• Den smukke sø Moraine Lake i Canada
 • Udsigtspunkt over Moraine Lake i Canada.
 • Moraine Lake ligger i Banff National Park, Canada

Lake Louise & Moraine Lake

Halvdagstur til Canadas ikoniske bjergsøer

Smukke Lake Moraine i Canada
Læs mere
Følg den sceniske Bow Valley Parkway dybt ind i the Canadian Rockies. Her gemmer Lake Louise og Moraine Lake sig mellem rå bjergtinder, gletsjere, vandfald og tæt, uspoleret nåleskov.
 

Smukke Lake Moraine i CanadaUNESCO-beskyttede bjergsøer

Lake Louise og Moraine Lake er de mest berømte og mest fotograferede gletsjersøer i the Canadian Rockies. Alligevel står naturen så smuk og jomfruelig, som er I de første, der får stederne at se. De uberørte og næsten unaturligt farvestærke søer er begge optaget på UNESCO’s World Heritage List.

Den smukke sø Moraine Lake i CanadaUnik gletsjernatur

Lake Louise og Moraine Lake er skabt af afsmeltet vand fra de omkringliggende gletsjere, der indeholder en tæt koncentration mikroskopiske mineralske partikler, der giver søerne et fascinerende og strålende turkist skær, hvis lige ikke findes noget andet sted i verden. Sørg for at have ladt kameraet helt op hjemmefra. Her kommer det hurtigt på overarbejde.

Crowfoot Glacier og Bow River i Banff National Park.Den naturskønne Bow Valley Parkway

I kommer hertil ad Bow Valley Parkway, en af de mest naturskønne ruter i the Canadian Rockies, der fører jer gennem tæt skov op over trægrænsen, hvorfra I skiftevis har udsigt til den blå Bow River og bundfrosne gletsjere, der glimtende titter frem mellem de skarpe bjergtinder. Den lokalkendte guide fortæller om historie og geologi i de områder, I kører forbi.

Den turkisblå Lake Louise omkranset af rå bjergtinderLake Louise – Vildmarkens Diamant

Første stop er Lake Louise, der også kaldes ”Vildmarkens Diamant” på grund af sin dramatiske skønhed. Søen ligger i ly af de omkransende bjerge og står som hovedregel blikstille og spejlblank, hvilket kun får stedet til at se endnu mere overjordisk ud. På bredden ligger det hundrede år gamle, majestætiske Fairmont Chateau, et smukt hotel og skiresort, som I også besøger. 

Fra Lake Louise til Moraine Lake passeres Castle Mountain, der kun lader sig bestige af de mest trænede bjergbestigere.Valley of Ten Peaks og Moraine Lake

Fra Lake Louise kører I videre til Moraine Lake. Undervejs passerer I forbi Castle Mountain, der kun lader sig bestig af de mest trænede bjergbestigere.

Moraine Lake ligger ved indgangen til Valley of Ten Peaks, en langstrakt dal, hvor de ti tinder ligger på række i en halvbue omkring søens vestlige side. Det gør især dalen til et fantastisk syn om eftermiddagen, når solen står lavt bag tinderne og lader søens selvlysende skær skinne igennem.

Fantastisk udsigt over Moraine Lake i Canada.Vandretur til udsigtspunkt

Langs søens bredder og i skoven bagved gemmer sig et netværk af fænomenale vandreruter. I skal ud på en af dem, så husk varmt tøj og gode støvler eller sko. I vandrer gennem den tætte skov til The Rockpile, hvorfra I har en udsigt over Moraine Lake og Valley of Ten Peaks, der vil brænde sig fast på nethinden – og kameraet.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.