XL Canada Rocky Mountains Banff National Park Cowboy Experience People Horse Riding

Familieeventyr
i Canadian Rockies

Familieeventyr i Canadian Rockies

22 dage fra 62.500 kr. | BØRN fra 24.000 kr.

Kontakt David

Tlf. 33 320 320

Familieferie med bjørnesafari, cowboyliv, sejlture, zipline og dinosaurer

Tag på kør selv-ferie i det vestlige Canada med familievenlige oplevelser og tempo. Nyd fantastisk natur, bo på en ranch med 100 heste, se bjørne og dinosaurer, kør i bæltekøretøj på gletsjer og glæd jer til kanotur, river rafting og ziplines.

Denne rejse til Canada starter i vidunderlige Vancouver og bringer jer gennem Canadas smukkeste natur til oplevelser for hele familien.

Glæd jer til

 • Bjørnesafari, dinosaurer og svævebanetur
 • Køretur i hestevogn og hyggelig barbecuemiddag
 • I bæltekøretøj på Athabasca-gletsjeren
 • Skønne Vancouver og den vildeste natur
 • Familievenlige hoteller og en ranch med 100 heste

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Vancouver 3 nætter på Vancouver 3 Højdepunkter Storbyferie med gåtur over hængebroen ved Capilano-kløften, svævebane til toppen af Grouse Mountai og cykeltur igennem Stanley Park. Storbyferie med gåtur over hængebroen ved Capilano-kløften, svævebane til toppen af Grouse Mountai og cykeltur igennem Stanley Park.
Whistler 3 nætter på Whistler 3 Højdepunkter Glæd jer til dyrelivet og sjove aktiviteter som rafting, vandreture, kanoture og hygge i poolen. Glæd jer til dyrelivet og sjove aktiviteter som rafting, vandreture, kanoture og hygge i poolen.
Ashcroft 3 nætter på Ashcroft 3 Højdepunkter Bo på en ranch og udforsk de smukke landskaber fra en hesteryg. Bo på en ranch og udforsk de smukke landskaber fra en hesteryg.
Clearwater 3 nætter på Clearwater 3 Højdepunkter Besøg Wells Gray National Park med brusende vandfald og aktive vulkaner. Besøg Wells Gray National Park med brusende vandfald og aktive vulkaner.
Jasper 2 nætter på Jasper 2 Højdepunkter Bjørnesafari, hvor I kommer helt tæt på Canadas majestætiske natur. Bjørnesafari, hvor I kommer helt tæt på Canadas majestætiske natur.
Banff 3 nætter på Banff 3 Højdepunkter Familievenlig white water rafting på Kananaskis River og gondoltur op i næsten 2.300 meters højde. Familievenlig white water rafting på Kananaskis River og gondoltur op i næsten 2.300 meters højde.
Drumheller 2 nætter på Drumheller 2 Højdepunkter Oplev Dinosaur Provincial Park og se verdens største udstilling af dinosaurer. Oplev Dinosaur Provincial Park og se verdens største udstilling af dinosaurer.
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Mange udflugter. Og endnu flere muligheder

Vi inkluderer en række sjove og børnevenlige oplevelser, og I har masser af ekstra muligheder for aktive naturoplevelser i Jasper og Banff Nationalpark samt fra Vancouver, hvis I slet ikke kan vente med at komme ud i Canadas utrolige natur.

Bjørne, bævere... og dinosaurer!

Canadas natur har et rigt dyreliv, som I kommer tæt på. I sejler på en spændende bjørnesafari i Grizzly Bear Valley og i kano forbi bævernes dæmninger. I Drumheller kan I gå i dinosaurernes fodspor og se de store skelletter inkl. tyrannosaurus rex.

Svævebane, bæltekøretøj, hestevogn og meget mere

I Whistler skal I en tur med svævebanen Peak2Peak Gondola med verdens længste og højeste svæv. I skal også svæve i ziplines, på white water rafting og med bæltekøretøj på den imponerende Athabasca-gletsjer. I Banff venter en vaskeægte cowboyaften med tur i hestevogn, barbecue og hygge.

Xl Canada Banff Kananaskis River White Water Rafting Family Foto Kids
Det skal I opleve

Dagsprogram

Rute og tempo for hele familien

Når I rejser med børn, er det vigtigt, at der tages hensyn til både små og store.
Det er udgangspunktet for denne rejse.
Derfor har I mindst to overnatninger hvert sted, og udflugterne er alle børnevenlige.

