• Hval ud fra Sunshine Coast i Canada
  • Sort bjørn kigger efter føde, Canada
  • Værelse med udsigt fra West Coast Wilderness Resort i Canada

Fredfyldte lodges i Canadas vildmark

13 dages kør selv-ferie til den rå vestkysts hvaler og bjørne, inkl. udflugter fra 33.000 kr., børn fra 14.000 kr.

Glæd jer til:

Fantastiske lodges – håndplukket for charme og beliggenhed

Charmerende Vancouver og engelske Victoria

Tre safarier: Hvaler, spækhuggere og bjørne

Med speedbåd i rå fjorde og postflyver over skærgården

Rummelig bil med alle forsikringer inkluderet

Læs mere

Oplev den storslåede natur i British Columbia i Canada krydret med charmerende byliv i Vancouver og Victoria. Vi har håndplukkedet lodges helt ude på fjordenes klipper, og I kommer på store natureventyr til bjørne, gråhvaler og spækhuggere.

På denne rejse til Canada har vi udvalgt et forholdsvis lille hjørne af verdens næststørste land. Men det er bestemt ikke et hvilket som helst hjørne! I kan se frem til formidable naturoplevelser.

Canada rejse med rå og uspoleret natur

Vancouver, Vancouver Island, Strait of Georgia og Sunshine Coast nord for Vancouver byder på noget af Canadas smukkeste og mest uspolerede natur.

Glæd jer til de storslåede skærgårdslandskaber, forrevne fjorde, dybe skove og et rigt dyreliv, som bl.a. tæller bjørne og hvaler. De forholdsvis korte køreafstande betyder, at I ikke skal jage af sted for at få det hele med.

På udkig efter spækhuggere, gråhvaler og bjørne

Selv om det er en kør selv-ferie til Canada, er bilen det mindste af det hele. I skal ud i naturen. Se den, mærke den, indsnuse den. Med vandresko og frisk luft i lungerne. Og med både til vandfald, gråhvaler, spækhuggere og bjørne. 

I skal også med den lokale postflyver hen over fjordene til den afsides Salt Spring Island! 

Håndplukkede lodges helt ude på klipperne

En væsentlig del af oplevelsen på denne rejse er de lodges, I bor på. West Coast Wilderness Lodge 3+* og Black Rock Oceanfront Resort 4+* er udvalgt for deres særlige charme og fuldstændigt unikke beliggenhed på klipperne med udsigt over vandet.

Her smelter naturoplevelserne sammen med den ro, fred og forkælelse, I bliver mødt med. I bor tre nætter på hver lodge, så I virkelig kan nyde både lodges og omgivelser.

Forlæng ferien i Canada eller USA

Hvis I ønsker flere dage nogle af stederne eller gerne vil fortsætte mod Rocky Mountains eller USA bagefter, så tilpasser vores Canada-rådgivere rejsen efter jeres ønsker.

Det skal I opleve

Program

Dag 1
I rejser til Canada

Stanley Park i Vancouver, CanadaI rejser til Canada fra Danmark og ankommer til Vancouver i British Columbia samme dag lokal tid. For mange er Vancouver et stop på vejen mod Canadas fantastiske natur, men byen har faktisk utroligt meget at byde på i sg selv. 

The Loden Hotel 4*, Vancouver

I overnatter derfor tre nætter på det hyggelige The Loden Hotel, der har en optimal beliggenhed centralt i byen. I kan gå til byens bedste shopping, havnefronten og Stanley Park på få minutter.

Dag 2
Vancouver, vandfald og rå fjorde

Dampklokke i Gastown i Vancouver, CanadaDen smukke beliggenhed og den helt specielle charme gør Vancouver til noget ganske særligt på rejser til Canada. Det anerkendte rejsemagasin Condé Nast har da også flere gange kåret Vancouver til "Best City in the Americas".

Multikulturel puls og smuk natur

Vancouver har en forrygende multikulturelle puls, lækre restauranter og god shopping. På den grønne side kan I tage turen rundt i Stanley Park på cykel eller rulleskøjter og nyde udsigten fra Grouse Mountain. Overvej også at slentre en tur i trendy Yaletown eller historiske Gastown alt efter jeres interesser. 

Oplev fjordene ved Vancouver i speedbåd på rejser til Canada

Med speedbåd i Vancouvers rå fjorde

Ud på eftermiddagen lægger I dog byen bag jer for at komme ud i naturen. I skal sejle med speedbåd op i de rå fjorde, der skærer sig ind i landet i Vancouvers baghave. I ser den moderne skyline i sin allerbedste vinkel, og sejler herefter til spektakulære vandfald i ørnenes og sælernes verden. Og bjørnenes, hvis I har heldet med jer. 

Granville Market er Canadas mest besøgte attraktion, næst efter Niagara Falls. Turen starter kl. 15 fra Granville Island, der er kendt for Granville Island Public Market, en kulinarisk smeltedigel med smagsprøver fra alle verdenshjørner, som I passende kan udforske til frokost før afgang med speedbåden. 

