• Den fantastiske Banff National Park opleves allerbedst fra hesteryg
  • Sort bjørn kigger efter føde, Canada
  • White water rafting på Kananaskis River ved Banff, Canada
  • Moraine Lake ligger i Banff National Park, Canada

Familieeventyr i Canadian Rockies

22 dages familieferie med bjørnesafari, cowboyliv, sejlture, zipline og dinosaurer, fra 45.000 kr., børn fra 17.500 kr.

Glæd jer til:

Bjørnesafari, dinosaurer og svævebanetur

Køretur i hestevogn og hyggelig barbecuemiddag

I bæltekøretøj på Athabasca-gletsjeren

Skønne Vancouver og den vildeste natur

Familievenlige hoteller og en ranch med 100 heste

Læs mere

Tag på kør selv-ferie i det vestlige Canada med familievenlige oplevelser og tempo. Nyd fantastisk natur, bo på en ranch med 100 heste, se bjørne og dinosaurer, kør i bæltekøretøj på gletsjer og glæd jer til kanotur, river rafting og ziplines.

Denne rejse til Canada starter i vidunderlige Vancouver og bringer jer gennem Canadas smukkeste natur til oplevelser for hele familien.

Mange udflugter. Og endnu flere muligheder

Vi inkluderer en række sjove og børnevenlige oplevelser, og I har masser af ekstra muligheder for aktive naturoplevelser i Jasper og Banff Nationalpark samt fra Vancouver, hvis I slet ikke kan vente med at komme ud i Canadas utrolige natur.

Rute og tempo for hele familien

Når I rejser med børn, er det vigtigt, at der tages hensyn til både små og store. Det er udgangspunktet for denne rejse. Derfor har I mindst to overnatninger hvert sted, og udflugterne er alle børnevenlige.

Familievenlige hoteller inkl. ranch

De hoteller og lodges, I bor på, er alle familievenlige med masser af albuerum til leg og hygge. De ligger optimalt i forhold til køreruten og helt tæt på oplevelserne. Med to til tre overnatninger alle steder skal I ikke jage af sted hver dag.

Bjørne, bævere … og dinosaurer!

Canadas natur har et rigt dyreliv, som I kommer tæt på. I sejler på en spændende bjørnesafari i Grizzly Bear Valley og i kano forbi bævernes dæmninger. I Drumheller kan I gå i dinosaurernes fodspor og se de store skelletter inkl. tyrannosaurus rex.

Svævebane, bæltekøretøj, hestevogn og meget mere

I Whistler skal I en tur med svævebanen Peak2Peak Gondola med verdens længste og højeste svæv. I skal også svæve i ziplines, på white water rafting og med bæltekøretøj på den imponerende Athabasca-gletsjer. I Banff venter en vaskeægte cowboyaften med tur i hestevogn, barbecue og hygge.

Bo på en ranch med 100 heste

Nu vi er godt i gang med cowboy-stemningen, så glæd jer også skønne dage på en ranch med masser af heste i fantastiske landskaber. Prøv at ride og lær at kaste med lasso. Det er tilladt at lave bomber i poolen!

Skræddersyet rejse til Canada med børn

I kender jeres børn og drømme bedst. Derfor kan alt på denne rejse skræddersys efter jeres ønsker til komfort, tempo og oplevelser. Tal med jeres rejserådgiver og få netop den rejse til Canada, der passer til jeres familie.

Det skal I opleve

Program

Dag 1
I rejser til Canada

Vancouver skyline, CanadaI rejser til Vancouver i British Columbia, Canada, hvor I lander samme dag lokal tid. Velkommen til Canada! 

Coast Coal Harbour Hotel 3*, Vancouver

Jeres hotel i Vancouver er Coast Coal Harbour Hotel, der er et godt familiehotel med super beliggenhed tæt på havnefronten. Coast Coal Harbour Hotel udmærker sig bl.a. med lyse og rummelige værelser til familier, og her er en lille udendørs opvarmet pool!

Dag 2-3
På opdagelse i skønne Vancouver

Capilano Suspension Bridge ligger kun 9 km. fra Vancouver centrumI har de næste to dage til at nyde Vancouver, der er en virkelig charmerende by, og som samtidig giver jer mulighed for at masse oplevelser, mens I kommer ind i rytmen oven på flyveturen. 

Hængebro og svævebane

En tur over hængebroen ved Capilano-kløften og en tur med svævebane til toppen af Grouse Mountain med en fantastisk udsigt over byen er næsten et "must" i Vancouver. Her er også hop on/hop off sightseeing busser.

