Xl Sri Lanka Kulu Safari Leopard Lying Yala National Park

Guide

Udflugter fra Tangalle på det sydlige Sri Lanka

OPLEV SRI LANKAS SMUKKE NATIONALPARKER, VILDE DYRELIV, TEMPLER OG HYGGELIGE BYER

Ved Tangalle på Sri Langas sydkyst finder I flere resorts, som skaber perfekte rammer for afslapning. Men de ligger også godt, hvis I gerne vil ud at opleve Sri Lankas smukke natur, vilde dyreliv eller de hyggelige lokale byer, templer og markeder. Alt sammen inden for en halv til to timers kørsel.

LEOPARDER I YALA NATIONALPARK

Yala Nationalpark har verdens tætteste koncentration af leoparder, og det er noget helt særligt at kører i jeep gennem Yala Nationalpark. Få øjenkontakt med en leopard. Det giver et sug i kroppen! Hvad mon den tænker? Hvad er dens næste træk? 

I skal være forberedt på meget trafik i parken i nogen perioder.

DE VILDE ELEFANTER I UDA WALAWE NATIONALPARK

Uda Walawe Nationalpark huser Sri Lankas største bestand af elefanter. Se de store flotte elefantfamilier, som nyder livet i parkens vilde natur, der med sine åbne græsmarker, små vandhuller og flodområder, leder tankerne hen på Østafrikas savanner.

FLAMINGOERNE I BUNDALA NATIONALPARK

Bundala Nationalpark er kendt for sit rige fugleliv. Spot de elegante lyserøde flamingoer, der danser tæt side om side i vandkanten, oplev de små hvidprikkede dådyr og husk at kigge op i trætoppene, hvor de grå langur-aber med lange lemmer folder sig ud.

HVALSAFARI FRA MIRISSA

Sri Lanka byder fra december til april på en stor population af blåhvaler, kaskelothvaler, finhvaler og delfiner. Og Mirissa er et af de bedste steder i verden at sejle ud for at se de store dyr i deres frie og naturlige omgivelser.

Læs mere om hvalsafari i Mirissa her.

REKAWA SKILDPADDERESERVAT

Conservation Turtle Project værner om de æglæggende skildpadder, som I kan opleve helt op i en størrelse af et halvanden meter langt skjold. På turen går I i mørket og lyser ned i sandet med rødt lys. Pludseligt bevæger sandet sig omkring jer. Hundredevis af små skildpaddeunger pibler frem og tumler sig ned mod havet. En fantastisk oplevelse! 

Skildpadderne lægger æg året rundt, men der er størst chance for at spotte de små skildpaddeunger fra april til juli.

HANDUNUGODA TEPLANTAGE

Nyd en kop lun te, mens I kigger ud over de vidstrakte grønne teplantager, der bugter sig afsted i landskabet. Gå gennem landskabet og oplev, hvordan de lokale passer og plejer buskene og fortæller jer om, hvordan de lever og ånder for at skabe den bedste te i verden.

TANGALLE BY

Tangalle er af en hyggelig lille by, hvor I blandt andet kan besøge det farverige marked for at opleve, hvordan hundredevis af lokale prutter om prisen på alt fra grøntsager og frugt til tøj og køkkenudstyr. I er garanteret en oplevelse fuld af farver, dufte og kulturelle indtryk.

GALLE

Galle er på UNESCOs verdensarvsliste. I den historiske by kan I opleve den 600 år gamle fæstning, forskellige betydningsfulde kirker og moskeer, farverige markeder og meget mere.

Fort Galle er en af de største, historiske attraktioner på en rejse til Sri Lanka. Selve Galle blev hårdt ramt af tsunamien i 2004, men fæstningen bestod. Inden for murene er byen præget af smuk hollandsk arkitektur, og hele stemningen oser af historie.

Galle er også kendt for sine fiskere, der klatrer op på en pæl og sidder på siden af den, når tidevandet kommer. Her skaffer de dagens fangst fra pælen.

MULKIRIGALA ROCK TEMPEL

Besøg også det hellige tempel Mulkirigala Rock, der med sin placering oven på et 205 meter højt bjerg, er ret så anderledes end andre templer. Gå op af trapperne til templet, men husk at nyde den smukke udsigt på vej op.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.