• Infinitypoolen på Knai Bang Chatt, Kep, Cambodja
  • Munk ved Angkor Wat i Cambodja
  • Pool for hotellets gæster på Six Senses Krabey Island i Cambodja
  • Shinta Mani Shack i Siem Reap, Cambodja
  • Boardwalk på Six Senses Krabey Island, Cambodja

Cambodjas kontraster

Tempeleventyr, afslappet ø-luksus og store oplevelser, 14 dage fra 28.000 kr.

Glæd jer til:

Phnom Penh by night med lokal kok

Charmerende og historisk villahotel i kystbyen Kep

Poolvilla og tropisk ø-stemning på Six Senses Krabey Island 5*

Håndplukkede hoteller med charme og stil

Læs mere

Oplev det ægte Cambodja med sine mange kontraster. Først besøger I Angkor Wats tempelunivers, cykler og sejler kajak i landlige omgivelser samt mærker Phnom Penhs storbypuls. I skifter storbyen ud med en historisk villa ved kystbyen Kep og slutter med tropisk ø-paradis og poolvilla på Six Senses Krabey Island.

Mærk tempelmagien ved Angkor Wat

Angkor Wats ikoniske og enormt besøgte tempelunivers skal opleves. I starter derfor jeres rejse i Siem Reap, hvor I skal på en guidet tur rundt til alle de klassiske templer såsom Angkor Wat, Angkor Thom, Ta Phrom og Bayon. For at undgå mængderne starter I med solopgang ved den fredfyldte østindgang, slapper af på jeres hotel midt på dagen, cykler så ud i lokallivet og afslutter med sejltur i skæret fra solnedgangen over Angkor Phrom.

Angkorriget på cykel og I kajak

Angkor er meget mere end templer. I tager derfor på en cykeltur ud på landet, hvor I oplever lokallivet i traditionelle huse på pæle. Ser børnene, der vinkende er på vej fra skole. Og sejler kajak på Bouen Ta Noun-søen.

Smag på Phnom Penh

I fortsætter eventyret til Cambodjas hovedstad Phnom Penh, hvor I bl.a. oplever bylivet by night bag facaden med remork - det cambodjanske svar på en tuk tuk. I selskab med en lokal kok og guide besøger I byens lokale madmarked og gadekøkkener, oplever livet langs den sprudlende Mekong-flodbred og bliver introduceret til det velsmagende, knasende og krydrede cambodjanske køkken.

Kyster og jungle i Kep

Fra storby til kystidyl: I flytter nu ind på Knai Bang Chatt 4*, der er en lille oase af ro for sjælen. Her skal I bo i en af de fem nænsomt restaurerede villaer, nyde udsigten fra infinity-poolen og slutte dagen med en kølig drink i sejlklubben mens solen går ned.

poolvilla og ø-luksus på Six senses

I slutter af med egen poolvilla i luksuriøse omgivelser på Six Senses Krabey Island 5*. Resortet ligger bare 10 minutter fra Cambodjas sydkyst og her venter jer et uforstyrret og tropisk ø-paradis. Her går den formidable spa, stemningsfulde rammer, gudesmukke udsigter og et højt gastronomisk niveau op i en højere enhed. Velkommen til afslappende dage i Six Senses' betagende verden.

Få skræddersyet jeres Cambodja-eventyr

Vi har håndplukket 4-5* hoteller på denne rejse ud fra deres beliggenhed, service og atmosfære, og de er alle meget mere end et sted at overnatte. Drømmer I om mere luksus, flere overnatninger eller flere oplevelser? Eller rejser I med børn, der kræver lidt andre værelsestyper, flere dage eller andre hoteller?

Tal med jeres rejserådgiver om en skræddersyet rejse til Cambodja, der matcher netop jeres ønsker og behov.

