XL USA Utah Shafer Trail Road Switchbacks In Canyonlands National Park Near Moab

Bucket List

Skønne cykelture: 20 oplevelser på 2 hjul

At opleve på cykel er et eventyr for alle sanser. Du mærker solen og brisen. Dufte, lyde og synsindtryk kommer ufiltreret igennem. Du er i nærkontakt med de lokale og kommer steder, biler og busser aldrig får lov at nyde. Og uden at du egentlig tænker over det, får du rørt dig på den mest eventyrlige måde.

Vi har samlet 20 eksempler på skønne oplevelser på 2 hjul, og der er mange flere. Er du klar til at træde i pedalerne? Du behøver ikke være i form til Tour de France for at gennemføre!

#1 Inlesøen, Burma

Langt de fleste ankommer ad landevejen til Inlesøen i Burma (Myanmar). Men intet overgår, at komme op på cyklen og tage den på 2 hjul gennem højlandet med en velfortjent øl undervejs!

#2 Lake Wakatipu, New Zealand

Du er i Queenstown på Sydøen i New Zealand. What to do? Hvorfor ikke nyde sneklædte bjerge, dejlige sejlture og en smuk cykeltur langs Lake Wakatipu med picnic undervejs?

#3 Haleakala, Maui, Hawaii

Du ser solen stå op fra toppen af Haleakala-vulkanens krater. En ny dag begynder, og så går det ellers af sted på to hjul ned ad vulkanen mod kysten. Lykken er altså cykelstier, der går nedad!

#4 Hoi An, Vietnam

Tag cyklen med båden over Thu Bon-floden i Hoi An. Her afløses byen af velplejede urtehaver, faldefærdige rønner og kæmpe smil hos de lokale. Der er frokost i et privat hjem. Velbekomme!

#5 La Digue, Seychellerne

Du sejler til paradisøen La Digue og cykler gennem junglen til verdens smukkeste strande. Hvidt sand, turkisblåt vand og svajende palmer. Suk. Hvornår har du sidst overhalet en oksekærre på cykel?

Xl Australia Emirates One&Only Wolgan Valley NSW Cycling Bike Blue Mountains

#6 Polonnaruwa, Sri Lanka

Gamle templer, kæmpe Buddhaer, hinduistiske helligdomme og kongelige paladser. Det er altsammen med på denne cykeltur til kongebyen Polonnaruwa. Læs her, hvorfor du skal huske tykke sokker!

#7 Miami, Florida

Har du oplevet det smukke art deco område i Miami Beach? Gør det på cykel! Sol, varme og tid til at tage billeder. Ah! Bagefter fortsætter du i kajak i Biscayne Bay. Hov, var det en skildpadde, der svømmede dér?

#8 Central Park, New York

På Manhattan mødes fuglekiggere, joggere, ryttere, skatere, børnefamilier, forelskede par og alle mulige andre i Central Park. Du hopper på cyklen med en guide, hører historien og ser alle de kendte steder.

#9 Ava og Sagaing, Burma (Myanmar)

I Burmas landsbyer leves livet mellem templer og pagoder. Tag cyklen og mød de lokale fra handlende til munke. Der er frokost i et kloster, og du kan sejle hjem. Skønt!

#10 Bangkok, Thailand

Tag på to hjul gennem Bangkok. Ind gennem markeder og over små kanaler. Hop om bord i en longtail boat over floden med cykel og det hele. Og nyd så en tur i de gamle plantageområder.

XL Glacier Lake People Cycling View Mountains Nature New Zealand
Xl New Zealand Otago Otago Central Rail Trail Bridge Bike Family Cycling
Small New Zealand Otago Otago Central Rail Trail Bike Cycling Landscape

#11 Ubud, Bali, Indonesien

Åh, Bali! Risterrasser, templer, smilende mennesker og kæmpe vulkaner. Det er så smukt. Især på cykel. Du starter fra landsbyen Kintamani for foden af vulkanen Gunung Batur og cykler til Ubud.