Xl Canada Vancouver Skyline Harbor Summer

I rejser til Vancouver i British Columbia, Canada, hvor I lander samme dag lokal tid. Velkommen til Canada! 

Coast Coal Harbour Hotel 3*, Vancouver

Jeres hotel i Vancouver er Coast Coal Harbour Hotel, der er et godt familiehotel med super beliggenhed tæt på havnefronten. Coast Coal Harbour Hotel udmærker sig bl.a. med lyse og rummelige værelser til familier, og her er en lille udendørs opvarmet pool!

I har de næste to dage til at nyde Vancouver, der er en virkelig charmerende by, og som samtidig giver jer mulighed for at masse oplevelser, mens I kommer ind i rytmen oven på flyveturen. 

Hængebro og svævebane

En tur over hængebroen ved Capilano-kløften og en tur med svævebane til toppen af Grouse Mountain med en fantastisk udsigt over byen er næsten et "must" i Vancouver. Her er også hop on/hop off sightseeing busser.

Xl Canada British Columbia Vancouver Capilano Cliff Walk Suspension Bridge
Xl Canada British Cloumbi Vancouver Gastown Steamclock
Small Canada British Columbia Vancouver Boat

Det er nemt at leje cykler eller rulleskøjter og tage en tur ad The Sea Wall i smukke Stanley Park, som I bor i gåafstand til. I Vancouver finder I også Nordamerikas næststørste Chinatown og den restaurerede gamle bydel, Gastown. Endelig er det enorme marked på Granville Island en farverig oplevelse.

Spækhuggere eller speedbåd i fjordene?

En helt særlig oplevelse kan være en safari blandt de store spækhuggerflokke i Strait of Georgia, men for mindre børn er det måske en lidt lang tur. I kan også vælge at sejle med speedbåd ind i de rå fjorde til flotte vandfald. Tal med jeres rejserådgiver om alle mulighederne.  

Vi kan arrangere det hele hjemmefra, hvis I ønsker det, eller I kan lade dagsformen styre dagenes indhold. Dog er sejlture altid gode at have plads, så I er sikre på at komme af sted.

Xl Canada British Columbia Squamish Stawamus Chief Rock

Glæd jer til en smuk køretur nordpå til Whistler ad Sea to Sky Highway. Mange sideveje fører ud i landskabet, og flere steder langs vejen kan I se lavinekanoner klar til "kamp", når sneen tager over om vinteren. Dyrelivet på disse kanter byder bl.a. på elge, hjorte og bjørne. 

Stop f.eks. ved de imponerende vandfald Shannon Falls og hold øje med bjergklatrerne på den lodrette klippe Stawamus Chief Rock. 

XL Canda Whistler Nita Lake Lodge Water Toys

Nita Lake Lodge 4*, Whistler

I skal bo 3 nætter på dejlige Nita Lake Lodge ved bredden af den rolige Nita Lake. I er simpelthen midt i Whistler-dalens smukkeste natur, der byder på alt fra vandreture og kanoture til rafting, ridning og meget mere. Der er kun 500 m at gå til kabineliften, der kan bringe jer op i bjerget. Der er gratis shuttleservice til Whistler fra Nita Lake Lodge, men I kan også vælge at cykle derind langs floden. 

Hjemme på lodgen vil børnene nok elske poolen, mens de voksne kan blive fristet af en tur i spaen, en yogaklasse eller fitnessrummet.

Xl Canada Whistler Ziptrek Zipline Summer River Woman

Nogle vil måske tænke ”Børn og ziplines???”, men tro os, dette er en oplevelse for hele familien. Alt på denne rejse til Canada skræddersys dog efter jeres ønsker. 

Turen indeholder en mageløs tur på kryds og tværs af Fitzsimmons Creek, der løber ind mellem bjergene Whistler og Blackcomb. Der er 5 svæv med en kort og rolig start, og børn er velkomne til at mærke suget i maven med et kæmpe grin på hele vejen. De store svæver selv. De små prøver tandemsvæv med en guide.