Dag 3
Med postflyveren til Salt Spring Island

Postflyver fra Vancouver til nybyggerøen Salt Spring Island.Dag 2 oplevede I naturen i fjordene ind i landet bag Vancouver. Nu skal I opleve den ud mod havet, hvor Strait of Georgia adskiller fastlandet fra Vancouver Island. I det klippefyldte farvand lever blandt andet flokke af spækhuggere. 

Af sted med postflyveren fra Vancouver

Posten skal ud. Også i Canada. Men hvad gør man, når landskabet består af hav, fjorde og klipper? Løsningen er selvfølgelig en postflyver. I flyver med fra Vancouver, krydser over Gulf Islands og slutter på den hyggelige Salt Spring Island. Hold udkig efter spækhuggerne på vejen. 

I vælger selv, om I vil med samme fly tilbage eller vente på det næste. Her kommer posten nemlig ud flere gange om dagen. Bliver I på Salt Spring Island, kan I udforske det charmerende lille samfund i fred og ro.

Dag 4
Vancouver - Sunshine Coast, 103 km

Udsigt fra West Coast Wilderness Lodge i British Columbia, CanadaNu går jeres rejse til Canada for alvor ud i den rå natur. Det er nemlig blevet tid at sige farvel til Vancuver.

I henter bilen og kører til Horsehoe Bay, hvorfra I sejler 45 minutter til Sunshine Coast. Mens I cruiser af sted på fjorden, kan I kan nyde udsigten til grønne bjerge og isdækkede tinder. I kører fra borde i Langdale, og herfra venter en spektakulær køretur gennem skove og fiskerlandsbyer til jeres lodge. 

West Coast Wilderness Resort, CanadaWest Coast Wilderness Resort 3+*

I skal bo 3 nætter på West Coast Wilderness Lodge, der ligger ud til vandet med udsigt til fjorden og British Columbia øde, skærgårdslignende kyst. I er omgivet af skov og vand med uendeligt højt til himlen og en vidunderlig fred. Glæd jer til kano-, båd- og vandreture i ødemarken.

Dag 5-6
West Coast Wilderness Lodge og Princess Louisa Inlet

Chatterbox vandfaldet på Princess Louisa Inlet i Canada

I har nu to fulde dage i dette naturparadis. Kom ud i naturen, fyld lungerne med frisk luft og ned scenerierne dagen igennem.

SEJLTUR TIL PRINCESS LOUISA INLET 

Fra West Coast Wilderness Lodge skal I på sejltur til Princess Louisa Inlet. I sejler direkte fra lodgen igennem øde naturområder, hvor mystiske aftegninger på de rå klippevægge vidner om, at egnen har været boet af indianerstammer længere, end nogen kan huske.

I sejler så gennem tempereret regnskov til brusende Chatterbox Falls. Her bliver der lejlighed til at forlade båden og udforske skoven til fods, før turen går hjemad.

Dag 7
Til hvalernes Tofino

I sommerhalvåret er Tofino hjemsted for både migrerende og fastboende hvaler.Jeres Canada rejse går nu mod nye natureventyr. Dagens mål er Tofino på den stenede vestkyst af Vancouver Island. 

I kører først nordpå til Earls Cove, hvorfra I sejler en lille time over fjorden til Saltery Bay. Nu går ruten langs den smukke kyst til Powell River, hvor endnu en sejltur begynder. Denne gang over Strait of Georgia til Vancouver Island, som I krydser. 

Cathedral Grove i MacMillan National Park med de 800 år gamle fyrre- og cedertræerMen kør nu ikke bare lige igennem. Her er formidabel natur, som fortjener et stop eller to f.eks. ved Cathedral Grove i MacMillan National Park med de 800 år gamle fyrre- og cedertræer. Gå en tur ad de snoede stier og nyd nogle af Canadas største træer. 

Se også de store vandflyvere Mars Water-Bombers ved Sproat Lake. De er verdens største og bruges til at slukke skovbrande. Efter en køretur gennem imponerende Sutton Pass og Sawtooth Range i Cascade Mountains ankommer I til Tofino midt på eftermiddagen.

Black Rock Oceanfront Resort ligger dramatisk på Vancouver Islands vestkystBlack Rock Oceanfront Resort 4+*

I skal nu bo 3 nætter på Black Rock Oceanfront Resort med enestående udsigt over Stillehavet. Hotellet klamrer sig til klipperne på Vancouver Islands vestkyst. I er helt ude på øens yderste kant mellem rå klipper, brusende hav og friske vinde.

Dag 8-9
Vandreture, hvaler og bjørne

Fra marts til maj passerer gråhvalerne forbi Tofino efter at have tilbragt vinteren på de arktiske foderbanker. Naturen omkring Black Rock Oceanfront Resort er skabt til lange traveture. Med lidt held vil I se en bjørn eller to lunte af sted mellem stammerne af vestamerikansk weymouthfyr, kæmpe-thuja, nutka-cypresser og et utal af gransorter, der vokser i tæt helt ned til kysten, hvor bølgerne brydes i hvide skumsprøjt mod de skarpe, sorte klipper. Det er dog ikke den eneste chance, I har for at se bjørne!