Dampklokke i Gastown i Vancouver, CanadaDet er nemt at leje cykler eller rulleskøjter og tage en tur ad The Sea Wall i smukke Stanley Park, som I bor i gåafstand til. I Vancouver finder I også Nordamerikas næststørste Chinatown og den restaurerede gamle bydel, Gastown. Endelig er det enorme marked på Granville Island en farverig oplevelse.

Oplev fjordene ved Vancouver i speedbåd på rejser til CanadaSpækhuggere eller speedbåd i fjordene?

En helt særlig oplevelse kan være en safari blandt de store spækhuggerflokke i Strait of Georgia, men for mindre børn er det måske en lidt lang tur. I kan også vælge at sejle med speedbåd ind i de rå fjorde til flotte vandfald. Tal med jeres rejserådgiver om alle mulighederne.  

Vi kan arrangere det hele hjemmefra, hvis I ønsker det, eller I kan lade dagsformen styre dagenes indhold. Dog er sejlture altid gode at have plads, så I er sikre på at komme af sted.

Dag 4
Forbi vandfald til Whistler, 125 km

Den enorme granitklippe Stawamus Chief Rock i byen Squamish nord for VancouverGlæd jer til en smuk køretur nordpå til Whistler ad Sea to Sky Highway. Mange sideveje fører ud i landskabet, og flere steder langs vejen kan I se lavinekanoner klar til "kamp", når sneen tager over om vinteren. Dyrelivet på disse kanter byder bl.a. på elge, hjorte og bjørne. 

Stop f.eks. ved de imponerende vandfald Shannon Falls og hold øje med bjergklatrerne på den lodrette klippe Stawamus Chief Rock. 

Tag på kanotur på Nita Lake fra Nita Lake Lodge ved Whistler, CanadaNita Lake Lodge 4*, Whistler

I skal bo 2 nætter på dejlige Nita Lake Lodge ved bredden af den rolige Nita Lake. I er simpelthen midt i Whistler-dalens smukkeste natur, der byder på alt fra vandreture og kanoture til rafting, ridning og meget mere. Der er kun 500 m at gå til kabineliften, der kan bringe jer op i bjerget. Der er gratis shuttleservice til Whistler fra Nita Lake Lodge, men I kan også vælge at cykle derind langs floden. 

Hjemme på lodgen vil børnene nok elske poolen, mens de voksne kan blive fristet af en tur i spaen, en yogaklasse eller fitnessrummet.

Dag 5
Svæv i zipline gennem dalen ved Whistler

Svæv over træer og floder i zipline ved WhistlerNogle vil måske tænke ”Børn og ziplines???”, men tro os, dette er en oplevelse for hele familien. Alt på denne rejse til Canada skræddersys dog efter jeres ønsker. 

Turen indeholder en mageløs tur på kryds og tværs af Fitzsimmons Creek, der løber ind mellem bjergene Whistler og Blackcomb. Der er 5 svæv med en kort og rolig start, og børn er velkomne til at mærke suget i maven med et kæmpe grin på hele vejen. De store svæver selv. De små prøver tandemsvæv med en guide.

Dag 6
Svævebane og kanotur på River of Golden Dreams

En tur i svævebanen Peak to Peak Gondola, hvorfra der er en smuk udsigt over Whistler, CanadaI går var der fart over feltet gennem dalen ved Mount Whistler. I dag er der mere ro over jeres rejse til Canada. Men I skal stadig ud at svæve!

Peak2Peak gondola i Whistler

Vi inkluderer en tur i svævebanen Peak2Peak Gondola, hvorfra der er en smuk udsigt over Whistler. Den over 4 km lange tur går op til udsigtsplatformen i Blackcomb Mountains, og I sætter flere verdensrekorder på vejen. 

I svæver gennem det længste svæv i verden på lige over 3 km. Og I er oppe i det højeste svæv på 436 m. Turen tager 11 minutter i alt. Nyd det!

Tag familien med på kanotur i CanadaKanotur i nærkontakt med naturen

Senere kommer I mere ned på jorden. Eller rettere på vandet. I skal nemlig på en smuk og fredfyldt kanotur, hvilket altid er en skøn oplevelse, når man er sammen med sine børn. 

I er i nærkontakt med både hinanden og naturen. Første stykke går over den smukke Alta Lake med udsigt til skove og bjerge. Senere glider I med strømmen ad floden forbi bævernes dæmninger.

Dag 7
Mod cowboyland og Sundance Guest Ranch, 235 km

Mount Currie ved Pemberton i British Columbia, CanadaDagen byder på en smuk køretur mod nye oplevelser. Stop på vejen, indsnus den friske luft, nyd naturscenerierne og hyg jer sammen.

