• Spækhuggerfamilier ud for Vancouver Islands kyst
 • I sejler ud til spækhuggerne med speedbåd fra Victoria.
 • Spækhugger i Canada

Hvalsafari fra Victoria

Kom tæt på de lokale spækhuggerfamilier ved Vancouver Island

Spækhugger i Canada
Læs mere

Eventyrlig safari til søs for hele familien. Oplev bl.a. spækhuggere, pukkelhvaler, gråhvaler og vidunderlig natur med speedbåd, der hurtigt finder vej til de største oplevelser.

I speedbåd på hvalsafari fra Victoria. Spækhuggergaranti

Ved Vancouver Islands sydspids bor der fast tre spækhuggerfamilier. I sejler ud til dem med speedbåd fra Victoria og kan hurtigt skifte rute, når kaptajnen får nye meldinger om, hvor spækhuggerne befinder sig. Det er så tæt på spækhuggergaranti, som man kan komme. 

Med lidt held kan I både se pukkelhvaler, gråhvaler og minkhvaler på hvalsafarien fra Victoria.Tusinder af migrerende hvaler

Ud over den fastboende bestand migrerer tusinder af hvaler forbi Vancouver hvert år. Med lidt held kan I både se pukkelhvaler, gråhvaler og minkhvaler, der enten er op vej op til eller retur fra de frodige arktiske foderbanker. Derudover er området hjemsted for delfiner, sæler og søløver. 

Uddannede naturguides, kan fortælle alt, hvad I vil vide, om de forskellige dyr på hvalsafarien fra Victoria. Uddannede naturguides

Med på turen følger uddannede naturguides, der kan fortælle jer alt , hvad I vil vide, om de forskellige dyr, I kommer til at se. I får også udleveret infotavler om alle de forskellige dyrearter, som I kan studere på vejen ud, så I ved, hvad I skal kigge efter. 

Spækhuggerfamilier ud for Vancouver Islands kystUnikke storfamilier

De forskellige spækhuggerfamilier har hver deres særegne levevis. Familierne, der har mellem cirka 20 og 35 medlemmer hver, har for eksempel hver sin accent, hver sin foretrukne jagtmetode og har specialiseret sig i forskellige byttedyr.

Hvalsafari fra Victoria i Canada.Støjsvage både med fuldt udstyr

I sejler som udgangspunkt i en åben speedbåd, men I kan også vælge en overdækket. Alle både sejler med støjsvage motorerne for ikke at generere dyrelivet og sikre jer den bedste oplevelse. 

Da I skal være på vandet i noget tid, sørger besætningen for, at I kan låne kikkerter, solcreme og solbriller – og alle både er udstyret med toiletter.

I bliver hver tildelt en kraftig, vandtæt flyverdragt, der også fungerer som redningsvest, men husk alligevel hue og en ekstra trøje, da vejret kan være omskifteligt. Nogle gange skal kaptajnen reagere hurtigt, hvis der indkommer meldinger om hvaler eller spækhuggere – og så går det stærkt. Derfor er der også mulighed for at låne både tæpper og huer, så I holder varmen.

 
Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.