Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Boardwalk

Cambodjas kontraster

Cambodjas kontraster

14 dage fra 40.000 kr.

Kontakt Stina

Tlf. 33 320 320

Tempeleventyr, afslappet ø-luksus og store oplevelser

Oplev det ægte Cambodja med sine mange kontraster. Først besøger I Angkor Wats tempelunivers, cykler og sejler kajak i landlige omgivelser samt mærker Phnom Penhs storbypuls. I skifter storbyen ud med en historisk villa ved kystbyen Kep og slutter med tropisk ø-paradis og poolvilla på Six Senses Krabey Island.

Glæd jer til

 • Gyldne paladser og storslåede Khmer-bygninger i Phnom Penh
 • Charmerende og historisk villahotel i kystbyen Kep
 • Poolvilla og tropisk ø-stemning på Six Senses Krabey Island 5*
 • Håndplukkede hoteller med charme og stil

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Siem Reap 3 nætter på Siem Reap 3 Højdepunkter Angkor Wat i solopgang, Angkor Wat på cykel og Angkors vandreservoir i kajak Angkor Wat i solopgang, Angkor Wat på cykel og Angkors vandreservoir i kajak
Phnom Penh 2 nætter på Phnom Penh 2 Højdepunkter Fransk kolonistil, gyldne paladser og storslåede Khmer-bygninger. Fransk kolonistil, gyldne paladser og storslåede Khmer-bygninger.
Kep 2 nætter på Kep 2 Højdepunkter De forladte villakvarterer fra kolonitiden og Kong Norodom Sihanouks residens De forladte villakvarterer fra kolonitiden og Kong Norodom Sihanouks residens
Krabey Island 4 nætter på Krabey Island 4 Højdepunkter Six Senses Krabey Island byder på afslapning og velvære. Gå på opdagelse i køkkenhaven, deltag i kokkeskole eller en yoga- og meditationssession. Hver dag byder på et nyt højdepunkt Six Senses Krabey Island byder på afslapning og velvære. Gå på opdagelse i køkkenhaven, deltag i kokkeskole eller en yoga- og meditationssession. Hver dag byder på et nyt højdepunkt
Xl Cambodia Phnom Penh Wat Phnom Temple (1)

Mærk tempelmagien ved Angkor Wat

Angkor Wats ikoniske og velbesøgte tempelunivers skal opleves. I starter derfor jeres rejse i Siem Reap, hvor I skal på en guidet tur rundt til alle de klassiske templer såsom Angkor Wat, Angkor Thom, Ta Phrom og Bayon. For at undgå mængderne starter I med solopgang ved den fredfyldte østindgang, slapper af på jeres hotel midt på dagen, cykler så ud i lokallivet og afslutter med sejltur i skæret fra solnedgangen over Angkor Phrom.

Xl Cambodia Kep Knai Bang Chatt Beach Couple
Xl Cambodia Apsara Dance Dancer Women
Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Spa Facial Treatment
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser til Cambodja fra Danmark. Har i valgt Thai Airways flyver I direkte til Bangkok i Thailand, og derfra videre til Siem Reap i Cambodja, hvor I lander på dag 2. Når I lander I Siem Reap, bliver I hentet og kørt til jeres hotel Shinta Mani Angkor & Bensley Collections, hvor I har tre overnatninger.

Xl Cambodia Siem Reap Angkor Nature

Siem Reap – mere end Angkor Wats tempelkompleks

Siem Reap er bedst kendt for det imponerende tempelkompleks Angkor Wat, som i mange hundrede år lå gemt og glemt i junglen. For mange rejsende er templerne i dag grunden til at tage til både Siem Reap og Cambodja, men byen og landet byder på meget mere end magiske tempeleventyr.

I Siem Reap finder I eksempelvis mad og restauranter i verdensklasse samt et fint udbud af spa og shopping. Men I finder også spirende kreativitet, et livligt lokalliv og landlige omgivelser, hvor kun få turister bevæger sig ud. Det vil I få rig mulighed for at opleve de kommende dage.