Program

Dag 1-2
I flyver mod Cambodja

Marker ved Siem ReapI rejser til Cambodja fra Danmark. Har i valgt Thai Airways flyver I direkte til Bangkok i Thailand, og derfra videre til Siem Reap i Cambodja, hvor I lander på dag 2. Når I lander I Siem Reap, bliver I hentet og kørt til jeres hotel Shinta Mani Shack, hvor I har tre overnatninger.

Lokal kvinde på cykelSiem Reap – mere end Angkor Wats tempelkompleks

Siem Reap er bedst kendt for det imponerende tempelkompleks Angkor Wat, som i mange hundrede år lå gemt og glemt i junglen. For mange rejsende er templerne i dag grunden til at tage til både Siem Reap og Cambodja, men byen og landet byder på meget mere end magiske tempeleventyr.

I Siem Reap finder I eksempelvis mad og restauranter i verdensklasse samt et fint udbud af spa og shopping. Men I finder også spirende kreativitet, et livligt lokalliv og landlige omgivelser, hvor kun få turister bevæger sig ud. Det vil I få rig mulighed for at opleve de kommende dage.

Brug resten af dagen til at mærke stemningen i gaderne på egen hånd, eller udnyt de smukke rammer I bor i til at nyde, at ferien nu er startet.

Shinta Mani Shack i Siem Reap, CambodjaShinta Mani Shack 4*

Shinta Mani Shack ligger centralt i det franske kvarter mellem de kongelige haver og det gamle markedsområde.  Her er blot 62 værelser og suiter, og I kan nyde den smukke have med den palmeomkransede pool.

3 nætter i Siem Reap på Shinta Mani Shack i Pool View Room inkl. morgenmad.

Dag 3
Angkor Wat ad bagvejen

Oplev solen gå ned ved Angkor ThomSelv om Siem Reap er meget mere end templer, så er det et must at opleve Angkor Wat. I dag står I derfor tidligt op for at opleve den ikoniske solopgang over Angkor Wats sagnomspundne tempelunivers. I kommer næppe til at have templerne for jer selv, men I kan glæde jer over en dag, hvor I ikke skal følge den slagne vej, men så vidt muligt opleve Angkor Wat bag facaden.

I ser solen stå op over Angkor Wat ved den mindre besøgte østindgang. I er afsted med privat guide, som kan fortælle spændende historier om templerne, hvis I er nysgerrige på disse. Senere på formiddagen oplever I også Bayon templet med sine 216 stenansigter og Ta Phrom-templet, hvor junglen har overtaget.

Midt på dagen mens solen står på sit højeste, har I tid til at slappe af på jeres hotel. Friske, tager I om eftermiddagen på cykeltur i de mere afsidesliggende tempelområder; gennem de små lokale landsbyer. 

I slutter med sejltur og champagne på Angkor Thoms voldgrav, mens solen går ned.

Dag 4
Angkors vandreservoir på cykel og i kajak

Angkors vandreservoir oppefraI dag skal I på eventyr omkring Angkors vandreservoir på cykel og I kajak. Søen ligger lidt uden for Siem Reap, hvor I straks føler jer milevidt fra Angkor Wats tætpakkede veje.

I bliver hentet på jeres hotel om morgenen og kørt til en nærliggende landsby, hvor I hopper på et par cykler sammen med jeres guide. Herfra går turen i et roligt tempo ad små bagveje, gennem lokale landsbyer og forbi kokosnøddepalmer.

Oplev Ta Neue-søen ved Siem Reap i kajakKajak på Boeung Ta Neue

Ved søen Boeung Ta Neue venter kajakker på jer, så I kan opdage de smukke omgivelser til vands. Sejl ned af de små sidekanaler og kom helt tæt på lokallivet, inden frokosten indtages ved foden af et tempel, omgivet af vilde frugttræer.

I har resten af dagen på egen hånd. Måske vil I nyde en dag ved poolen, tage en ekstra bid af Angkors templer eller gå opdagelse i Siem Reap?