XL Canada Whistler Peak To Peak People

I går var der fart over feltet gennem dalen ved Mount Whistler. I dag er der mere ro over jeres rejse til Canada. Men I skal stadig ud at svæve!

Peak2Peak Gondola i Whistler

Vi inkluderer en tur i svævebanen Peak2Peak Gondola, hvorfra der er en smuk udsigt over Whistler. Den over 4 km lange tur går op til udsigtsplatformen i Blackcomb Mountains, og I sætter flere verdensrekorder på vejen. 

I svæver gennem det længste svæv i verden på lige over 3 km. Og I er oppe i det højeste svæv på 436 m. Turen tager 11 minutter i alt. Nyd det!

Xl Canada British Columbia Lake Canoe Paddling Kid

Kanotur i nærkontakt med naturen

Senere kommer I mere ned på jorden. Eller rettere på vandet. I skal nemlig på en smuk og fredfyldt kanotur, hvilket altid er en skøn oplevelse, når man er sammen med sine børn. 

I er i nærkontakt med både hinanden og naturen. Første stykke går over den smukke Alta Lake med udsigt til skove og bjerge. Senere glider I med strømmen ad floden forbi bævernes dæmninger.

Dagen byder på en smuk køretur mod nye oplevelser. Stop på vejen, indsnus den friske luft, nyd naturscenerierne og hyg jer sammen.

I kører ad den smukke Duffey Lake Road med flot udsigt til Joffee Glacier og snedækkede Mount Currie, der strækker sig 2.596 m mod himlen. 

Herfra går turen mod Lillooet i sporet af de gamle guldjægere. I dag er det lokale guld dog ikke metallet, men ginseng, der dyrkes i store mængder her. 

Xl Canada British Columbia Pemberton Mount Currie
Xl Canada British Columbia Lillooet Fraser River Old Goldmine Town
XL Canada Ashcroft Sundance Guest Ranch Aerial View

Lillooet var ‘Mile Zero’ på The Old Caribou Wagon Road i tiden for den store guldfeber. Byer og steder er navngivet efter afstanden hertil. Vil I have et indtryk af guldtiden, så stop ved 100 mile house og besøg Hat Creek Ranch. Området har også utallige søer at gå ture ved eller sejle på.

Sundance Guest Ranch 3*, British Columbia

Nu er vi nået dertil, hvor vi normalt ville fortælle, hvilket hotel I skal bo på. Men glem alt om almindelige hoteller nu. Der venter i stedet en totaloplevelse for hele familien på Sundance Guest Ranch, hvor I skal bo 3 nætter. 

Sundance Guest Ranch er det vilde vesten på en ægte cowboy-ranch i hjertet af British Columbias rå natur.

XL Canada Ashcroft Sundance Guest Ranch Horse Riding In Nature

I er langt fra alene på Sundance Guest Ranch. Her bor nemlig bl.a. flere end 100 heste! Hver formiddag og eftermiddag kan I tage med på ridetur, hvis I vil. I følges med erfarne instruktører, der personligt udvælger heste ud fra hver enkelt deltagers erfaring. 

Rideturene tager typisk 2½ time i roligt tempo ud i de smukke landskaber. Efter dagens sidste ridetur kan I sætte jer i loungen og se de mange heste galoppere ud til deres fold. Et smukt syn. 

XL Canada Ashcroft Sundance Guest Ranch Terrasse

I kan også gå rundt på ranchen og fornemme livet og stemningen, lære at kaste med lasso og kaste jer selv i den store pool. Det er tilladt at lave bomber, for børn er hjerteligt velkomne her.

Mad og rideture er inkluderet

Man bliver godt sulten af al den friske luft og aktivitet, og I har heldigvis alle måltider inkluderet, lige som rideture m.m. også er med i prisen.

Xl Canada British Columbia Wells Gray Provincial Park Moul Fall Waterfall

I bor blot en time fra den spektakulære natur i Wells Gray National Park, så brug noget tid her blandt sovende vulkaner, stille søer og brusende vandfald. Se endelig Helmcken Falls, der er Canadas fjerdestørste på 141 m. 

Xl Canada British Columbia Wild Bear Lodge Hiking Alpine Meadows

Når det er sagt, så brug også lidt til på at nyde den fredfyldte idyl på Alpine Meadows Resort. Her er legeplads til de mindre børn, robåde og kanoer på søen, udendørs jacuzzi og picnicområde med grill.

