XL Botswana Belmond Eagle Island Lodge Hero
Okavango, Botswana

Belmond Eagle Island Lodge

Luksuriøs safarioplevelse i Botswanas floddelta

Træd i audiens hos floddeltaets majestætiske dyr på safari om dagen og nyd Belmonds luksuriøse indkvartering om natten. Bo i glamourøs teltsuite med egen pool midt ude i Botswanas floddelta.

Eksklusiv beliggenhed på privat ø

Eksotiske fugle krydser himmelen. Elefanter og løver ses i horisonten. Midt på den private ø Xaxaba i det UNESCO-beskyttede Okavango Delta ligger det 5* Belmond Eagle Island Lodge. Deltaets kanaler, laguner, skove og græsområder giver jer mulighed for blandt andet at opleve elefanter, løver, giraffer, flodheste og krokodiller helt tæt på.

XL Botswana Belmond Eagle Island Lodge Amazing View

Tag del i et Belmond eventyr

Velkommen til en enestående safarioplevelse i Belmonds vidunderlige verden. Det prestigefyldte Belmond-brand er berømt for sine unikke, legendariske luksushoteller, glamourøse safarilodges og rejseeventyr. Se frem til at bo i en deluxe teltsuite med egen terrasse med udsigt over deltaet. Nyd synet af elefanterne i horisonten fra egen pool, og oplev naturen uden at gå på kompromis med komfort. En verden af luksus, autenticitet og eventyr venter midt i Botswanas vilde floddelta.

Hold vejret, der kommer en løve

Nyd spændingen og nærværet, når I følger dyresporene rundt i deltaet. Belmond Eagle Island Lodge tilbyder guidede safarioplevelser til vands rundt i deltaets laguner i mokoro, Botswanas traditionelle trækanoer, eller til fods på walking safari. Blade rasler, grene knækker og dyrefodspor tydes i jordbundens bløde underlag. Som I fanger færden af de imponerende vilde kæmper, deler lodgens dygtige naturguider ud af deres viden om dyreliv, planter og økosystemet i Okavango Deltaet og sørger for, at I kommer trygt rundt.

Tag med på spændende game drives ved morgengry og oplev blandt andet elefanter, bøfler og elegante store kattedyr, der sniger sig ind på byttet. Eller vælg en natkørsel med spotlys under den stjerneklare nattehimmel.

XL Botswana Belmond Eagle Island Lodge Zebra 7
XL Botswana Belmond Eagle Island Lodge Giraffes
XL Botswana Belmond Eagle Island Lodge Animals 11
Safarioplevelser i vild natur og luksus

Faciliteter og services

Sublim safarigastronomi

Menuen tilberedes af Belmond Eagle Island Lodges kyndige kokke og tager afsæt i lokalt dyrkede råvarer. Møre steaks, sprøde salater, velkrydrede retter, morgenmadsbuffet og brunch; her er lidt for enhver smag til alle døgnets måltider. Se frem til en mindeværdig picnic ude på deltaet eller en BBQ ved bålet til lyden af knitrende flammer.

Ved lagunen finder I resortets Fish Eagle Bar som serverer snacks og kold vin, hvorfra I kan se elefanterne lunte roligt forbi, og solen langsomt dale ned over deltaet.

Ro, nærvær og wellness

Efter en fuld dag med safarioplevelser, kan I slappe af og nyde Belmond Eagle Island Lodges skønne faciliteter. Selvforkælelse kan se ud på mange måder. Måske er det tid til en spabehandling, en drink i loungen eller en tur i poolen? Servicen er hjertelig og opmærksom, ligesom på Belmonds luksuriøse hoteller.

Safari til vands, til lands eller fra luften?

Belmond Eagle Island Lodge tilbyder en bredere vifte af aktiviteter end traditionelle nationalparker. Safariturene til fods og i mokoro ad vandvejene er naturligvis et must, men det giver også et adrenalinsus at følge dyrene fra luften i en helikopter eller helt nede på jorden på hesteryg. Ønsker I en stille dag med hygge og fuglefløjt tilbydes også fisketure. Bevæbnet med både kikkert og kamera, kan I glæde jer til at opleve et rigt dyreliv både til vands, til lands og i luften. Det bedste tidspunkt at besøge lodgen er fra maj-september, hvor vandet står højest i deltaet.

Eksklusiv indkvartering med pool og udsigt

Lodgens 12 rummelige deluxe teltsuiter er velindrettede og holdt i sofistikerede farver inspireret af deltaet. Glæd jer til at hoppe i det store sorte marmorbadekar eller stå under udendørsbruseren. Teltsuiterne har højt til loftet, aircondition, minibar og wi-fi samt en privat terrasse med infinity plunge pool, hvorfra I kan nyde deltaets storslåede natur. Værelserne er velafskærmede, og det begrænsede antal gæster på safariresortet sikrer en intim og eksklusiv oplevelse.

Børn fra 6 år og op er velkomne, men de skal dog være fyldt 12 år for at kunne deltage i både en walking- og kanosafari.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Botswana

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Botswana. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.