XL Canada Banff Caribou Lodge Pool
Banff Nationalpark, Canada

Banff Caribou Lodge

Familievenligt hotel

Banff er den centrale by i Banff Nationalpark og ligger i et rigtigt smørhul i The Canadian Rockies. Området omkring Banff Caribou Lodge er præget af en kombination af dybe skove, bjerge, uforstyrrede søer og et mangfoldigt vildtliv. 

XL Canada Banff Caribou Lodge Lobby
XL Canada Banff Caribou Lodge Entrance
XL Canada Banff Caribou Lodge Superior Room

Oplevelser lige rundt om hjørnet

Centralt i Banff Nationalpark og i gåafstand fra Banff centrum ligger det rustikke Caribou Lodge. Her skal I bo i familievenlige omgivelser og med varm lodgestemning. 

Lige omkring Banff ligger blandt andet Upper Hot Springs, Bow River, Cave and Basin National Historic Site og kabelbanen, der fører jer til toppen af Sulphur Mountain. Hvis vejret og lysten er til det, kan I leje cykler og gå på opdagelse på egen hånd.

Varm og nærværende familielodge

Banff Caribou Lodge rammer den helt rigtige familiestemning. Det er et ærligt og imødekommende hotel med en stemning og indretning, der passer perfekt til familieferien.

Her er der plads til alle, og børnenes behov er tænkt ind fra begyndelsen, uden at der ikke også er plads til de voksne og de større børn.

XL Canada Banff Caribou Lodge Standard 2 Queen Room
Xl Canada Banff Caribou Lodge Bathroom
Xl Canada Banff Caribou Lodge Corner Suite Loft
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Familierestaurant og legeplads

Caribou Lodge er hjemsted for familierestauranten The Keg Steakhouse. Restauranten er afslappet og hyggelig, og her er plads til hele familien med et menukort, der tilfredsstiller både mor, far og børn.

Lige på den anden side af hotellet er en skøn legeplads og på lodgen finder I både indendørs hot-pool, jacuzzi og dampbad. 

Hyggelig vildmarksstemning

Værelserne er ligetil og hyggelige. Der er godt med sengeplads, stort tv og tekøkken, så I kan trække jer tilbage for en hyggestund. I vælger selv, om I vil have én kingsize seng eller to queensize senge, hvis hele familien skal bo samlet. Til værelset hører eget badeværelse med badekar.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.