Brug resten af dagen til at mærke stemningen i gaderne på egen hånd, eller udnyt de smukke rammer I bor i til at nyde, at ferien nu er startet.

Xl Cambodia Siem Reap Angkor Village Locals Woman Biking

Shinta Mani Angkor & Bensley Collections 4*

Shinta Mani Angkor & Bensley Collections ligger centralt i det franske kvarter mellem de kongelige haver og det gamle markedsområde.  Her er blot 62 værelser og suiter, og I kan nyde den smukke have med den palmeomkransede pool.

3 nætter i Siem Reap på Shinta Mani Angkor & Bensley Collections i Pool View Room inkl. morgenmad.

XL Cambodia Siem Reap Shinta Mani Angkor & Bensley Collections Pool And Garden

Selv om Siem Reap er meget mere end templer, så er det et must at opleve Angkor Wat. I dag står I derfor tidligt op for at opleve den ikoniske solopgang over Angkor Wats sagnomspundne tempelunivers. I kommer næppe til at have templerne for jer selv, men I kan glæde jer over en dag, hvor I ikke skal følge den slagne vej, men så vidt muligt opleve Angkor Wat bag facaden.

I ser solen stå op over Angkor Wat ved den mindre besøgte østindgang. I er afsted med privat guide, som kan fortælle spændende historier om templerne, hvis I er nysgerrige på disse. Senere på formiddagen oplever I også Bayon templet med sine 216 stenansigter og Ta Phrom-templet, hvor junglen har overtaget.

Midt på dagen mens solen står på sit højeste, har I tid til at slappe af på jeres hotel. Friske, tager I om eftermiddagen på cykeltur i de mere afsidesliggende tempelområder; gennem de små lokale landsbyer. 

I slutter med sejltur og champagne på Angkor Thoms voldgrav, mens solen går ned.

Xl Cambodia Angkor Thom Wat South Entrance Sunset

Xl Cambodia Siem Reap Family Tour Local Restaurant

Selv om Siem Reap først og fremmest er en base for at udforske Angkor Wat, er byen et charmerende sted i sin helt egen ret. I har resten af dagen – og hele formiddagen i morgen – til at nyde jeres hotel og udforske den gamle by med dens stemningsfulde blanding af fransk kolonistil og traditionel kinesisk arkitektur. 

Byen gemmer bl.a. på en række spændende museer, gode restauranter og et berømt madmarked fra 1920´erne.

I dag flyver I fra Siem Reap til hovedstaden Phnom Penh. Flyveturen tager kun en times tid, og vel fremme bliver I hentet og kørt til det skønne boutiqehotel White Mansion. I har resten af dagen på egen hånd.

Phnom Penh er et skønt mix mellem den franske kolonistil, gyldne paladser og storslåede Khmer-bygninger og et liv, der leves på gadeplan. Hvor butikkerne ligger åbne til gaderne, markederne er livlige og de velduftende gadekøkkener lokker sultne sjæle til. Men det er også en by i kraftig udvikling, hvor I i dag finder en charmerende cafékultur, smukke boutiquehoteller og en madscene, der nærmer sig verdensklasse.

Xl Cambodia Phnom Penh City Children

Raffles Hotel Le Royal 5*

I hjertet af byen - tæt på mange af de største seværdigheder - inviterer Raffles Hotel Le Royal jer indenfor til en verden, der emmer af historie og fordums  romantik. 

Mærk historiens vingesus, og slap af i den smukke have med stor pool. I har kort til alle attraktioner i Phnom Penh, men snyd ikke jer selv for at nyde stemningen og de skønne omgivelser på hotellet, hvor I bl.a. kan finde vej til byens legendariske The Elephant Bar.  