#12 Washington DC, USA

Magtens centrum. Det Hvide Hus, The National Mall  og de store memorials. Og kirsebærtræerne ved søen! De er en fryd, når de blomstrer. Det hele er skabt til en afslappet cykeltur. Bare kom af sted.

#13 Hanoi, Vietnam

Turen går til landsbyerne på den anden side af Den Røde Flod. I er kun et par km fra centrum af Hanoi, alligevel er det som en anden verden. Guiden? I cykler på hans hjemmebane, og han kender hver en krog.

#14 Chiang Mai, Thailand

Duften af Chiang Mais køkken får munden til at løbe i vand. Tag på et afteneventyr på cykel og nyd byens stemning, templer og markeder. Jeres guide viser vej. Medbring nysgerrighed og god appetit!

#15 Vancouver, Canada

Stanley Park er Vancouvers grønne åndehul og perfekt til cykelture. Snoede stier leder dig til kæmpe træer, strande, grønne enge, totempæle fra First Nation og kolonier af vaskebjørne, bævere og kaniner.

Xl Bali Ubud Mandapa Ritz Carlton Reserve Cycling Tour

#16 Bagan, Burma

Nogle gange skal man søge det stik modsatte af alle andre. Bagan er kendt for sin utrolige tempelslette, men hop på en cykel og kør væk i en anden retning. Her åbner en ny verden sig i autentiske landsbyer.

#17 Utah, USA

Kan du se den snoede lyse streg på de røde klipper? Det er en din cykelsti Canyonlands i Utah. For enden venter en speedbåd på at sejle dig hjem ad Colorado River. Eller vil du hellere cykle op igen?

#18, Queen Charlotte, New Zealand

Jeg ved det. Det burde være en vandcykel. Men du sejler altså i kano blandt rokker og havfugle i Marlborough Sounds afsides bugter før en skøn cykeltur ad den smukkeste del af Queen Charlotte Track.

#19 Chiapas, Mexico

Her fristes man til at sige, at ruten er lagt, som vinden blæser. Det er nemlig højlandets gamle vindmøller, der viser vej. Stedet er Chiapas i Mexico. Mon der er en Cool Corona bagefter?

#20 Central Otago, New Zealand

Du er vist ved at være i form. Du starter med en fantastisk togtur, men herefter træder du i pedalerne på cykeltur med overnatning i en hytte. New Zealand er simpelten et slaraffenland af cykelruter.

Jeg kunne blive ved. Men vi stopper her. Vores rejserådgivere må fortælle om de næste tyve. Du ringer bare!

David NY

Rejserådgiver

David Rosborg-Larsen

David NY

David har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser i sammenlagt 20 år. Tidligere var Sydøstasien en favorit, hvor særligt Vietnam, Thailand og Malaysia har været gengangere. Disse lande er også blevet besøgt med familien i de senere år.

Senere rådgav David omkring rejser til Australien og New Zealand, men de seneste 14 år har fokus været på Nordamerika. Trods en verden af spændende destinationer bliver USA ved med at lokke med kontraster, smuk natur, storbyer og spændende mennesker. Gennem årene er det blevet til utallige rejser til bl.a. Florida, de klassiske sydstater, diverse ture til øst- og vestkysten, Rocky Mountain-regionen, Hawaii og Alaska m.m. USA bliver ved med at overraske.

David lægger stor vægt på rejsens rytme, når han planlægger en rejse. På et stort kontinent som Nordamerika er der mange fristelser, og mens nogle ønsker god tid og plads til fordybelse på rejsen, vil andre gerne opleve så meget som muligt på den givne tid.

Destination:‌‌ Canada,‌ USA,‌ Hawaii,‌ Alaska,‌ Nordamerika,‌ Seychellerne

Rejseformer:‌‌ Skiferie,‌ Natur og safari,‌ Kultur og eventyr

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.