I kører ad den smukke Duffey Lake Road med flot udsigt til Joffee Glacier og snedækkede Mount Currie, der strækker sig 2.596 m mod himlen. 

Lillooet ved Fraser River i British Columbia, CanadaHerfra går turen mod Lillooet i sporet af de gamle guldjægere. I dag er det lokale guld dog ikke metallet, men ginseng, der dyrkes i store mængder her. 

Lillooet var ‘Mile Zero’ på The Old Caribou Wagon Road i tiden for den store guldfeber. Byer og steder er navngivet efter afstanden hertil. Vil I have et indtryk af guldtiden, så stop ved 100 mile house og besøg Hat Creek Ranch. Området har også utallige søer at gå ture ved eller sejle på.  

På Sundance Guest Ranch i Canada bor I sammen med 100 hesteSundance Guest Ranch 3*, British Columbia 

Nu er vi nået dertil, hvor vi normalt ville fortælle, hvilket hotel I skal bo på. Men glem alt om almindelige hoteller nu. Der venter i stedet en totaloplevelse for hele familien på Sundance Guest Ranch, hvor I skal bo 3 nætter. 

Sundance Guest Ranch er det vilde vesten på en ægte cowboy-ranch i hjertet af British Columbias rå natur.

Dag 8-9
Cowboys og –girls på Sundance Guest Ranch

Tag på rideture i Canadas smukke natur fra Sundance Guest RanchI er langt fra alene på Sundance Guest Ranch. Her bor nemlig bl.a. flere end 100 heste! Hver formiddag og eftermiddag kan I tage med på ridetur, hvis I vil. I følges med erfarne instruktører, der personligt udvælger heste ud fra hver enkelt deltagers erfaring. 

Rideturene tager typisk 2½ time i roligt tempo ud i de smukke landskaber. Efter dagens sidste ridetur kan I sætte jer i loungen og se de mange heste galoppere ud til deres fold. Et smukt syn. 

Sundance Guest RanchI kan også gå rundt på ranchen og fornemme livet og stemningen, lære at kaste med lasso og kaste jer selv i den store pool. Det er tilladt at lave bomber, for børn er hjerteligt velkomne her.

Mad og rideture er inkluderet

Man bliver godt sulten af al den friske luft og aktivitet, og I har heldigvis alle måltider inkluderet, lige som rideture m.m. også er med i prisen.

Dag 11-12
Naturoplevelser i Wells Gray National Park

Helmcken Falls i Wells Gray Provincial Park Sea, CanadaI bor blot en time fra den spektakulære natur i Wells Gray National Park, så brug noget tid her blandt sovende vulkaner, stille søer og brusende vandfald. Se endelig Helmcken Falls, der er Canadas fjerdestørste på 141 m. 

Sjov på Alpine Meadows Lodge ved ClearwaterNår det er sagt, så brug også lidt til på at nyde den fredfyldte idyl på Alpine Meadows Resort. Her er legeplads til de mindre børn, robåde og kanoer på søen, udendørs jacuzzi og picnicområde med grill.

Dag 13
Bjørnesafari på vej til Jasper, 318 km

Tag et stop i Mount Robson Park for at nyde udsigten til Mount Robson, CanadaI dag kører I dybere ind i Rocky Mountains. Jeres første strækning nordpå går langs Thompson River. Ude i horisonten tårner det 3.954 meter høje Mount Robson sig op for at vokse sig større og større, mens I nærmer jer. 

I kører ad Yellowhead Highway med flotte udsigter til North Thompson Rivers rå kløfter og vandfald. 

Brun bjørn fanger fisk i floden, Canada

Bjørnesafari i Grizzly Bear Valley

Gør holdt ved byen Blue River halvvejs mellem Clearwater og Mount Robson. Her har vi inkluderet en bjørnesafari, hvor I på en times sejltur gennem Grizzly Bear Valley kommer tæt på bjørnene i deres rette element. En kæmpe oplevelse og noget nær et must på rejser til det vestlige Canada! 

Efter byen Valemount kører I videre ind i Mount Robson Provincial Park mellem de gigantiske bjerge, bl.a. 3.425 m høje Resplendent Mountain, hvis østside rejser sig nærmest lodret mod himlen. 

I forlader nu British Columbia og begiver jer i stedet ind i Alberta. Ved Yellowhead-passet kører I ind i Jasper Nationalpark og det sidste stykke til byen Jasper.