Dag 5
Eventyret fortsætter til Phnom Penh

Legende børn i Phnom PenhI dag flyver I fra Siem Reap til hovedstaden Phnom Penh. Flyveturen tager kun en times tid, og vel fremme bliver I hentet og kørt til det skønne boutiqehotel White Mansion. I har resten af dagen på egen hånd.

Phnom Penh er et skønt mix mellem den franske kolonistil, gyldne paladser og storslåede Khmer-bygninger og et liv, der leves på gadeplan. Hvor butikkerne ligger åbne til gaderne, markederne er livlige og de velduftende gadekøkkener lokker sultne sjæle til. Men det er også en by i kraftig udvikling, hvor I i dag finder en charmerende cafékultur, smukke boutiquehoteller og en madscene, der nærmer sig verdensklasse.

Nyd livet ved poolen i fredfyldte omgivelser, White MansionWhite Mansion 4*

I hjertet af byen, i det tidligere residens for den Amerikanske ambassade i Phnom Penh, byder White Mansion jer indenfor i deres charmerende boutiquehotel. 

Her er I i gåafstand til mange af byens seværdigheder, men med mulighed for at trække jer tilbage efter en dag med udflugter og indtryk. Nyd den 25 meter lange swimming pool, lidt sødt fra Eric Kaysers bageri eller en kold drink i White Mansions bar.

2 nætter på White Mansion i Junior Suite inkl. morgenmad.

Dag 6
Phnom Penhs aftenliv med en lokal kok

Aftenstemning i Phnom Penh, CambodjaI skal opleve Cambodjas dynamiske hovedstad ved aftentide, hvor livet leves på gaden og der tændes op i grillen og suppergryderne i gadekøkkenerne når dagen går på hæld. I kyndig selskab af en lokal kok og guide skal I smage på det sure, det søde og det knasende cambodjanske køkken.

Dag 7
Kystbyen Kep

Udsigt ud over Kep Nationalpark, CambodjaFra Phnom Penh går turen i bil til den charmerende kystby Kep - en køretur på ca. 3 timer. I bliver kørt til Knai Bang Chatt, der har fantastisk udsigt over havet. Her nyder I resten af dagen ved poolen eller tager måske ind for at udforske Keps lokalliv og markeder.

Kep er i dag mest kendt for sine peberkrabber, sit frodige opland tæt på nationalparker og for de smukke gamle villaer, der vidner om Kep's fortid, som det foretrukne feriested blandt den franske og cambodjanske elite i 1950-60'erne.

Knai Bang Chatt, Kep, CambodjaKNAI Bang chatt 4*

Med betagende udsigt over havet ligger Knai Bang Chatt og lokker med sin ro og underspillede luksus. Her er det sværeste valg, om I skal starte med en tur i infinity-poolen, i en hængekøje med en god bog eller ned en kølig drink i sejlklubben.

Knai Bang Chatt er helt sin egen og I skal bo I en af de fem sirligt restaurerede villaer. Alle værelser er unikke og har en lille terrasse foran. Knai Bang Chatt er et helle, hvor I finder ro og plads til bare at være.

2 nætter på Knai Bang Chatt i et Garden View Room inkl. morgenmad.

Dag 8
Afslapning eller udflugt?

Kystbyen Kep i CambodjaDagen i dag er på egen hånd til at lave så meget eller lidt, I har lyst til. I kan tage ud på egen hånd eller tale med personalet på Knai Bang Chatt om glimrende ture arrangeret af hotellet.

PÅ CYKEL TIL KEP MED KRABBEMARKEDET

Lej f.eks. cykler og udforsk Kep og det lokale krabbemarked. Området inviterer også til at se nærmere på de mange forladte villakvarterer fra kolonitiden, og Kong Norodom Sihanouks residens er også inden for rækkevidde.

Højlandet med Kep nationalparken inviterer til vandreture, så mulighederne er mange.