I dag kører I dybere ind i Rocky Mountains. Jeres første strækning nordpå går langs Thompson River. Ude i horisonten tårner det 3.954 meter høje Mount Robson sig op for at vokse sig større og større, mens I nærmer jer. 

I kører ad Yellowhead Highway med flotte udsigter til North Thompson Rivers rå kløfter og vandfald. 

Xl Canada Grizzly Bear Fishing
XL Canada Alberta Mount Robson In The Canadian Rocky Mountains, Near Jasper National Park
XL Canada Jasper Forest Park Hotel Outside Restaurant

Bjørnesafari i Grizzly Bear Valley

Gør holdt ved byen Blue River halvvejs mellem Clearwater og Mount Robson. Her har vi inkluderet en bjørnesafari, hvor I på en times sejltur gennem Grizzly Bear Valley kommer tæt på bjørnene i deres rette element. En kæmpe oplevelse og noget nær et must på rejser til det vestlige Canada! 

Efter byen Valemount kører I videre ind i Mount Robson Provincial Park mellem de gigantiske bjerge, bl.a. 3.425 m høje Resplendent Mountain, hvis østside rejser sig nærmest lodret mod himlen. 

I forlader nu British Columbia og begiver jer i stedet ind i Alberta. Ved Yellowhead-passet kører I ind i Jasper Nationalpark og det sidste stykke til byen Jasper.

Forest Park Hotel 3*, Jasper

I har 2 overnatninger på Forest Park Hotel i Jasper. Hele byen ligger i gåafstand fra hotellet, og børnene kan hoppe i poolen, når I kommer hjem fra oplevelser i den smukke natur.

XL Canada Alberta Spirit Island In Maligne Lake, Jasper National Park,

I dag kan I tage ud i den vildeste og smukkeste natur. Lige foran jer er alt det, I har set på billeder, og som gav jer lyst til at rejse til Canada. 

Her er vandrestier i alle længder og sværhedsgrader, så I kan vælge en, der passer hele familien, og selvfølgelig skal I omkring Maligne Lake, der er et af de smukkeste naturscenerier i Canada. Hvis I vil, kan I tage en sejltur på søen med udsigt til de majestætiske bjerge.

Vi er altså nødt til igen at skrue op for de store tillægsord, når vi beskriver dagens naturscenerier. I er vitterligt i enestående natur. Smuk, rå og gribende i al sin skønhed og renhed. I skal køre ad Icefields Parkway med store gletsjere, smukke søer, rivende floder og store vandfald.

Køretur på Athabasca-gletsjeren

At se en gletsjer på afstand er storslået. At køre på den i bæltekøretøj er uforglemmeligt. Det skal I derfor højt oppe på Athabasca-gletsjeren. Husk varmt tøj!

XL Canada Athabasca Glacier Safari Truck
XL Canada Lake Louise With Glacier
Xl Banff Canada Moose Hotel & Suites Pool Rocky Mountains View

Lake Peyto og Lake Louise

Hold en pause, og stræk benene ved Lake Peyto, og nyd søens nærmest unaturlige, turkisgrønne farve. Farven skyldes udledninger af fint klippestøv fra gletsjernes smeltevand. Søen ligger i 1.860 meters højde, og I ser den bedst fra Bow Summit, der er det højeste punkt på Icefields Parkway.

De smukke udsigter fortsætter. Lake Louise er måske Canadas mest fotograferede sø. Når I står på bredden og ser ud over det turkise vand omkranset af de kæmpe bjerge med sne på toppen, vil I forstå hvorfor.

Forsæt ad Bow Valley Parkway langs Bow River. Hvis I har tid, bør I stoppe ved Johnston Canyon, hvor I kan vandre til både de nedre og de øvre vandfald. Hen ad eftermiddagen ankommer I til den lille by Banff, som ligger inde i Banff Nationalpark. 

Moose Hotel & Suites 4*, Banff

I skal bo 3 nætter på Moose Hotel & Suites, der ligger i hjertet af Banff med spektakulær udsigt til Rocky Mountains. I har alle Banff National Parks naturscenerier lige uden for. Når I slapper af på hotellet, kan vi anbefale en tur i den opvarmede pool. Der er nu noget særligt over at ligge i en pool og kigge på snedækkede bjerge.

