Xl Botswana Chobe National Park Chobe River Pangolin Photo Safari Elephants Swimming
Oplevelse i Botswana

Fotosafari på Chobe River i Botswana

Tag jeres livs foto af dyreriget

Sejl afsted på Chobe River med professionelt kameraudstyr og fotograf, der hjælper jer med at tage jeres livs safarifoto. Fotosafarien varer mindst tre timer, og I får billederne med hjem bagefter på et 8 GB hukommelseskort.

Få autentiske billeder af dyrelivet

I drømmer måske om at tage det der helt særlige foto på jeres safari i Afrika, hvor I fornemmer vildskaben i dyrenes øjne. Det autentiske øjeblik. Og alle detaljerne. Helst uden at sætte liv og lemmer på spil. 

Når I tager på fotosafari i Chobe National Park, sejler I i en fotovenlig båd, hvor I hver især kan sidde ned og lade kameraet hvile på en stander. I låner hvert jeres professionelle kamera med en 150-600mm linse. Den professionelle fotograf giver jer tips og hjælp til at tage drømmefotoet om bord. Og sikkerheden er 100 % i orden.

Xl Botswana Chobe National Park Chobe River Pangolin Photo Safari Woman Elephant
Xl Botswana Chobe National Park Chobe River Pangolin Photo Safari People Boat
Xl Botswana Chobe National Park Chobe River Pangolin Photo Safari Elephants

Tæt på elefanter, løver og mange flere

Chobe River er livsnerve for nationalparkens rige dyreliv eksempelvis med Big Five. I kan opleve flodheste, der nyder det høje græs eller bader i floden. Krokodiller, der lurer under overfladen mellem åkander og siv. Elefanter, der svømmende krydser fra en flodbred til en anden. Og meget mere. 

Chobe National Park har den højeste koncentration af elefanter i Afrika, så dem er der især god mulighed for at få fantastiske billeder af.

Fotosafari for nybegynderen og den erfarne

I har måske prøvet at tage billeder med et professionelt kamera før? Måske slet ikke? Det kan også være, at I er naturentusiaster med passion og flair for at tage billeder. Denne fotosafari er for alle uanset niveau. Føler I jer mere komfortable med at bruge jeres eget kameraudstyr, er I naturligvis også velkomne til dette.

Der er kun plads til otte personer i båden, og alle sidder ned. Det betyder frit udsyn og super mulighed for, at alle kan få personlighed vejledning til at lære kameraet at kende. 

Afgang morgen eller eftermiddag

Om I kan tage på fotosafari om morgenen eller eftermiddagen, afhænger af sæsonen. Lyset skal nemlig være helt rigtigt! Men morgensafari starter kl. 6.00, mens eftermiddagssafari starter kl. 15.00 og varer til solnedgang. Om morgenen serveres kaffe eller te på båden. Eftermiddag serveres lidt køligt at drikke, men ellers er det en god idé selv at medbringe en flaske vand.

Xl Botswana Chobe National Park Chobe River Pangolin Photo Safari People Sailing Boat
Tal med en ekspert

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.