Xl Canada British Columbia Wild Bear Lodge Aerial View Ranch Lardeau River
British Colombia, Canada

Wild Bear Lodge

Smuk og super komfortabel lodge

Oplev at komme langt ud i vildmarken uden at gå på kompromis med komforten. Tag på vandreture og rafting i smukke naturscenerier om sommeren og på spændende bjørnesafarier forår og efterår. Alt arrangeres med omtanke for naturen.

Nogle timers kørsel fra Banff langt ude i Canadian Rockies ligger Wild Bear Lodge omgivet af en natur, der byder på store oplevelser forår, sommer og efterår.

Natureventyr fra forår til efterår

Navnet Wild Bear Lodge siger jo med al tydelighed, at den helt store oplevelse her er de brune bjørne. Men Wild Bear Lodge er meget mere end det. 

I maj og juni går turene fra Wild Bear Lodge dybt ind i vildmarken med gode chancer for at se bjørne. Om sommeren tillader temperaturen at komme højere op i bjergene på uendeligt smukke vandreture og sejlture/rafting på floden. 

I september og oktober klæder landskabet sig i efterårsfarver. Laksen begynder at ankomme og med den et stort antal bjørne. Der er gåture og rafting på floderne og også ture højt op i bjergene. 

Bjørnesafarier med omtanke

Wild Bear Lodge drives med al mulig omtanke for omgivelserne og ikke mindst bjørnene. Alt foregår i små grupper på som regel 2-4 personer pr. guide og ofte ad stier, hvor meget få andre kommer. 

Der er ikke bygget kunstige bjørneskjul, og der bruges ikke noget til at tiltrække bjørne og ikke motoriserede både eller biler i nærheden af dem. I kan dog godt køre i 4WD til stiens begyndelse.

Ud over bjørne, lever her hjorte, elge, kronhjorte, pumaer, los og ulve. Intet styrer den vilde natur, så vi kan naturligvis ikke garantere, hvad I ser.

Xl Canada British Columbia Wild Bear Lodge Lardeau River Sunrise
Xl Canada British Columbia Wild Bear Lodge Guest Cabin Interior
Xl Canada British Columbia Wild Bear Lodge Alpine Hiking
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Komfort og forkælelse langt ude i bjerget

På Wild Bear Lodge bor I i en komfortabel hytte ude i terrænet og forkæles med god mad og hjertevarme i fælleshuset. Wild Bear Lodge er drevet af ægteparret Julius og Kristin, og som gæst kan man ikke forlange en bedre kombination af evner og interesser. 

Julius er tidligere journalist og meget aktiv i kampen for at bevare den smukke natur og ikke mindst de brune bjørnes livsbetingelser. Kristin har naturligt også stor interesse for og viden om naturen, og I vil nyde hendes baggrund som kok. Der serveres god mad på Wild Bear Lodge! 

Komfortabel hytte ude i terrænet

Wild Bear Lodge har 6 hytter/bungalows ude i terrænet og nede ved floden. De er bygget i lokalt tømmer med møbleret træterrasse og privat badeværelse. En enkelt er i to etager, og nogle har plads til tre eller fire personer, men to er det optimale.  

Det smukke hovedhus er også skabt i lokalt tømmer. Her spiser I og hygger jer med de andre gæster, og efter den gode aftensmad er der som regel en god snak om den lokale natur og det lokale dyreliv. Der er gratis Wi-Fi overalt.

Hør din rejserådgiver om priser og om, hvordan du kan kombinere Wild Bear Lodge med rejser til British Columbia i det vestlige Canada.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.