• Oplev solen gå ned ved Angkor Thom
  • Nyd livet på Royal Sands 400 meter private sandstrand
  • Oplev lokallivet i øjenhøjde
  • Infinitypoolen på Knai Bang Chatt, Kep, Cambodja
  • Vær med til at give munkene almisser i Siem Reap

Cambodjas kontraster

Fra tempeleventyr og storbyliv til jungleidyl og strandparadis, 14 dage fra 24.000 kr.

Glæd jer til:

Angkor Wats magiske templer væk fra mængden

Phnom Penhs lokalliv, markeder og museer

Charmerende og historisk villahotel i kystbyen Kep

Ren afslapning og snorkling på tropeøen Koh Rong

Håndplukkede 4* hoteller med charme og stil

Læs mere

Oplev det ægte Cambodja med sine mange kontraster. Først besøger I Angkor Wats tempelunivers, cykler og sejler kajak i landlige omgivelser samt mærker Phnom Penhs storbypuls. Så skifter I storbyen ud med jungleliv i Kep Nationalpark og afslutter med fredfyldt badeferie på tropeøen Koh Rong.

Mærk tempelmagien ved Angkor Wat

Angkor Wats ikoniske og enormt besøgte tempelunivers skal opleves. I starter derfor jeres rejse i Siem Reap, hvor I skal på en guidet tur rundt til alle de klassiske templer såsom Angkor Wat, Angkor Thom, Ta Phrom og Bayon. For at undgå mængderne starter I med solopgang ved den fredfyldte østindgang, slapper af på jeres hotel midt på dagen, cykler så ud i lokallivet og afslutter med sejltur i skæret fra solnedgangen over Angkor Phrom.

Angkorriget på cykel og I kajak

Angkor er meget mere end templer. I tager derfor på en cykeltur ud på landet, hvor I oplever lokallivet i traditionelle huse på pæle. Ser børnene, der vinkende er på vej fra skole. Og sejler kajak på Bouen Ta Noun-søen.

Smag på Phnom Penh

I fortsætter eventyret til Cambodjas hovedstad Phnom Penh, hvor I bl.a. oplever bylivet bag facaden til fods og med tuk tuk. I besøger byens lokale madmarkeder, kontrastfyldte kvarterer og små baggader. I bliver også introduceret til det velsmagende lokale køkken og ser det franske islæt, som fortsat er tydeligt i gadebilledet. Alt sammen med en lokal guide, der kender byens historier og hemmeligheder.

Har I mod på mere, kan I til vælge en historisk eftermiddag, hvor I bliver klogere på Cambodjas mørke fortid under Khmer Rouge.

Kyster og jungle i Kep

Fra storby til kystidyl: I flytter nu ind på Knai Bang Chatt 4*, der er en lille oase af ro for sjælen. Her skal I bo i en af de fem nænsomt restaurerede villaer, nyde udsigten fra infinity-poolen og slutte dagen med en kølig drink i sejlklubben mens solen går ned.

Som en del af jeres rejse skal I på opdagelse i Kep Nationalpark, spotte vilde dyr og finde den hemmelige sø i junglen. Alt sammen krydret med besøg i Kep på det lokale marked, hvor dagens frokost står på smagfulde peberkrabber.  

Den gudesmukke ø Koh Rong

I slutter af med fødderne i det hvide bountysand på Koh Rong. Her skal I bo på det stilfulde Royal Sands 4*, der ligger på den 7 km lange Long Beach, hvoraf 400 meter udelukkende tilhører resortet. Glæd jer til et par dage i paradis i villa med havudsigt, snorkling og total afslapning.

Få skræddersyet jeres Cambodja-eventyr

Vi har håndplukket 4* hoteller på denne rejse ud fra deres beliggenhed, service og atmosfære, og de er alle meget mere end et sted at overnatte. Drømmer I om mere luksus, flere overnatninger eller flere oplevelser? Måske I vil slutte jeres eventyr i Cambodjas mest luksuriøst villa på Song Saa Private Island 5*?

Rejser I med børn, vil I måske have ekstra dage, hoteller eller værelsestyper.

Tal med jeres rejserådgiver om en skræddersyet rejse til Cambodja, der matcher netop jeres ønsker og behov.

Program

Dag 1-2
I flyver mod Cambodja

Marker ved Siem ReapI rejser til Cambodja fra Danmark. Har i valgt Thai Airways flyver I direkte til Bangkok i Thailand, og derfra videre til Siem Reap i Cambodja, hvor I lander på dag 2. Når I lander I Siem Reap, bliver I hentet og kørt til jeres hotel Shinta Mani Shack, hvor I har tre overnatninger.

Lokal kvinde på cykelSiem Reap – mere end Angkor Wats tempelkompleks

Siem Reap er bedst kendt for det imponerende tempelkompleks Angkor Wat, som i mange hundrede år lå gemt og glemt i junglen. For mange rejsende er templerne i dag grunden til at tage til både Siem Reap og Cambodja, men byen og landet byder på meget mere end magiske tempeleventyr.