Xl Cambodia Phnom Penh Raffles Hotel Le Royal View (1)
Xl Cambodia Phnom Penh Raffles Hotel Le Royal Pool
Xl Cambodia Phnom Penh Raffles Hotel Le Royal Statement Room Pool View

Xl Cambodia Kep National Park View Point

Fra Phnom Penh går turen i bil til den charmerende kystby Kep - en køretur på ca. 3 timer. I bliver kørt til Knai Bang Chatt, der ligger ned til havet. Her nyder I resten af dagen ved poolen eller tager måske ind for at udforske Keps lokalliv og markeder.

Kep er i dag mest kendt for sine peberkrabber, sit frodige opland tæt på nationalparker og for de smukke gamle villaer, der vidner om Kep's fortid, som det foretrukne feriested blandt den franske og cambodjanske elite i 1950-60'erne.

Xl Cambodia Kep Knai Bang Chatt Ocean Palm Tree

Knai Bang Chatt 4*

Knai Bang Chatt ligger ud til havet og lokker med sin ro og underspillede luksus. Her er det sværeste valg, om I skal starte med en tur i infinity-poolen, i en hængekøje med en god bog eller ned en kølig drink i sejlklubben.

Knai Bang Chatt er helt sin egen og I skal bo I en af de fem velrestaurerede villaer. Alle værelser er unikke og har en lille terrasse foran. Knai Bang Chatt er et helle, hvor I finder ro og plads til bare at være.

2 nætter på Knai Bang Chatt i et Garden View Room inkl. morgenmad.

Xl Cambodia Kep Knai Bang Chatt Pier Evening

Dagen i dag er på egen hånd til at lave så meget eller lidt, I har lyst til. I kan tage ud på egen hånd eller tale med personalet på Knai Bang Chatt om de glimrende ture arrangeret af hotellet.

På cykel til Kep med krabbemarkedet

Lej f.eks. cykler og udforsk Kep og det lokale krabbemarked. Området inviterer også til at se nærmere på de mange forladte villakvarterer fra kolonitiden, og Kong Norodom Sihanouks residens er også inden for rækkevidde.

Højlandet med Kep nationalparken inviterer til vandreture, så mulighederne er mange.

Xl Cambodia Kep City Ocean Biking

Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Aerial View 2

Fra kystlandskab til tropisk ø-paradis. I hentes på jeres hotel om morgenen og kører de ca. 2,5 timer til en lille bådhavn, hvor I skifter til båd og sejler mod øen Krabey Island. Sejlturen tager bare 10 min.

Her venter jeres helt egen poolvilla på en frodig ø, hvor naturen langt overstiger det menneskeskabte. Et jungle retreat, som kun Six Senses kan skabe det.

Her er med andre ord ro og plads, stjerneklare aftener og luksuriøse rammer, der indbyder til at trække stikket fra hverdagen.

Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Ocean Pool Villa Sunbeds

Six Senses Krabey Island 5*

Velkommen til Six Senses Krabey Island 5*, et luksuriøst og tropisk jungle retreat på en privat ø ud for Sydcambodjas kyst. 

Her skal I bo i jeres helt egen poolvilla og nyde godt af resortets ypperlige gastronomi, 2000 m2 spa og fine oplevelsesrum. Værsgo' at træde indenfor!

Xl Cambodja Six Senses Krabey Island AHA Restaurant Outdoor

Krabey Island indbyder til afslapning og rolige dage i tropiske omgivelser. Udnyt de luksuriøse rammer og smut en tur i spaen. Det er velfære på højt plan!

Eller måske spring en tur i fællespoolen og nyde en drink i vandkanten?

Skulle rastløsheden komme snigende, kan I tage på en snorkel- eller sejltur i det smukke øhav omkring Koh Ta Kiev og Koh Rong, hvor livet under vandoverfladen fortsat er farverigt og livligt.

I kan også udforske Raem National Park på fastlandet, hvor I bl.a. finder tæt skov, floder og mangrove, eller måske besøge en lille lokal fiskerlandsbyer. Dagene er jeres!

Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Hydrotherapy Pool
Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Yoga Rooftop Pavilion
Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Ocean Pool Villa Private Sundeck

Gratis aktivitet hver dag

På Six Senses Krabey Island I 4 overnatninger i en Hideaway Pool Suite inkl. halvpension og en daglig aktivitet. I kan f.eks. vælge Khmer kokkeskole, guidet yoga eller meditation, en rundtur i den økologiske køkkenhave, sun-downer cocktails i baren, morgenmad på sengen eller meget mere.

Xl Cambodia Siem Reap Angkor Locals Driving

Jeres rundrejse i smukke Cambodja er ved at være ved vejs ende. I tager med båd tilbage mod fastlandet og kører til Sihanoukville eller Phnom Penh Lufthavn. Vi tilpasser selvfølgelig jeres transport fra øen, så det passer med afgangen til jeres fly uden for lang ventetid i lufthavnen.

I lander i Danmark på dag 14.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Kyster og jungle i Kep

Fra storby til kystidyl: I flytter nu ind på Knai Bang Chatt 4*, der er en lille oase af ro for sjælen. Her skal I bo i en af de fem nænsomt restaurerede villaer, nyde udsigten fra infinity-poolen og slutte dagen med en kølig drink i sejlklubben mens solen går ned.

Poolvilla og ø-luksus på Six Senses

I slutter af med egen poolvilla i luksuriøse omgivelser på Six Senses Krabey Island 5*. Resortet ligger bare 10 minutter fra Cambodjas sydkyst og her venter jer et uforstyrret og tropisk ø-paradis. Her går den formidable spa, stemningsfulde rammer, gudesmukke udsigter og et højt gastronomisk niveau op i en højere enhed. Velkommen til afslappende dage i Six Senses' betagende verden.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Siem Reap / Phnom Penh-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne-hoteller/byer
 • 3 nætter på Shinta Mani Angkor & Bensley Collections 4*, Siem Reap, Pool View Room, inkl. morgenmad 
 • 1 frokost eller middag på Shinta Mani Angkor & Bensley Collections
 • Oplevelse: Angkor Wat fra solopgang til solnedgang inkl. frokost
 • Oplevelse: Angkors reservoir på cykel og i kajak inkl. frokost
 • Indenrigsfly Siem Reap - Phnom Penh
 • 2 nætter på Raffles Hotel Le Royal 5*. inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Knai Bang Chatt 4*, Kep, Garden View Room, inkl. morgenmad
 • 4 nætter på Six Senses Krabey Island 5*, Hideaway Pool Suite
 • Daglig fri isbar på Six Senses Krabey Island (spørg lokalt for åbningstider)
 • 1 gratis oplevelse hver dag på Six Senses Krabey Island
Pris per person ved 2 voksne
Cambodias kontraster
RejseperiodeDobbelt
29.06.24 ‑ 28.10.2439.000‑44.000
29.10.24 ‑ 14.12.2445.000‑49.000
15.12.24 ‑ 17.12.2456.000‑58.000
18.12.24 ‑ 07.01.2559.000‑67.000
08.01.25 ‑ 31.03.2550.000‑52.000
01.04.25 ‑ 31.10.2541.000‑48.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Visum til Cambodja

Bemærk

Priserne er fra-priser og kræver normalt booking i god tid.

Obligatorisk pristillæg for ophold samt middag ved ophold jule- og/eller nytårsaften kan forekomme. Tal
med jeres rejserådgiver om det.

Tal med en ekspert

Få skræddersyet jeres Cambodja-eventyr

Vi har håndplukket 4-5* hoteller på denne rejse ud fra deres beliggenhed, service og atmosfære, og de er alle meget mere end et sted at overnatte. Drømmer I om mere luksus, flere overnatninger eller flere oplevelser? Eller rejser I med børn, der kræver lidt andre værelsestyper, flere dage eller andre hoteller?

Tal med jeres rejserådgiver om en skræddersyet rejse til Cambodja, der matcher netop jeres ønsker og behov.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.