Small Canada British Columbia Vancouver Stanley Park

To hjul og total frihed i Vancouver

Du cykler roligt gennem byen, som summer af liv. Dufter den friskkværnede kaffe fra caféerne. Tager butikkernes mange indtryk ind. Og nyder vindens lune kærtegn. Så åbner byen sig. Høje bygninger bliver til hav med snebeklædte bjerge i det fjerne.

Du mærker, hvordan saltvandsluften og de åbne vidder får kroppen til at slappe af. Lytter til fuglekvidder og bølgeskvulp. Og stopper. Lige hvor og når du vil.

Læs om, hvad du kan opleve på cykel i Vancouver her.

En af verdens smukkeste byer

Vancouver i Canada er et skatkammer af historiske bydele, smuk natur og indtryk, som venter på at blive indfanget. Og allerbedst tager byen sig ud fra cykel, hvor du er i øjenhøjde med det hele. Med sine flade stier og mange ruter er Vancouver meget cykelvenlig, og alle de største oplevelser kan nås inden for en radius af 10 km.

Sæt tempoet og bestem ruten

Af samme årsag kan du også møde adskillige cyklistgrupper på sightseeing i Vancouver. Men vælg i stedet en cykeltur med privat guide. Her er udbyttet langt større, og du bestemmer selv, hvad du gerne vil fordybe dig i.

Er det mest byens historie, som interesserer dig? Er det den smukke natur? De mange bydeles unikke stemning? Eller en blanding af det hele? Din guide fører an ud fra dine interesser. Men der er dog tre højdepunkter, som du ikke må gå glip af uanset hvilken vej, du vælger rundt i byen.

Læs også: Skønne cykelture: 20 oplevelser på 2 hjul

#1 Stanley Park

Det første er Stanley Park. Den 125 år gamle park ligger på sin egen lille ø, der er næsten lige så stor som Vancouver selv.

Parken omfavnes af en bred cykelsti, hvor du har tempereret regnskov med snirklede småstier og farverige blomsterområder på den ene side. Og lange stræk med sandstrande, havudsigt og Vancouvers skyline på den anden. Undervejs fortæller guiden om alle parkens skatte og hemmeligheder, heriblandt totempælene, der er rejst i parken af de lokale indianerstammer.

“Parken er sin helt egen, stille verden, og det er svært at forestille sig, at det pulserende byliv gemmer sig lige på den anden side af vandet.”

#2 Granville Island Public Market

Fra Stanley Park kan du gå om bord med din cykel på en vandbus til Granville Island. Her venter dig et virvar af indtryk, dufte og lyde.

“Granville Island Public Market er næsten en lille by i sig selv med specialiteter fra alle verdenshjørner.”

En butik sælger canadiske specialiteter, en anden klassiske delikatesser og en tredje solide kvalitetsvarer. Du har god tid, så du hygger dig med at snuse rundt mellem boderne, hvor du også kan udse dig dagens frokost.

#3 Historiske Gastown

Fortsæt cykelturen til Gastown – Vancouvers historiske bydel, som er opkaldt efter Gassy Jack Deighton, der i 1867 åbnede byens første saloon. I Gastown mærker du tydeligt stemningen af det gamle Vancouver med victorianske huse og små, charmerende butikker med alt fra gallerier til souvenirs, tøj og små finurligheder. En helt unik sammenblanding af chik, moderne storbystemning og nordamerikansk pionerånd.

I øjenhøjde med byen

På fire timer kommer du vidt omkring. Du oplever Vancouver i øjenhøjde med de lokale milevildt fra guidebøgernes forenklede verden. Du sætter selv tempoet og har god tid til at høre om de forskellige seværdigheder og områder undervejs. Til at skyde genvej og være spontan.

“Tip!
Tag turen på din første dag i Vancouver for at få et overblik over byens mange muligheder og aflure de helt særlige steder, som du gerne vil tilbage til og fordybe dig i.”

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.