I Siem Reap finder I eksempelvis mad og restauranter i verdensklasse samt et fint udbud af spa og shopping. Men I finder også spirende kreativitet, et livligt lokalliv og landlige omgivelser, hvor kun få turister bevæger sig ud. Det vil I få rig mulighed for at opleve de kommende dage.

Brug resten af dagen til at mærke stemningen i gaderne på egen hånd, eller udnyt de smukke rammer I bor i til at nyde, at ferien nu er startet.

Shinta Mani Shack i Siem Reap, CambodjaShinta Mani Shack 4*

Shinta Mani Shack ligger centralt i det franske kvarter mellem de kongelige haver og det gamle markedsområde.  Her er blot 62 værelser og suiter, og I kan nyde den smukke have med den palmeomkransede pool.

3 nætter i Siem Reap på Shinta Mani Shack i Pool View Room inkl. morgenmad.

Dag 3
Angkor Wat ad bagvejen

Oplev solen gå ned ved Angkor ThomSelv om Siem Reap er meget mere end templer, så er det et must at opleve Angkor Wat. I dag står I derfor tidligt op for at opleve den ikoniske solopgang over Angkor Wats sagnomspundne tempelunivers. I kommer næppe til at have templerne for jer selv, men I kan glæde jer over en dag, hvor I ikke skal følge den slagne vej, men så vidt muligt opleve Angkor Wat bag facaden.

I ser solen stå op over Angkor Wat ved den mindre besøgte østindgang. I er afsted med privat guide, som kan fortælle spændende historier om templerne, hvis I er nysgerrige på disse. Senere på formiddagen oplever I også Bayon templet med sine 216 stenansigter og Ta Phrom-templet, hvor junglen har overtaget.

Midt på dagen mens solen står på sit højeste, har I tid til at slappe af på jeres hotel. Friske, tager I om eftermiddagen på cykeltur i de mere afsidesliggende tempelområder; gennem de små lokale landsbyer. 

I slutter med sejltur og champagne på Angkor Thoms voldgrav, mens solen går ned.

Dag 4
Angkors vandreservoir på cykel og i kajak

Angkors vandreservoir oppefraI dag skal I på eventyr omkring Angkors vandreservoir på cykel og I kajak. Søen ligger lidt uden for Siem Reap, hvor I straks føler jer milevidt fra Angkor Wats tætpakkede veje.

I bliver hentet på jeres hotel om morgenen og kørt til en nærliggende landsby, hvor I hopper på et par cykler sammen med jeres guide. Herfra går turen i et roligt tempo ad små bagveje, gennem lokale landsbyer og forbi kokosnøddepalmer.

Oplev Ta Neue-søen ved Siem Reap i kajakKajak på Boeung Ta Neue

Ved søen Boeung Ta Neue venter kajakker på jer, så I kan opdage de smukke omgivelser til vands. Sejl ned af de små sidekanaler og kom helt tæt på lokallivet, inden frokosten indtages ved foden af et tempel, omgivet af vilde frugttræer.

I har resten af dagen på egen hånd. Måske vil I nyde en dag ved poolen, tage en ekstra bid af Angkors templer eller gå opdagelse i Siem Reap?

Dag 5
Eventyret fortsætter til Phnom Penh

Legende børn i Phnom PenhI dag flyver I fra Siem Reap til hovedstaden Phnom Penh. Flyveturen tager kun en times tid, og vel fremme bliver I hentet og kørt til det skønne boutiqehotel White Mansion. I har resten af dagen på egen hånd.

Phnom Penh er et skønt mix mellem den franske kolonistil, gyldne paladser og storslåede Khmer-bygninger og et liv, der leves på gadeplan. Hvor butikkerne ligger åbne til gaderne, markederne er livlige og de velduftende gadekøkkener lokker sultne sjæle til. Men det er også en by i kraftig udvikling, hvor I i dag finder en charmerende cafékultur, smukke boutiquehoteller og en madscene, der nærmer sig verdensklasse.

Nyd livet ved poolen i fredfyldte omgivelser, White MansionWhite Mansion 4*

I hjertet af byen, i det tidligere residens for den Amerikanske ambassade i Phnom Penh, byder White Mansion jer indenfor i deres charmerende boutiquehotel. 

Her er I i gåafstand til mange af byens seværdigheder, men med mulighed for at trække jer tilbage efter en dag med udflugter og indtryk. Nyd den 25 meter lange swimming pool, lidt sødt fra Eric Kaysers bageri eller en kold drink i White Mansions bar.

2 nætter på White Mansion i Junior Suite inkl. morgenmad.

Dag 6
Phnom Penh bag facaden

Munke på tur i Phnom Penh, CambodjaKom under huden på Phnom Penh på en halvdagstur gennem byens gader, markeder og lokale køkken. 

Sammen med en lokal guide skal I besøge Phnom Penhs ældste marked og introduceres for de smagfulde lokale retter. Til fods og i tuk tuk kommer I gennem det franske kvarter, forbi koloniale bygninger, til toppen af Wat Phnom-templet og på opdagelse i Psah Thmey-markedets farverige markedsgader.

I skal dufte, smage og høre, og når dagen er omme, vil I have en langt større forståelse for Cambodja fortid og nutid. 