Hvalsafari ved Tofino.Hvalsafari fra Tofino

Dag 8 skal I på en 3 timer lang hvalsafari på udkig efter gråhvaler i Clayoquot Sound. I kan også være heldige at se søløver, marsvin og spækhuggere. Her er også mange fugle fra lunder til ørne. 

Man kan aldrig vide, hvad vild natur bringer, men vi har naturligvis valgt dette sted til jeres hvalsafari i Canada, fordi chancerne er de bedste. Samtidig er naturen så uendeligt smuk. 

Tag på bjørnesafari fra Tofino, CanadaBjørnesafari fra Tofino

Tofino er virkelig et naturparadis. Hvaler den ene dag. Bjørne den næste. Kan man forlange mere? Om eftermiddagen dag 9 skal I på bjørnesafari ved Tofino. I sejler tæt på kysten med en motoriseret gummibåd på Clayoquot Sound. Herfra kan I på sikker afstand og uden at genere dyr pg natur betragte de sorte bjørne, mens de leder efter mad. 

Tofino ligger i Pacific Rim Nationalpark, hvor I også kan gå en tur langs den berømte Long Beach med kilometervis af uberørte sandstrande.

Dag 10
Vægmalerier, totempæle og Victoria

Et af de mange totempæle som man kan se i byen Duncan, Canada

I dag går jeres Canada-rejse tilbage til østkysten af Vancouver Island og derfra sydpå til British Columbias hovedstad, Victoria, på Vancouver Islands sydspids.

Vægmalerier i Chamainus og totempæle i Duncan

Undervejs anbefaler vi et besøg i det lille kunstnersamfund Chemainus, hvor I kan se de enorme vægmalerier, der pryder ydermurene rundt om hele byen. Et besøg i byen Duncan med de mange totempæle er også en oplevelse ud over det sædvanlige. Sidst på eftermiddagen ankommer I til Victoria.

Oswego Hotel i Victoria, CanadaOswego Hotel 4*, Victoria

I skal bo 2 nætter på Oswego Hotel, der ligger perfekt i Victoria, hovedstaden i Britisk Columbia. Derer kun få minutters gang til den charmerende Inner Harbour. I har en flot, moderne lejlighed med alle tænkelige faciliteter og en stor balkon.

Dag 11
Spækhuggere ved Victoria

Spækhuggerfamilier ud for Vancouver Islands kystEn af de helt unikke naturoplevelser på rejser til Canada er safarier for at se de smukke spækhuggere. I Victoria er I et af de bedste steder for det, da flere spækhuggerfamilier har slået sig ned ud for Vancouver Islands kyst. 

Om morgenen har vi derfor inkluderet en hvalsafari fra Victoria, hvor I næsten har garanti for at se de sort/hvide hvaler, der på samme tid er dybt fascinerende og lidt skræmmende. 

Smukt springvand foran British Columbia Parliament i Victoria på Vancouver Island, CanadaPå opdagelse i Victoria

Om eftermiddagen kan I udforske byen. Victoria er et lille stykke England i Canada med overdådige palæer og historiske statsbygninger. Her holdes mange af de britiske traditioner stadig i hævd, og I ser flere butikker, der sælger typiske engelske varer.

Læg vejen omkring hyggelige Inner Harbour og Beacon Hill Park, Victorias grønne åndehul.

Dag 12-13
Hjem fra rejse til Canada

Tag et stop i Mount Robson Park for at nyde udsigten til Mount Robson, CanadaDet er blevet tid at sige farvel til Canada og rejse hjemad - med mindre I skulle have lyst til at forlænge rejsen med ekstra naturoplevelser i Canadian Rockies med Banff og Jasper nationalparkerne, selvfølgelig. Jeres rejse til Canada kan skræddersys helt efter jeres ønsker. 

Men er planen at vende hjem, afleverer I bilen og flyver mod Danmark, hvor I lander dag 13.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksenpris

Fredfyldte lodges i Canadas vildmark, 12 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
01.05.22 - 04.06.2232.000-34.00049.000-52.000
05.06.22 - 11.09.2238.000-40.00055.000-60.000
12.09.22 - 25.09.2233.000-35.00051.000-53.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

børnepris (2-11 år)

Fredfyldte lodges i Canadas vildmark, 12 dage Børn
Rejseperiode1. barn2. barn
01.05.22 - 04.06.2213.000-15.00013.000-15.000
05.06.22 - 11.09.2217.000-19.00017.000-19.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Envejsgebyr på billejen
  • Gebyr for eTA registrering for indrejse til Canada
  • Entré til alle nationalparker
  • Måltider (morgenmad kan inkluderes alle dage mod et tillæg på 1.685 kr. pr. person)

Bemærk

  • Der er afrejse fra Danmark: torsdag, fredag, og lørdag
  • Mulighed for tilslutningsfly fra provinsen