• Det canadiske flag vajer i vinden på det solbeskinnede Whistler Blackcomb-skiområde i British Columbia
 • Vidunderlig udsigt fra Four Seasons Resort i Whistler, Canada
 • Udfordrende off-piste terræn ved Whistler Blackcomb til de mere trænede skiløbere

Skiferie i Whistler på Four Seasons Resort 5*

Nordamerikas største skiområde og bedste bjerghotel, 12 dage fra 33.500 kr.

Glæd jer til:

Skræddersyet skiferie i Canada

Whistler Blackcom med flere end 200 pister

Luksuriøse Four Seasons Resort Whistler

Peak2Peak Gondola mellem Whistler Mountain og Blackcomb Mountain

Hyggelige Whistler Village med bilfrit centrum

Læs mere

Tag på skiferie i Canada med Whistler Blackcombs overflødighedshorn af pister og aktiviteter. Og nyd at blive forkælet på luksuriøse Four Seasons Resort mellem løbene. Skirejsen til jer, der vil have de største muligheder og den største komfort.

Blot 120 km fra Vancouver ligger skiområdet Whistler Blackcom. 33 km2 sammenhængende skiområde med flere end 200 pister og markerede ruter og i alt. 38 lifte er klar til at bringe jer op i terrænet, og Peak2Peak Gondola er klar til at bringe jer fra bjergtop til bjergtop.

Ski og snowboard i Canada for alle

Her er udfordringer i alle sværhedsgrader fra præparerede pister til off piste i puddersne, og her er alpint, langrend, freestyle, snesko og alt, hvad I ellers kan få lyst til. Også heli-skiing kan vi arrangere for jer.

Læs meget mere om skiferie i Whistler Blackcomb her.

Hyggelige Whistler Village med bilfrit centrum

Selve Whistler Village er utroligt hyggelig med masser af liv og alpin stemning. Her er restauranter, butikker, barer …. ja, alt bortset fra biler i centrum. Det gør kun stemningen endnu bedre.

Luksuriøse Four Seasons Resort i Whistler

I bliver ikke bare forkælet med Nordamerikas største skiområde Whistler Blackcomb. I bliver også forkælet med Nordamerikas nok bedste bjerghotel, Four Seasons Resort Whistler. Her kan I nyde udsøgt service, et vidunderligt værelse, fantastiske udsigter og skøn gastronomi.

Resortet ligger få minutters gang fra centrum og lige så tæt på jeres skiconcierge, der er klar til at hjælpe med alt udstyr. Vi inkluderer 9 dages liftkort.

Skræddersyet skiferie i Canada

Jeres skiferie i Canada til Whistler Blackcombs hvide verden kan skræddersys efter jeres ønsker. Ønsker I have nogle dage i skønne Vancouver på vejen? Flere eller færre dage i Whistler? En opgradering af værelset til endnu større luksus? Tal med jeres rejserådgiver, så tilrettelægger vi skiferien efter det.

Program

Dag 1
I rejser på skiferie i Canada

Det canadiske flag vajer i vinden på det solbeskinnede Whistler Blackcomb-skiområde i British ColumbiaJeres skiferie i Canada starter med en flyvetur til dejlige Vancouver, hvor I lander samme dag lokal tid. Der er mulighed for tilslutning fra Billund.

I lufthavnen i Vancouver bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, der er klar til at køre jer det sidste stykke til Whistler. Den smukke tur er på 120 km og tager ca. en time og 45 minutter.

Vinter i Vancouver, CanadaSkræddersyet skiferie i Cannada

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I gerne vil have lidt mere tid i Vancouver først, så finder vi et godt hotel til jer. Alt kan skræddersys efter jeres ønsker. Også antallet af dage på ski i Whistler Blackcomb.

Vinterstemning på Four Seasons Resort i Whistler, CanadaFour Seasons Resort 5*, Whistler

I skal de næste 10 nætter nyde at bo på Nordamerikas nok bedste bjerghotel, Four Seasons Resort Whistler. Resortet ligger med formidabel udsigt til bjergene og pisterne, og der er kun få minutters gang til hyggelige Whistler Village.

I har et 51 m2 stort Deluxe room med kingsize seng, balkon og siddeområde med sofa foran pejsen. Glæd jer til at mærke den afslappede stemning.

Dag 2 -10
Skiferie i Whistler Blackcomb

Toppen af skiområdet Whistler Blackcomb i British Columbia, CanadaNu er det så ud på pisterne. Jeres skiconcierge er blot få minutters gang væk og klar til at hjælpe med alt det udstyr, I måtte have brug for. De næste dage kan I få bragt udstyret frem og tilbage, så I bare kan slentre af sted og nyde, at I har valgt at bo på Four Seasons Resort i Whistler.

Sidste advarsel inden udfordrende off-piste terræn i Whistler Blackcomb i British Columbia, CanadaWhistler Blackcomb – Nordamerikas største skiområde

Whistler Blackcomb i Canada er Nordamerikas største skiområde og skabt på de to bjerge Whistler Mountain og Blackcomb Mountain. Her er 16 alpine bowls, 3 gletsjere og flere end 200 pister og markerede spor til alt fra alpint skiløb og snowboard til langrend og snesko. Skal vi arrangere heli-skiing en af dagene?

Erkend med det samme, at I ikke når det hele, og brug det som undskyldning for at komme igen. I vil ikke fortryde. Læs meget mere om Whistler Blackcomb her inkl. link til pistekort.

Om aftenen kan I nyde jeres hotel og ikke mindst dejlige Whistler Village, hvor bymidten er fri for biler. Husk at tage en tur med Peak2Peak Gondola med verdens længste frie svæv. Det er en del af jeres liftkort, som vi inkluderer.

Dag 11-12
Hjem fra skiferie i Canada

"Whistler" henviser til Whistler Mountain, hvor Whistler Blackcomb-skiområdet liggerJeres skiferie i Canada er ved at være slut. I bliver hentet på Four Seasons Resort Whistler og kører til lufthavnen i Vancouver, hvorfra I flyver hjem for at lande i Danmark dag 12.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Skiferie i Whistler på Four Seasons Resort 5*
RejseperiodeDobbelt
26.11.21 - 01.03.2233.000-35.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Vancouver / Vancouver-København
 • Privat transfer fra Vancouver Airport til Whistler, British Columbia
 • 10 nætter på Four Seasons Resort Whister 5*, Whistler. Deluxe King Room
 • 9 dages liftpas
 • Privat transfer fra Whistler, British Columbia til Vancouver Airport

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Gebyr for eTA registrering for indrejse i Canada
 • Måltider. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker morgenmad inkluderet på hotellet.

Bemærk

 • Der er mulighed for tilslutning fra og til Billund ved ud- og hjemrejse
 • Bemærk at prisen kan være højere ved afrejse over jul og nytår, ring til os og få den præcise pris.
 • Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal hjælpe med leje af udstyr