Dag 7
Kystbyen Kep

Udsigt ud over Kep Nationalpark, CambodjaFra Phnom Penh går turen i bil til den charmerende kystby Kep - en køretur på ca. 3 timer. I bliver kørt til Knai Bang Chatt, der har fantastisk udsigt over havet. Her nyder I resten af dagen ved poolen eller tager måske ind for at udforske Keps lokalliv og markeder.

Kep er i dag mest kendt for sine peberkrabber, sit frodige opland tæt på nationalparker og for de smukke gamle villaer, der vidner om Kep's fortid, som det foretrukne feriested blandt den franske og cambodjanske elite i 1950-60'erne.

Knai Bang Chatt, Kep, CambodjaKNAI Bang chatt 4*

Med betagende udsigt over havet ligger Knai Bang Chatt og lokker med sin ro og underspillede luksus. Her er det sværeste valg, om I skal starte med en tur i infinity-poolen, i en hængekøje med en god bog eller ned en kølig drink i sejlklubben.

Knai Bang Chatt er helt sin egen og I skal bo I en af de fem sirligt restaurerede villaer. Alle værelser er unikke og har en lille terrasse foran. Knai Bang Chatt er et helle, hvor I finder ro og plads til bare at være.

2 nætter på Knai Bang Chatt i et Garden View Room inkl. morgenmad.

Dag 8
Jungleliv og peberkrabber i Kep

Mød nysgerrige aber i Kep NationalparkI skal på en heldagstur i junglen og gennem Keps hyggelige gader. Om morgenen sætter I kurs længere ind i Kep Nationalpark, hvor I sammen med en guide går på opdagelse i junglen. 

Friskfangede krabber i KepFrokost på det lokale marked

Tilbage i Kep skal I på det lokale marked og sætte tænderne i de friske, smagfulde peberkrabber. I skal på rundtur i gaderne, forbi de faldefærdige, men smukke franske villaer og nyde den fænomenale udsigt ud over byen og havet fra det lokale tempel.

I har resten af dagen på egen hånd.

Dag 9
Koh Rongs paradisstrande

Snokling på Long Beach, Koh RongFra kystlandskab til det fineste bløde strandsand. I hentes på jeres hotel om morgenen og kører de ca. 2 timer til Sihanoukville, hvor I skifter til båd og sejler mod øen Koh Rong. Sejlturen tager ca. 45 min.

Koh Rong er lige så smuk som et postkort med sit hvide sand, krystalklare vand og frodige jungleindland. Øen er fortsat ikke overudviklet, og de fleste resorts er intime og hyggelige frem for store og luksuriøse. 

Her er med andre ord ro og plads, stjerneklare aftener og strandliv, der indbyder til at trække stikket fra hverdagen.

Oceanview villa på Royal Sands, Koh RongThe Royal Sands 4*

På postkortsmukke Koh Rong og øens rolige 7 kilometer lange Long Beach, finder I Royal Sands. Det ligger på første parket til den hvide sandstrand og det krystalklare vand med hele 400 meter privat strand. Her er smuk udsigt over havet fra infinity poolen, ligesom I kan nyde den udsøgte bar, restaurant og spa.

Når det kommer til jeres værelse, skal I bo i en lys og venlig Ocean View Villa med god plads og terrasse, hvor I kan slænge jer i skyggen. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker en villa med egen pool. 

Bemærk, at der ikke er nogen ATM på øen, så det er en rigtig god idé at hæve penge på forhånd.

4 nætter på The Royal Sands i Ocean View Villa incl. morgenmad.

Dag 10-12
Strandferie på Koh Rong

Nyd livet på Royal Sands 400 meter private sandstrandKoh Rong indbyder til afslapning og rolige dage i strandkanten. Men skulle rastløsheden komme snigende, kan I tage på en snorkel- eller sejltur i det smukke øhav omkring Koh Rong, hvor livet under vandoverfladen fortsat er farverigt og livligt.

I kan også udforske øens frodige indland, hvor I finder vandfald, bugter, stenformation, betagende strande og små lokale fiskerlandsbyer.

Dag 13-14
Farvel og hjemrejse

Oplev lokallivet i øjenhøjdeJeres rundrejse i smukke Cambodja er ved at være ved vejs ende. I tager med båd tilbage mod fastlandet og kører ca. 2,5 timer til Phnom Penh Lufthavn. Vi tilpasser selvfølgelig jeres transport fra øen, så det passer med afgangen til jeres fly uden for lang ventetid i lufthavnen.

I lander i Danmark på dag 14.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Cambodias kontraster
RejseperiodeDobbelt
18.01.19 ‑ 30.04.1928.000‑30.000
01.05.19 ‑ 31.10.1923.000‑25.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Lene Vestbjerg

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Sygdoms- og afbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring (vi anbefaler Europæiske og Gouda)
  • Visum til Cambodja

Bemærk

Priserne er fra-priser og kræver normalt booking i god tid.

Obligatorisk pristillæg for ophold samt middag ved ophold jule- og/eller nytårsaften kan forekomme. Tal med jeres rejserådgiver om det.