• Klar til privat cykeltur i Vancouver.
 • Privat cykeltur i Vancouver.
 • Stanley Park i Vancouver.

Privat cykeltur i Vancouver

Halvdagstur i Canadas smukkeste by helt efter jeres ønsker

Klar til privat cykeltur i Vancouver.
Læs mere

Oplev Vancouver på en halvdags cykeltur med privat guide. Kør eksempelvis til Stanley Park og til Granville Island med sit berømte marked, eller oplev den enestående stemning i Chinatown og Gastown. Tempo og rute fastsætter I selv i samråd med jeres cykelguide.

I vælger selv, hvor langt I vil omkring på privat cykeltur i Vancouver. Charmerende og cykelvenlig

Denne halvdagstur i Vancouver bliver helt efter jeres lyst og tempo. I bliver afhentet på hotellet af jeres lokale guide, der har cykler med til jer. Foretrækker I selv at vælge jeres cykel, starter I i stedet fra vores lokale partner, der stiller cyklerne til rådighed. 

Cykeltur i Stanley Park, VancouverI bestemmer tempo og rute

Der er sat fire timer af til at vise jer det bedste af Vancouver, og I vælger selv, hvor langt I vil omkring. Vil I se så meget som muligt? Er der særlige seværdigheder, I vil forbi, eller specifikke kvarterer, I gerne vil fordybe jer i? Jeres cykelguide tilrettelægger ruten helt og holdent ud fra jeres ønsker og interesser.

Totempæle i Stanley Park i Vancouver, CanadaNatur og bymarked

Turen starter i Stanley Park, en 125 år gammel park, der er næsten lige så stor som Vancouver Down Town og omkringliggende kvarterer. Parken spænder over alt lige fra tempereret regnskov med snirklede småstier, originale totempæle fra de indianske stammer til lange stræk med sandstrand og udsigt til Vancouvers skyline. 

Granville Market er Canadas mest besøgte attraktion, næst efter Niagara Falls. Langs Vancouvers bystrand

Ad små, hyggelige stier kommer I til at opleve parkens mange historier, før I kører ud i det åbne og langs English Bay – Vancouvers lækreste bystrand. Herfra går turen videre med aquabus til Granville Island Public Market.

Granville er nærmest en hel landsby i sig selv, og her finder I alt fra særegne canadiske specialiteter over de klassiske delikatesser til solide kvalitetsvarer. I får god tid til at snuse til boderne og vælge jeres frokost blandt markedets store udvalg. 

Oplev stemingen i Vancouver på en halvdags cykeltur.Arkitektur og historie

Når I har spist, fortsætter turen langs False Creek, en lille fjord, der rækker ind i Vancouver. Ved False Creek åbner Vancouver sig op. Der er både marina og den olympisk landsby fra OL i 2010.

Her er udsigt til noget af Vancouvers bedste arkitektur, og jeres guide fortæller jer alt, hvad I vil vide om bygningerne og deres baggrund. I skal også ind og se selve Olympic Village, der efter OL i 2010 blev lavet om til miljøvenlig beboelse. 

Indgang fra East Pender Street til Chinatown i Vancouver, CanadaEn af Nordamerikas største chinatowns

Herfra fortsætter turen mod Chinatown – den største i Canada. Stemningen er præget af de mange kinesiske butikker og bygninger, men har alligevel et distinkt canadisk islæt med brede gader og masser af luft. Bydelen stammer helt tilbage fra 1890’erne, så historien ligger i lag her.  

Dampklokke i Gastown i Vancouver, Canada

Historiske Gastown og trendy Down Town

I 1867 åbnede “Gassy” Jack Deighton Vancouvers første saloon. Han blev så berømt, at en hel bydel tog navn efter ham – og i Gastown mærker I tydeligt stemningen af det gamle Vancouver.

Rundt omkring de gamle victorianske huse er der sprunget masser af små, charmerende butikker op, og Gastown er idag en helt unik sammenblanding af chik, moderne storbystemning og gammel nordamerikansk pionerånd. 

Når I har set jer mætte på Gastown og dens mange butikker, gallerier og caféer, kører I mod Down Town og Robson Street, hvor turen slutter med forfriskninger og vindueskiggeri.

Stanley Park i Vancouver er en af verdens største og smukkeste parker og oplagt til en tur på cykel.En tur i eget tempo

Som udgangspunkt er tempoet sat i et behageligt tråd. Der er sat tid af til både at høre om de forskellige seværdigheder og bydele og til at være spontan og f.eks. stoppe for at spise, hvis I spotter et lækkert sted. Da I kører af sted alene med privat guide, kan I helt selv sammensætte jeres rute i samråd med jeres cykelguide. Vancouver er en cykelvenlig by, hvor der tages godt hensyn til cyklisterne i trafikken.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.