XL Canada Rocky Mountains Banff National Park Cowboy Experience Wagon Ride

Banff National Park er med god grund en af Canadas mest berømte nationalparker. Her er nok at foretage sig til en hel rejse til Canada i sig selv. 

Banff til hest med bøffer på grillen

En rejse til Banff er på mange måder en rejse til Canada, som det så ud på nybyggernes tid. Derfor skal I ride eller køre i hestevogn i nybyggernes hjulspor. I snuser igen til cowboylivet - og til duften af saftige bøffer på en hyggelig barbecue. 

I det hele taget byder Banff på masser af muligheder for at prøve kræfter med et væld af sjove og spændende udendørs aktiviteter.

Xl Canada Alberta Banff Gondola Sulphur Mountain Rocky Mountains

Svævebane, sejlture og gåture

På Lake Minnewanka kan I tage på bådture, eller I kan I kan vælge at leje jeres egen lille båd og sejle af sted på egen hånd. En tur på hesteryg ind i parken er en bekvem måde at opleve fjernere områder, hvor chancerne for at komme tæt på dyrene er større.

Fra Banff kan I også tage på en 8 min. gondoltur op i næsten 2.300 meters højde med Banff Gondola til Sulphur Mountain. Oppe på bjerget findes en fantastisk 360 graders udsigt.

Ikke langt fra Banff er der også gode muligheder for riverrafting for både begyndere og øvede. Uanset hvad I vælger, venter der jer nogle fantastiske dage spækket med skønne oplevelser for hele familien.

Xl Canada Banff Kananaskis River White Water Rafting River Boat

Floderne bruser lystigt gennem Banff National Park i Alberta. Nogle med bulder og brag. Andre med mere familievenlige krusninger. I skal ud på en af de sidstnævnte på familievenlig white water rafting på Kananaskis River. 

I kan godt risikere at blive våde, men aldrig, så det store smil bliver vasket af. Alle fra 5 år kan være med. Og vil I gerne noget, der giver endnu mere sus i maven, så tal med jeres rejserådgiver. Jeres rejse til Canada kan skræddersys til jer.

Om morgenen siger I farvel til Banff og Rocky Mountains for at køre til Drumheller, der er porten til Canadian Badlands og Dinosaur Provincial Park. 

Tilbage til fortiden

Temaet for de næste dage er tilbage til fortiden. I forlader Banff og kører mod byen Drumheller i Red Deer Valley, der også går under navnet Dinosaur Valley på grund af de utallige fossiler, der er fundet i dette område.

Drumheller er opkaldt efter oberst Samuel Drumheller, der købte land her i 1910 og startede en kulmine. Siden er her gjort store gasfund, og byen er vokset betragteligt.

Xl Canada Alberta Drumheller Horseshoe Canyon Hills
XL Canada The Hoodoos In Summer At Drumheller, Alberta
XL Canada Canalta Jurrasic Hotel Exterior Night

Se The Hoodoos på vejen

På vejen bør I stoppe ved de finurlige sandstensøjler, The Hoodoos, som vind og vejr har formet gennem millioner af år. 

Store sten har ligget og beskyttet jorden under sig, mens jorden udenom er eroderet væk. Tilbage står de mange søjler tilbage med sten på toppen. Det er fascinerende som landskaber formes og forandrer sig.

Canalta Jurassic Hotel 3*, Drumheller

I skal bo 2 nætter på Canalta Jurassic Hotel i Drumheller. Canalta Jurassic Hotel ligger centralt i Drumheller og er et godt familiehotel. Her finder I både hot-pool og dampbad, og som familie vil I påskønne den uformelle atmosfære – og de frisklavede smørpopcorn.

Xl Canada Alberta Dinosaur Provincial Park UNESCO World Heritage Site Fossils

Drumheller er et slaraffenland for alle, der interesserer sig bare det mindste for de kæmpestore, forhistoriske dyr. Og selv, hvis man ikke er til kæmperne og deres mange forhistoriske slægtninge, er landskaberne turen værd med attraktioner som Horsethief Canyon og Horseshoe Canyon.

I Dinosaur Provincial Park kan I gå på opdagelse. Intet sted i verden kan måle sig med dette, når det gælder fossiler fra dinosaur. I kan også deltage i arbejdet sammen med de lokale forskere. Finder man en tand eller et helt skelet, må man dog pænt lade det ligge.

