XL Botswana Nxabega Okavango Tented Camp Tent Elephant Nature Safari
Okavango, Botswana

&Beyond Nxabega Okavango Tented Camp

Lille eksklusiv camp med kun 9 telte

På &Beyond Nxabega Okavango Tented Camp er I langt ude i Botswanas vildnis i et privat reservat tæt på Okavango-deltaets flodheste og krokodiller. Og I er her næsten alene – bortset fra op til 16 andre gæster og et personale, der er klar til at servicere jer med alt fra indgående naturkendskab til lækker mad.

I nyder med andre ord det bedste af to verdener: Den vilde, uberørte natur og campens store komfort, der er skabt, så det stadig er naturen, der sætter dagsordenen. Her mødes eventyrerens kanvas med den moderne rejsendes bekvemmeligheder.

XL Botswana Nxabega Okavango Tented Camp Canoo River
Nxabega Okavango Tented Camp Buffet
Xl Botswana Lodge Nxabega Okavango Tented Camp Dinner Under Tree Evening

Stedet, hvor der lever giraffer

Nxabega betyder stedet, hvor der lever giraffer. Området er dog primært kendt for en enorm koncentration af elefanter og bøfler. Her er også antiloper, vilde hunde, løver, leoparder og meget mere. I kommer på safari i åbne biler, men ikke kun det. Den nære placering giver også mulighed for safarier i båd og kano, hvor I kommer tæt på dyrelivet i vandet og glider forbi livet på land. En unik oplevelse.

Det livgivende Okavango-delta

Okavango-deltaet er sidste led i et 1.600 km langt flodsystem, der får sit vand fra flere steder i Botswana og Angola afhængig af årstiden. Deltaet spreder sig over et kilometerbredt område af kanaler og sumpe beboet af flodheste og krokodiller. I den vådeste tid dækker deltaet et område på 16.000 km2, i den tørreste svinder det til 9.000 km.

Flodsystemet ender med at løbe ud i Kalahari-ørkenen, og 95 % af vandet fordamper. Inden da har vandet dog være med til at skabe en enestående frodighed og med den et rigt dyreliv, hvis rytme naturligt påvirkes af vandets og dermed vegetationens rytme.

Botswana Lodge Safari Girafs Nxabega Okavango Tented Camp
XL Botswana Nxabega Okavango Tented Camp Room
XL Botswana Nxabega Okavango Tented Camp Pool Dinner Light Evening
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Eksklusiv camp med kun 9 telte

Campen ligger i et privat reservat, hvor der fra naturens side er de bedste forhold for et rigt dyreliv. Her er skovtykninger og vildnis at søge ly i og vand at drikke. Og samtidig kan I skue ud over store vidder efter dyrene.

&Beyond Nxabega Okavango Tented Camp har kun 9 safaritelte. Teltene står på hævede platforme af træ med privat terrasse, hvorfra I kan nyde udsigten over savannen. I har eget bad og toilet, og teltene er smukt indrettet med sisalgulvtæppe, komfortabel dobbeltseng, skrivebord og stor kommode til tøjet.

De store "vinduer" overalt i teltet bringer naturen helt ind jer fra solopgang til solnedgang. På jeres private terrasse står safaristole og bord klar. Ét skridt til, og I er i vildnisset.

De ni telte ligger spredt omkring campens centrale område, hvor I blandt andet finder den smukke restaurant, loungeområdet og også poolen, der inviterer til en svalende dukkert mellem safariturene.

En typisk dag på &Beyond Nxabega Okavango Tented Camp

Jeres safari kan ske i åben bil, i båd eller i en mokoro-kano. Og I vil nyde denne mangfoldighed af muligheder takket være deltaets nærhed.

I bliver vækket tidligt og taler så med jeres naturguide over en kop te eller kaffe og nogle kiks. Sammen beslutter I, hvad dagens skal bringe.

Efter første safari venter en dejlig morgenmad på campen, og herefter er det tid at slappe af. Frokost kan indtages på campen eller i skyggen af træernes kroner ved flodbredden efter en kort gåtur med guide, hvor I se nærmere på de små dyr og vegetationen.

Efter eftermiddagste tager I igen på safari for at udforske kanalerne i båd eller kano. Aftensmaden serveres i restauranten med store åbne døre til det fri. Glæd jer til god mad. Til at gå tilbage til jeres telt under millioner af stjerner. Og til at falde i søvn til savannens lyde.

I kan rejse til &Beyond Nxabega Okavango Tented Camp hele året, og børn er velkomne.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Boswana Okavango Deltaet Elephants Drone
Botswana, Afrika

Botswanas uberørte vildnis

11 dage fra

60.500 kr.

Glæd jer til

De bedste camps og vildeste naturoplevelser i Botswana

Følelsen af at opleve så meget mere ved at ofre lidt ekstra

Safari med kano i det utrolige Okavango-delta

Victoria Falls og 4+-stjernede Victoria Falls Hotel

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Botswana

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Botswana. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.