Hovedrestauranten på Sawridge Inn Jasper, CanadaSawridge Inn 3*, Jasper

I har 2 overnatninger på Sawridge Inn i Jasper. Hele byen ligger i gåafstand fra hotellet, og børnene kan hoppe i poolen, når I kommer hjem fra oplevelser i den smukke natur.

Dag 14
Jasper Nationalpark

Den smukke Spirit Island ved Maligne Lake, CanadaI dag kan I tage ud i den vildeste og smukkeste natur. Lige foran jer er alt det, I har set på billeder, og som gav jer lyst til at rejse til Canada. 

Her er vandrestier i alle længder og sværhedsgrader, så I kan vælge en, der passer hele familien, og selvfølgelig skal I omkring Maligne Lake, der er et af de smukkeste naturscenerier i Canada. Hvis I vil, kan I tage en sejltur på søen med udsigt til de majestætiske bjerge.

Dag 15
Jasper – Banff ad Icefield Parkway, 292 km

Oplev Athabasca Glacier i Canada på dramatisk issafariVi er altså nødt til igen at skrue op for de store tillægsord, når vi beskriver dagens naturscenerier. I er vitterligt i enestående natur. Smuk, rå og gribende i al sin skønhed og renhed. I skal køre ad Icefields Parkway med store gletsjere, smukke søer, rivende floder og store vandfald.

Køretur på Atabacha-gletsjeren

At se en gletsjer på afstand er storslået. At køre på den i bæltekøretøj er uforglemmeligt. Det skal I derfor højt oppe på Athabasca-gletsjeren. Husk varmt tøj!

Den turkisblå Lake Louise omkranset af rå bjergtinder

Lake Peyto og Lake Louise

Hold en pause, og stræk benene ved Lake Peyto, og nyd søens nærmest unaturlige, turkisgrønne farve. Farven skyldes udledninger af fint klippestøv fra gletsjernes smeltevand. Søen ligger i 1.860 meters højde, og I ser den bedst fra Bow Summit, der er det højeste punkt på Icefields Parkway.

De smukke udsigter fortsætter. Lake Louise er måske Canadas mest fotograferede sø. Når I står på bredden og ser ud over det turkise vand omkranset af de kæmpe bjerge med sne på toppen, vil I forstå hvorfor.

Forsæt ad Bow Valley Parkway langs Bow River. Hvis I har tid, bør I stoppe ved Johnston Canyon, hvor I kan vandre til både de nedre og de øvre vandfald. Hen ad eftermiddagen ankommer I til den lille by Banff, som ligger inde i Banff Nationalpark. 

Panoramaudsigt til Rocky Mountains på Moose Hotel & SuitesMoose Hotel & Suites 4*, Banff

I skal bo 3 nætter på Moose Hotel & Suites, der ligger i hjertet af Banff med spektakulær udsigt til Rocky Mountains. I har alle Banff National Parks naturscenerier lige uden for. Når I slapper af på hotellet, kan vi anbefale en tur i den opvarmede pool. Der er nu noget særligt over at ligge i en pool og kigge på snedækkede bjerge.

Dag 16
Nybyggere i Banff National Park

En tur i pionervogn i Banff National Park er en stor oplevelse for hele familienBanff National Park er med god grund en af Canadas mest berømte nationalparker. Her er nok at foretage sig til en hel rejse til Canada i sig selv. 

Banff til hest med bøffer på grillen

En rejse til Banff er på mange måder en rejse til Canada, som det så ud på nybyggernes tid. Derfor skal I ride eller køre i hestevogn i nybyggernes hjulspor. I snuser igen til cowboylivet - og til duften af saftige bøffer på en hyggelig barbecue. 

I det hele taget byder Banff på masser af muligheder for at prøve kræfter med et væld af sjove og spændende udendørs aktiviteter.

Tag på en gondoltur op i næsten 2.300 meters højde med Banff Gondola, Canada

Svævebane, sejlture og gåture

På Lake Minnewanka kan I tage på bådture, eller I kan I kan vælge at leje jeres egen lille båd og sejle af sted på egen hånd. En tur på hesteryg ind i parken er en bekvem måde at opleve fjernere områder, hvor chancerne for at komme tæt på dyrene er større.

Fra Banff kan I også tage på en 8 min. gondoltur op i næsten 2.300 meters højde med Banff Gondola til Sulphur Mountain. Oppe på bjerget findes en fantastisk 360 graders udsigt.

Ikke langt fra Banff er der også gode muligheder for riverrafting for både begyndere og øvede. Uanset hvad I vælger, venter der jer nogle fantastiske dage spækket med skønne oplevelser for hele familien.

