XL Canada Discover Banff Tours Hiking Group Sun
Oplevelse i Canada

Guidet vandreture i Banff Nationalpark

Ad de smukkeste ruter med guide

Oplev brusende vandfald, farverige kløfter og blanke søer med privat guide, der viser vej til de største naturoplevelser. Vælg mellem flere forskellige ruter, der alle tager udgangspunkt i Banff.

XL Canada Discover Banff Tours Hiking Mountain Snow
XL Canada Discover Banff Tours Hiking Sign Guide
XL Canada Discover Banff Tours Hiking Group Pause

Sikr jer de største naturoplevelser

Banff Nationalpark gennemskæres af så mange vandreruter, at det kan være svært at vælge den rette. Sammen med en guide er I sikre på at få præcis de naturoplevelser, I drømmer om, og tempoet tilpasses jeres individuelle niveau.

Afhængigt af hvilken dag, I ønsker turen, tilbydes der forskellige ruter. Bemærk, at minimumsalderen for alle ruter er 13 år. Frokost er inkluderet alle dage.

Ønsker man en privat tur med guide i stedet for en tur i mindre grupper, skal I blot sig til.

Kootenay National Park Trails

Dette er de perfekte hikes til begyndere eller familier. I Kootenay er der tre kortere ruter, der tager jer forbi steder som Vista Lake og Marble Canyon, hvor turkise smeltevandsstrømme skærer sig gennem klipperne, Numa Falls, Paint Pots og Fireweed Loops. 

På Kootenay er I ude i 4-5 timer, vandrer cirka 8 km og stiger totalt 150 meter.

XL Canada Discover Banff Tours Hiking On Ridge
XL Canada Discover Lake Louise Og Moraine Lake Couple
XL Canada Discover Banff Tours Hiking Group Guiding

Larch Valley

Ved Moraine Lake i Valley of Ten Peaks går turen op igennem lærkeskovene. Den første del af turen er snirklet, og I er på bjørnenes hjemmebane – og det i så høj grad, at der kan udstedes forbud mod at færdes på egen hånd eller i små grupper, hvis bjørnene er set for nylig.

I kommer relativt hurtigt ud af skoven og bevæger jer op mod Sentinel Pass og Minestimma Lakes, hvor jeres anstrengelser belønnes af en fantastisk udsigt over store dele af Valley of Ten Peaks og Moraine Lake.

Larch Valley er et moderat hike med enkelte lidt hårdere stræk. I går 4-5 timer, dækker 9 kilometer og stiger i alt lidt under 550 meter. 

Stanley Glacier

Fra starten af turen går I igennem områder, der jævnligt er udsat for naturlige skovbrande. Området er præget af ældgammel og helt nyudsprunget skov med hele søer af blomster på et nyligt nedbrændt område.

I stiger op mod Castle Mountain og kan se ud over Vermillion Pass. Herefter vandrer I forbi de lodrette bjergvægge ved Mount Stanley og Storm Mountain, stiger op over trægrænsen og slutter ved Stanley-gletsjeren, hvor I kan nyde jeres frokost og måske endda finde fossiler.

Stanley Glacier er et moderat hike på 3-4 timer. I går cirka 8,5 km og stiger totalt 395 meter.

XL Canada Discover Lake Louise Og Moraine Lake Castle Mountain

Plain of Six Glaciers

Her starter I ved bredden af Lake Louise, én af the Canadian Rockies’ smukkeste gletsjersøer. I vandrer langs søen og stiger op gennem en dal, skåret af ældgamle gletsjere.

Herfra tynder stierne ud, og I ender på den ene sti, der fører jer resten af vejen. Udsigten over Lake Louise og bjergsiderne er helt fantastisk og I har det meste for jer selv i denne højde.

I ender på Plain of Six Glaciers, hvor I ser de seks gletsjere og deres smeltevandsstrømme, der giver vand til Lake Louise og områdets øvrige søer og strømme. Hvis der er tid og energi, fortsætter turen videre til Abbot Pass i retning af Lake O'Hara. 

Plain of Six Glaciers er et moderat hike. I er ude i 5 timer, går cirka 10,5 km og stiger totalt 340 meter. Husk kontanter, da der er et tehus med gode sager på vejen.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.