XL Canada British Columbia Vancouver Seaplane
Oplevelse i Canada

The Mail Run

Med postflyver fra Vancouver til nybyggerøen Salt Spring Island

Lige på den anden side af Strait of Georgia, små 30-40 kilometer fra Vancouver Down Towns højhuse, er der stadig så meget nybyggerstemning, at posten bliver leveret med vandflyver. Flyv fra Vancouver over Gulf Islands til Salt Spring Island. Måske I endda får glimt af hvaler!

XL Canada British Columbia Vancouver Seaplane
XL Canada British Columbia Vancouver Transportation Floatplane
Xl Canada Vancouver Skyline Harbor Summer

En moderne nybyggertradition

The Mail Run er den moderne verdens pony express. De få mail runs, der er tilbage, holder til i de mest afsides egne af verden – den australske outback, stillehavsøerne, Sibirien og selvfølgelig Canada. En tur med The Mail Run er en rejse i både tid og sted.

Afrejse fra Coal Harbour

Vancouvers Mail Run flyver fra den moderne verden fem minutters gang fra Vancouvers pulserende centrum ud til den afsides Salt Spring Island, der stadig har et strejf af det vilde vesten over sig. I letter fra Coal Harbour, hvor de klassiske vandflyvere med pontoner og propeller ligger på række.

Garvede piloter

Det er en fornøjelse at flyve med de garvede piloter, der ikke alene kender området som deres egen baglomme, men også har års erfaring med flere daglige flyvninger. I mærker det med det samme, som I letter og flyver ud af havnen med udsigt over Vancouvers skyline, Stanley Park og Lion’s Gate Bridge og stiger op mod 3.000 meters højde. Flyet stikker kurs mod sydvest henover Strait of Georgia, og så er I på vej. 

XL Canada British Columbia Vancouver Deep Cove Houses

Spot hvaler fra oven

Postflyene er bygget til at lette og lande fra små, lokale destinationer, og derfor kommer I ikke over 3.000 meter. Det er den perfekte højde til at nyde udsigten og betragte alle detaljerne og miniputlivet under jer. Og lavt nok til, at I måske kan spotte hvaler i de smukke skærgårde. Det kan næsten ikke blive mere canadisk.

Halv eller hel dag

I cruiser ned mod Salt Spring Island, hvor I kan vælge at blive resten af dagen og tage det sidste postfly tilbage. Ellers flyver I med tilbage i samme fly, I ankom med. Bliver I hele dagen, tager turen ca. otte timer. Flyver I retur med det samme, kan I tage turen tur/retur på omtrent tre timer. I kan flyve fra Vancouver om morgenen eller ved middagstid.

Slutdestination Salt Spring Island

Salt Spring Island er en rigtig lille perle, hvor I kan vandre eller leje cykler. Øen har en fascinerende historie, og fungerede i perioder som refugium for flygtede amerikanske slaver. Før da var øen hjemsted for en større indianerstamme. Befolkningen er af samme årsag en usædvanlig blanding af afroamerikanere, indianere og canadiere af primært skotsk og irsk afstamning.

Øen har et summende lokalliv med masser af lokale butikker og værksteder, I kan gå på opdagelse i. Og så har øen ovenikøbet sin egen valuta –Salt Spring dollars.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Canada Butchart Gardens On Vancouver Island
Victoria, British Columbia, Canada, Nordamerika

Fredfyldte lodges i Canadas vildmark

13 dage fra

44.500 kr.

Glæd jer til

Fantastiske lodges – håndplukket for charme og beliggenhed

Charmerende Vancouver og engelske Victoria

Tre safarier: Hvaler, spækhuggere og bjørne

Med speedbåd i rå fjorde og postflyver over skærgården

Rummelig bil med alle forsikringer inkluderet

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.