XL Canada Vancouver Private Bike Tour Harbour
Oplevelse i Canada

Privat cykeltur i Vancouver

Halvdagstur i Canadas smukkeste by helt efter jeres ønsker

Oplev Vancouver på en halvdags cykeltur med privat guide. Kør eksempelvis til Stanley Park og til Granville Island med sit berømte marked, eller oplev den enestående stemning i Chinatown og Gastown. Tempo og rute fastsætter I selv i samråd med jeres cykelguide.

Charmerende og cykelvenlig

Denne halvdagstur i Vancouver bliver helt efter jeres lyst og tempo. I bliver afhentet på hotellet af jeres lokale guide, der har cykler med til jer. Foretrækker I selv at vælge jeres cykel, starter I i stedet fra vores lokale partner, der stiller cyklerne til rådighed. 

I bestemmer tempo og rute

Der er sat fire timer af til at vise jer det bedste af Vancouver, og I vælger selv, hvor langt I vil omkring. Vil I se så meget som muligt? Er der særlige seværdigheder, I vil forbi, eller specifikke kvarterer, I gerne vil fordybe jer i? Jeres cykelguide tilrettelægger ruten helt og holdent ud fra jeres ønsker og interesser.

XL Canada Vancouver Private Bike Tour Dorthe Lene Ready To Bike
XL Canada Vancouver Private Bike Tour Street Buildings
XL Canada Vancouver Private Bike Tour Ferry Bridge

Det skal I opleve

Natur og bymarked

Som udgangspunkt er tempoet sat i et behageligt tråd. Der er sat tid af til både at høre om de forskellige seværdigheder og bydele og til at være spontan og f.eks. stoppe for at spise, hvis I spotter et lækkert sted. Da I kører af sted alene med privat guide, kan I helt selv sammensætte jeres rute i samråd med jeres cykelguide. Vancouver er en cykelvenlig by, hvor der tages godt hensyn til cyklisterne i trafikken.

Turen starter i Stanley Park, en 125 år gammel park, der er næsten lige så stor som Vancouver Down Town og omkringliggende kvarterer. Parken spænder over alt lige fra tempereret regnskov med snirklede småstier, originale totempæle fra de indianske stammer til lange stræk med sandstrand og udsigt til Vancouvers skyline. 

Langs Vancouvers bystrand

Ad små, hyggelige stier kommer I til at opleve parkens mange historier, før I kører ud i det åbne og langs English Bay – Vancouvers lækreste bystrand. Herfra går turen videre med aquabus til Granville Island Public Market.

Granville er nærmest en hel landsby i sig selv, og her finder I alt fra særegne canadiske specialiteter over de klassiske delikatesser til solide kvalitetsvarer. I får god tid til at snuse til boderne og vælge jeres frokost blandt markedets store udvalg. 

Arkitektur og historie

Når I har spist, fortsætter turen langs False Creek, en lille fjord, der rækker ind i Vancouver. Ved False Creek åbner Vancouver sig op. Der er både marina og den olympisk landsby fra OL i 2010.

Her er udsigt til noget af Vancouvers bedste arkitektur, og jeres guide fortæller jer alt, hvad I vil vide om bygningerne og deres baggrund. I skal også ind og se selve Olympic Village, der efter OL i 2010 blev lavet om til miljøvenlig beboelse. 

En af Nordamerikas største Chinatowns

Herfra fortsætter turen mod Chinatown – den største i Canada. Stemningen er præget af de mange kinesiske butikker og bygninger, men har alligevel et distinkt canadisk islæt med brede gader og masser af luft. Bydelen stammer helt tilbage fra 1890’erne, så historien ligger i lag her.  

Historiske Gastown og trendy Down Town

I 1867 åbnede “Gassy” Jack Deighton Vancouvers første saloon. Han blev så berømt, at en hel bydel tog navn efter ham – og i Gastown mærker I tydeligt stemningen af det gamle Vancouver.

Rundt omkring de gamle victorianske huse er der sprunget masser af små, charmerende butikker op, og Gastown er idag en helt unik sammenblanding af chik, moderne storbystemning og gammel nordamerikansk pionerånd. 

Når I har set jer mætte på Gastown og dens mange butikker, gallerier og caféer, kører I mod Down Town og Robson Street, hvor turen slutter med forfriskninger og vindueskiggeri.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Banff Nationalpark Canada Lake Minnewanka
Banff, Alberta, Canada, Nordamerika

Glæd jer til

Privat cykeltur i Vancouver

Bjerge og søer i Banff og Yoho Nationalpark

3 dage på afsides lodge i bjørneland

Glasbroen Glacier Skywalk og køretur på gletsjer

Sejlture til spækhuggere, hvaler og delfiner

XL Canada British Columbia Vancouver Transportation Floatplane
Vancouver, British Columbia, Canada, Nordamerika

Glæd jer til

Sejltur i Vancouvers rå fjorde og flyvetur med de ikoniske vandflyvere

Hval- og bjørnesafarier og bustur i Jasper National Park

Køretur i bæltekøretøj på Athabasca-gletsjeren

Helikoptertur i Whistler

Håndplukkede værelser på 3-4* hoteller og lodges med 2-3 overnatninger hvert sted

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.