Dag 9
Poolvilla og ø-paradis på Six Senses

Udsigt over Six Senses Krabey Island, CambodjaFra kystlandskab til tropisk ø-paradis. I hentes på jeres hotel om morgenen og kører de ca. 2,5 timer til en lille bådhavn, hvor I skifter til båd og sejler mod øen Krabey Island. Sejlturen tager bare 10 min.

Her venter jeres helt egen poolvilla på en frodig ø, hvor naturen langt overstiger det menneskeskabte. Et jungle retreat, som kun Six Senses kan skabe det.

Her er med andre ord ro og plads, stjerneklare aftener og luksuriøse rammer, der indbyder til at trække stikket fra hverdagen.

Ocean Pool Villa Suite på Six Senses Krabey Island, CambodjaSix senses krabey island 5*

Velkommen til Six Senses Krabey Island 5*, et luksuriøst og tropisk jungle retreat på en privat ø ud for Sydcambodjas kyst. 

Her skal I bo i jeres helt egen poolvilla og nyde godt af resortets ypperlige gastronomi, 2000 m2 spa og fine oplevelsesrum. Værsgo' at træde indenfor!

Dag 10-12
Afslapning og luksus på Six Senses Krabey Island

Behandling i spaen på Six Senses Krabey Island, CambodjaKrabey Island indbyder til afslapning og rolige dage i tropiske omgivelser. Udnyt de luksuriøse rammer og smut en tur i spaen. Det er velfære på højt plan!

Eller måske spring en tur i fællespoolen og nyde en drink i vandkanten?

Det krystalklare vand ved Six Senses Krabey Island er oplagt til snorkling

Skulle rastløsheden komme snigende, kan I tage på en snorkel- eller sejltur i det smukke øhav omkring Koh Ta Kiev og Koh Rong, hvor livet under vandoverfladen fortsat er farverigt og livligt.

I kan også udforske Raem National Park på fastlandet, hvor I bl.a. finder tæt skov, floder og mangrove, eller måske besøge en lille lokal fiskerlandsbyer. Dagene er jeres!

Nyd solnedgangen fra soldækket i jeres Ocean Pool Villa på Six Senses Krabey Island, CambodjaGratis aktivitet hver dag

På Six Senses Krabey Island I 4 overnatninger i en Hideaway Pool Suite inkl. halvpension og en daglig aktivitet. I kan f.eks. vælge Khmer kokkeskole, guidet yoga eller meditation, en rundtur i den økologiske køkkenhave, sun-downer cocktails i baren, morgenmad på sengen eller meget mere.

Dag 13-14
Farvel og hjemrejse

Oplev lokallivet i øjenhøjdeJeres rundrejse i smukke Cambodja er ved at være ved vejs ende. I tager med båd tilbage mod fastlandet og kører til Sihanoukville eller Phnom Penh Lufthavn. Vi tilpasser selvfølgelig jeres transport fra øen, så det passer med afgangen til jeres fly uden for lang ventetid i lufthavnen.

I lander i Danmark på dag 14.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Cambodias kontraster
RejseperiodeDobbelt
01.10.21 - 28.10.2127.000-29.000
29.10.21 - 14.12.2132.000-35.000
15.12.21 - 19.12.2137.000-39.000
20.12.21 - 09.01.2248.000-51.000
10.01.22 - 31.03.2236.000-39.000
01.04.22 - 17.04.2233.000-35.000
18.04.22 - 03.09.2228.000-30.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Six Senses Krabey Island: Vi inkluderer halvpension, når I bestiller senest 30. sep 2021. Altid 1 daglig oplevelse inkuderet og børn op til 11 år bor og spiser gratis.
I kan trygt booke jeres rejse nu. I er nemlig dækket af vores Pakkerejsegaranti.

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Visum til Cambodja

Bemærk

Priserne er fra-priser og kræver normalt booking i god tid.

Obligatorisk pristillæg for ophold samt middag ved ophold jule- og/eller nytårsaften kan forekomme. Tal med jeres rejserådgiver om det.