XL Cambodia Kep Knai Bang Chatt Resort Pool
Kep, Cambodja

Knai Bang Chatt

En lille og rolig perle

Knai Bang Chatt er som en lille oase, hvor I helt automatisk finder roen. I en normalt fortravlet hverdag kan det være den største luksus af alle. Og oven på oplevelsesrige dage i Cambodja er det lise for sjælen at lande her. Nyd lidt luksus og den gode service i den charmerende kystby Kep.

Kom med tilbage til Keps ‘hey-days’

For at forstå Knai Bang Chatt må man se tilbage i historien. Byen Kep opstod i starten af 1900-tallet som den foretrukne strandoase for de franske kolonister og senere den cambodjanske elite. Kystbyen var på sit højeste i 1950-60’erne, og stemningen fra dengang indfanges på fornemmeste vis af Knai Bang Chatts fem villaer og den afslappede stemning.

Bygget med respekt for historien og stilen

Hvis man ikke vidste Knai Bang Chatt var et hotel, så ville man faktisk tro det var privatejede villaer med Keps bedste beliggenhed. Hotellets 18 værelser er fordelt i fem villaer. Tre af villaerne er originale fra Keps “hey-days”, mens en fjerde og femte er bygget senere med respekt for stilen og historien. De tre originale villaer stod som ruiner, og kun en ihærdig indsats har genskabt fordums storhed. Det bliver for alvor tydeligt, når I bevæger jer rundt i området, hvor det kun er ydermurene, som står tilbage af mange af de engang så storslåede villaer.

 

Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Infinitypool med havudsigt

Det lille hotel er omgivet af skønne, grønne omgivelser. Her finder I rigeligt med plads til bare at være. Til at hænge i en bambuskurv i et træ og læse en bog. Holde siesta i hængekøjen, spændt ud mellem figentræerne eller ligge i de overdimensionerede sofaer ved poolen og slappe af.

Men I skal selvfølgelig også en tur i poolen! Den er dejligt kølende og ligger med uforstyrret udsigt over havet.  Hotellet har naturligvis også en spa. Den er ikke kæmpe stor, men hvad gør det, når selvforkælelse er i fokus? Er I morgenfriske, kan I starte dagen med gratis yoga, ligesom I kan meditere inden aftensmaden.

Skal middagen være formel eller uformel?

På Knai Bang Chatt er der ingen genveje, og alt er gennemtænkt ned til mindste detalje. Derfor har de selvfølgelig også deres egen køkkenhave, så I kan få friske, lokale grøntsager til middagen.

The Strand er en formel restaurant, hvor menuen varierer dagligt. Her serveres både lokale khmer specialiteter, men også nye varianter af klassiske favoritter. Prøv f.eks. en ‘blæksprutte bolognese’, hvor fettuccinen er erstattet af fine strimler blæksprutte, kødsaucen er smagt til med lokale krydderier og det hele rundet af med grana padano, sorte oliven og basilikum fra urtehaven.

The Sailing Club ligger i en gammel fiskerhytte med udsigt over vandet og byder på afslappet stemning for en langtrukken frokost eller uformel middag. Her kan I sætte tænderne i alt fra fisk og skaldyr, lokale Khmer-retter og lidt international fusionskøkken.

Solnedgang og cocktails i sejlklubben

Baren ligger i sejlklubben og Knai Bang Chatt er blevet ikonisk for sine smukke solnedgange, som kan nydes med en kølig drink i hånden. I hverdagene er der happy hour fra klokken 17 til 19, hvor drinks kan kombineres med et spil billiard, bordtennis, volleyball eller petanque. Man ser klart de franske referencer.

Aktiviteter til lands og til vands

The Sailing Club er fortsat aktiv som sejlklub, og her kan I leje små katamaraner, kajakker og snorkel-udstyr. Eller prøve kræfter med windsurfing, surfing og vandski. I kan også tage på fisketur med en lokal fisker eller fange krabber tidligt om morgenen langs stranden.

Er I mere til aktiviteter på land, kan I leje cykler og Kep by er helt perfekt at udforske på to hjul. Eller besøge det lokale krabbemarked, hvor I kan sætte tænderne i en lækker peberkrabbe! 

Omkring Kep ligger også Kep National Park og Bokor National Park, som begge er et besøg værd.

18 unikke værelser

De 18 værelser har en unik, stilren indretning med dæmpet belysning, smukke keramikvaser, håndmalede kakler og teaktræssenge. Fra værelserne er der udgang til en lille terrasse eller patio, som enten har have- eller havudsigt. 

Alle værelser har desuden aircondition, vifte i loftet og myggenet samt et rummeligt badeværelse.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Main Pool
Siem Reap og Angkor Wat, Cambodja, Asien

Cambodja på første klasse

15 dage fra

44.000 kr.

Glæd jer til

Håndplukkede luksushoteller inkl. Six Senses Krabey Island 5*

Angkor Wat ved solopgang og solnedgang

Markeder, munke og lokal magi ved Tonle Sap-søen

Phnom Penh bag facaden

Afslapning, gastronomi og et bombardement af indtryk

Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Aerial View 2
Siem Reap og Angkor Wat, Cambodja, Asien

Cambodjas kontraster

14 dage fra

40.000 kr.

Glæd jer til

Gyldne paladser og storslåede Khmer-bygninger i Phnom Penh

Charmerende og historisk villahotel i kystbyen Kep

Poolvilla og tropisk ø-stemning på Six Senses Krabey Island 5*

Håndplukkede hoteller med charme og stil

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Cambodja

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Cambodja. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.