• Sejl afsted på fotosafari, Chobe River, Botswana
 • Er I klar med kameraet? Fotosafari på Chobe River i Botswana

Fotosafari på Chobe River i Botswana

Tag jeres livs foto af dyreriget i Chobe National Park

Oplev det magiske dyreliv på fotosafari på Chobe River i Botswana
Læs mere

Sejl afsted på Chobe River med professionelt kameraudstyr og fotograf, der hjælper jer med at tage jeres livs safarifoto. Fotosafarien varer mindst tre timer, og I får billederne med hjem bagefter på et 8 GB hukommelseskort.

Oplev det magiske dyreliv på fotosafari på Chobe River i BotswanaFå autentiske billeder af dyrelivet

I drømmer måske om at tage det der helt særlige foto på jeres safari i Afrika, hvor I fornemmer vildskaben i dyrenes øjne. Det autentiske øjeblik. Og alle detaljerne. Helst uden at sætte liv og lemmer på spil. 

Når I tager på fotosafari i Chobe National Park, sejler I i en fotovenlig båd, hvor I hver især kan sidde ned og lade kameraet hvile på en stander. I låner hvert jeres professionelle kamera med en 150-600mm linse. Den professionelle fotograf giver jer tips og hjælp til at tage drømmefotoet om bord. Og sikkerheden er 100 % i orden.

Fotosafari på Chobe River i Botswana med professionelt kameraudstyr og fotografTæt på elefanter, løver og mange flere

Chobe River er livsnerve for nationalparkens rige dyreliv eksempelvis med Big Five. I kan opleve flodheste, der nyder det høje græs eller bader i floden. Krokodiller, der lurer under overfladen mellem åkander og siv. Elefanter, der svømmende krydser fra en flodbred til en anden. Og meget mere. 

Chobe National Park har den højeste koncentration af elefanter i Afrika, så dem er der især god mulighed for at få fantastiske billeder af.

Solnedgang og fotosafari på Chobe RiverFotosafari for nybegynderen og den erfarne

I har måske prøvet at tage billeder med et professionelt kamera før? Måske slet ikke? Det kan også være, at I er naturentusiaster med passion og flair for at tage billeder. Denne fotosafari er for alle uanset niveau. Føler I jer mere komfortable med at bruge jeres eget kameraudstyr, er I naturligvis også velkomne til dette.

Der er kun plads til otte personer i båden, og alle sidder ned. Det betyder frit udsyn og super mulighed for, at alle kan få personlighed vejledning til at lære kameraet at kende. 

Lær at tage professionelle fotos på safari i Botswana, Chobe RiverAfgang morgen eller eftermiddag

Om I kan tage på fotosafari om morgenen eller eftermiddagen, afhænger af sæsonen. Lyset skal nemlig være helt rigtigt! Men morgensafari starter kl. 6.00, mens eftermiddagssafari starter kl. 15.00 og varer til solnedgang. Om morgenen serveres kaffe eller te på båden. Eftermiddag serveres lidt køligt at drikke, men ellers er det en god idé selv at medbringe en flaske vand.

Klaus Nolsøe

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.