Xl Borneo Bungaraya Island Resort Pool Beach
Borneo

Bungaraya Island Resort

Eksklusiv og paradisisk hideaway

Et stilfuldt og romantisk hideaway på den smukke Gaya Island, kun ca. 30 minutters sejlads fra Kota Kinabalu på Borneos kyst. Øens midte er dækket af tropisk regnskov, mens et levende koralrev gemmer sig under havoverfladen og sørger for krystalklart vand og farverige oplevelser med maske og finner.

På en af Gaya Islands smukkeste strande gemmer Bungaraya Island Resort sig mellem den tropiske bevoksning. De kun 47 villaer sikrer, at en fredelig atmosfære tæt på naturen er i højsædet.

At gå en tur på stranden og lade de bare tæer synke ned i det fine, hvide sand er en ganske ekstraordinær følelse. Den ene vej bølger øens kuperede jungle, og den anden vej byder på en nærmest drømmeagtig panoramaudsigt over bugten, det klare vand og Det Sydkinesiske Hav, der fortsætter nærmest uendeligt ud i horisonten.

Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Rene linjer i rustikke materialer

Raffineret enkelhed på naturens præmisser er grundfilosofien bag Bungaraya og søsterresortet Gayana Eco Resort, der ligger på den modsatte side af øen. Villaerne er bygget i rustikke naturmaterialer, så de harmornerer med junglen. Indvendigt er der dog hverken sparet på plads eller faciliteter.

Bistro på stranden

Spis alt godt fra havet med tæerne i sandet på den afslappede strandrestaurant Pantai grill eller gør det lidt finere på The Koi, der byder på et alsidigt bistrotema.

Trænger I til flere gastronomiske muligheder, kan I blot hoppe på den gratis båd, der sejler flere gange om dagen mellem Bungaraya og Gayana. Gør I det, så husk endelig også at besøge Gayanas helt eget Marine Ecology Research Center, hvor man bl.a. arbejder for at bevare koralrevet og udrydningstruede dyrearter.

Mange aktiviteter

Tag på opdagelse under havets overflade, sejl i kajak til en uberørt strand, trek gennem øens jungle og lær om Borneos unikke flora og fauna og nyd frem for alt den tropiske og fredfyldte øluksus.

Helt ned til strandkanten ligger resortets vidunderlige infinity pool. Her kan man hænge på kanten i timevis og bare spejde udover havet, mens man i øvrigt kan glæde sig til næste måltid.

Sandfluer

Vær opmærksom på at der kan være en del sandfluer ved stranden. Der vil være insektspray tilgængeligt på hotellet. 

Xl Borneo Bungaraya Island Resort Aerial View
Xl Borneo Bungaraya Island Resort View 3
Xl Borneo Bungaraya Island Resort View 1
TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Borneo

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Borneo. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.