 
Dag 17
Familievenlig white water rafting

Klar til en white water rafting tur på Kananaskis River ved Banff i CanadaFloderne bruser lystigt gennem Banff National Park i Alberta. Nogle med bulder og brag. Andre med mere familievenlige krusninger. I skal ud på en af de sidstnævnte på familievenlig white water rafting på Kananaskis River. 

I kan godt risikere at blive våde, men aldrig, så det store smil bliver vasket af. Alle fra 5 år kan være med. Og vil I gerne noget, der giver endnu mere sus i maven, så tal med jeres rejserådgiver. Jeres rejse til Canada kan skræddersys til jer.

Dag 18
Fra Banff til Drumheller, 254 km

Horseshoe Canyon ved Drumheller i Alberta, CanadaOm morgenen siger I farvel til Banff og Rocky Mountains for at køre til Drumheller, der er porten til Canadian Badlands og Dinosaur Provincial Park. 

Tilbage til fortiden

Temaet for de næste dage er tilbage til fortiden. I forlader Banff og kører mod byen Drumheller i Red Deer Valley, der også går under navnet Dinosaur Valley på grund af de utallige fossiler, der er fundet i dette område.

Drumheller er opkaldt efter oberst Samuel Drumheller, der købte land her i 1910 og startede en kulmine. Siden er her gjort store gasfund, og byen er vokset betragteligt.

De finurlige sandstensøjler, The Hoodoos tæt ved Drumheller,CanadaSe The Hoodoos på vejen

På vejen bør I stoppe ved de finurlige sandstensøjler, The Hoodoos, som vind og vejr har formet gennem millioner af år. 

Store sten har ligget og beskyttet jorden under sig, mens jorden udenom er eroderet væk. Tilbage står de mange søjler tilbage med sten på toppen. Det er fascinerende som landskaber formes og forandrer sig.

Canalta Jurassic Hotel i Drumheller Badlands er et uprætentiøst, funktionelt hotel med en hyggelig stemning.Canalta Jurassic Hotel 3*, Drumheller

I skal bo 2 nætter på Canalta Jurassic Hotel i Drumheller. Canalta Jurassic Hotel ligger centralt i Drumheller og er et godt familiehotel. Her finder I både hot-pool og dampbad, og som familie vil I påskønne den uformelle atmosfære – og de frisklavede smørpopcorn.

Dag 19
Mød tyrannosaurus rex og alle de andre

Det rigeste fund af dinosaurusskeletter er i Dinosaur Provincial Park i Alberta i CanadaDrumheller er et slaraffenland for alle, der interesserer sig bare det mindste for de kæmpestore, forhistoriske dyr. Og selv, hvis man ikke er til kæmperne og deres mange forhistoriske slægtninge, er landskaberne turen værd med attraktioner som Horsethief Canyon og Horseshoe Canyon.

I Dinosaur Provincial Park kan I gå på opdagelse. Intet sted i verden kan måle sig med dette, når det gælder fossiler fra dinosaur. I kan også deltage i arbejdet sammen med de lokale forskere. Finder man en tand eller et helt skelet, må man dog pænt lade det ligge.

The Royal Tyrell Museum i Drumheller, Canada

Dinosaurer på Royal Tyrell Museum 

Royal Tyrell Museum har verdens største udstilling af dinosaurer. 130.000 i alt! Højdepunktet er de 40 store skelletter med bl.a. tyrannosaurus rex. Det er et på alle måder vildt syn.

Dag 20-21
Hjem fra rejse til Canada

Green Lake ved Whistler i CanadaJeres rejse til Canada er slut. I har en kort køretur til Calgary, hvor I afleverer bilen og hopper på en flyver hjemad. I lander i Danmark dag 21 lokal tid. 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksenpris

Familieeventyr i Canadian Rockies
RejseperiodeDobbeltEnkelt
18.05.20 - 13.06.2044.000-49.00071.000-76.000
14.06.20 - 28.08.2052.000-54.00083.000-85.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Børnepris (2-11 år)

Familieeventyr i Canadian Rockies, børn
Rejseperiode1. barn2. barn
18.05.20 - 04.06.2017.000-19.00017.000-19.000
05.06.20 - 28.08.2020.000-22.00020.000-22.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, diverse entréer til bl.a. nationalparker, benzin og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
  • Enkeltvejsleje på bilen fra Vancouver til Edmonton
  • Gebyr for eTA registrering for indrejse til Canada

Bemærk

  • Det er normalt muligt at flyve fra provinsen mod et mindre tillæg