tirsdage kl. 15.00, torsdage kl 15.00, lørdage kl. 11.00 og 15.00 og søndage kl 15.00.

Maj  - oktober: Mandage kl. 15.00, tirsdage kl 15.00, onsdage kl. 15.00, torsdage kl. 15.00, fredage kl. 15.00, lørdage kl. 11.00 og 15.00 samt søndage kl. 15.00.

Besøg i Cantina under cocktail-touren i San Francisco, USA

Spring maden over og fest med cocktails

Kender I alt til madkulturen i San Francisco, eller vil I hellere opdage dens virkelige festkultur i smag og nuancer, så tag med på cocktailtur. Med guide kommer I bag kulisserne og møder barejere, bartendere og brancheeksperter på de bedste tilflugtssteder. Smag de lækre cocktails og hør om San Franciscos rolle i genoplivningen af cocktail-kulturen. HUSK ID!

Turen afgår:

Lørdage kl. 17.00

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.