Dinosaurer på Royal Tyrell Museum 

Royal Tyrell Museum har verdens største udstilling af dinosaurer. 130.000 i alt! Højdepunktet er de 40 store skelletter med bl.a. tyrannosaurus rex. Det er et på alle måder vildt syn.

Xl Canada British Columbia Whistler Green Lake

Jeres rejse til Canada er slut. I har en kort køretur til Calgary, hvor I afleverer bilen og hopper på en flyver hjemad. I lander i Danmark dag 21 lokal tid. 

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Familievenlige hoteller inkl. ranch

De hoteller og lodges, I bor på, er alle familievenlige med masser af albuerum til leg og hygge. De ligger optimalt i forhold til køreruten og helt tæt på oplevelserne. Med to til tre overnatninger alle steder skal I ikke jage af sted hver dag.

Bo på en ranch med 100 heste

Nu vi er godt i gang med cowboy-stemningen, så glæd jer også skønne dage på en ranch med masser af heste i fantastiske landskaber. Prøv at ride og lær at kaste med lasso. Det er tilladt at lave bomber i poolen!

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København/Billund-Vancouver / Calgary-København/Billund
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavn til hotel i Vancouver
 • 3 nætter på Coast Coal Harbour Hotel 3*, Vancouver. Comfort Room
 • Bil fra Vancouver centrum til Calgary Airport. Avis Standard SUV, Chevrolet Equinox eller lignende) inkl. lokale skatter, forsikringer, 2 chauffører af bilen
 • 3 nætter på Nita Lake Lodge 4*, Whistler. Two Bedroom Lake View
 • Oplevelse: Med kabelbane mellem Whistlers bjergtinder
 • Oplevelse: Svæv i zipline gennem dalen ved Whistler
 • Oplevelse: Kanotur på River of Golden Dreams i Whistler
 • 3 nætter på Sundance Guest Ranch, Ashcroft. Standard Room, inkl. helpension, ridning og øvrige ranch aktiviteter
 • 3 nætter på Alpine Meadows Resort 3*, Clearwater. One Bedroom Alpine Chalet, inkl. kontinental morgenmad
 • Oplevelse: Bjørnesafari i Grizzly Bear Valley
 • 2 nætter på Forest Park Hotel 3*, Jasper. Outside View Balcony Room
 • Oplevelse: Issafari på Athabasca Glacier
 • 3 nætter på Moose Hotel 4*, Banff. Superior Hotel Room
 • Oplevelse: Cowboys og nybyggere i Banff Nationalpark, inkl. aftensmad
 • Oplevelse: Børnevenlig white water rafting ved Banff
 • 2 nætter på Canalta Jurassic Inn 3*, Drumheller. Standard Room, inkl. morgenmad
Pris per person ved 2 voksne
Familieeventyr i Canadian Rockies
RejseperiodeDobbeltEnkelt
18.05.24 ‑ 13.06.2462.000‑69.000100.000‑107.000
14.06.24 ‑ 28.08.2473.000‑75.000117.000‑120.000
10.05.25 ‑ 13.06.2565.000‑72.000105.000‑112.000
14.06.25 ‑ 28.08.2576.000‑78.000123.000‑126.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Familieeventyr i Canadian Rockies, børn
Rejseperiode1. barn2. barn
18.05.24 ‑ 04.06.2423.000‑25.00023.000‑25.000
05.06.24 ‑ 28.08.2429.000‑31.00029.000‑31.000
10.05.25 ‑ 04.06.2524.000‑26.00024.000‑26.000
05.06.25 ‑ 28.08.2530.000‑32.00030.000‑32.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, diverse entréer til bl.a. nationalparker, benzin og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Enkeltvejsleje på bilen fra Vancouver til Calgary
 • Gebyr for eTA registrering for indrejse til Canada

Bemærk

 • Det er normalt muligt at flyve fra provinsen mod et mindre tillæg
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Canada med børn

I kender jeres børn og drømme bedst. Derfor kan alt på denne rejse skræddersys efter jeres ønsker til komfort, tempo og oplevelser. Tal med jeres rejserådgiver og få netop den rejse til Canada, der passer til jeres familie.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.