• Bjerge, sne og tæt nåleskov i Canada - The Canadian togrejse
 • Maligne Canyon Icewalk i Jasper Nationalpark
 • Slædetur med hest ved Lake Louise, Canada
 • Ski og endeløse snelandskaber ved The Canadian Rockies

Vintereventyr i Canada

11 dage med spektakulære snelandskaber, slædetur og ski i The Canadian Rockies. fra 28.000 kr., børn fra 15.000 kr.

Glæd jer til:

Togrejse gennem storslåede vinterlandskaber

Isgrotter og dybe kløfter i Maligne Canyon

Hyggelig slædetur gennem sneen ved Lake Louise

Tre dage på ski i The Canadian Rockies

Mere end 250 pister med ”Champagne Powder”

Læs mere

Når sneen falder i Canada, bliver de smukke nationalparker med majestætiske bjerge, søer og vandfald til de mest spektakulære vinterlandskaber. Tag på en rejse til Canada, og oplev det hele. Fra togtur gennem Rocky Mountains til slædetur ved Lake Louise og tre dage på ski i The Canadian Rockies.

En rejse for par og familier, der vil opleve Canadas mest storslåede vinterlandskaber med god tid til at få sjælen med og nyde hvert et øjeblik af den smukke natur.

Fantastisk togrejse med The Canadian

Rejsen starter i Vancouver, hvor I stiger ombord på The Canadian med Jasper som endestation. Forude venter en fantastisk togtur, når I glider gennem det ene smukke vinterlandskab efter det andet. I overnatter på toget og vågner op til morgenmad med udsigt til North Thompson River, før I fortsætter gennem Monashee - og Cariboo bjergene til Rocky Mountains med udsigt til snedækkede tinder, Pyramid Falls og den store gletsjer Albreda Icefields. 

Tiden ombord er helt jeres egen, så I læner jer tilbage og nyder, hvor fantastisk en transportform det er at køre med tog gennem Canadas spektakulære natur.

Isgrotter i Maligne Canyon

I Jasper skal I opleve Maligne Canyon, som er den dybeste kløft i Jasper Nationalpark, der kan opleves. I selskab med en naturkyndig guide bevæger I jer ned i den 50 meter dybe kløft med frosne vandfald op ad bjergsiderne og istapper hængende ned fra loftet og på væggene inde i de smukke isgrotter.

Storslåede vinterlandskaber ad Columbia Icefield Parkway

Glæd jer også til at køre ad Columbia Icefield Parkway, der er verdenskendt for sine storslåede landskaber. Her venter majestætiske bjergkæder og spektakulære gletsjere, spejlblanke frosne søer og tætbevokset nåleskov på jer. I kører med bus fra Jasper ad Columbia Icefield Parkway til Lake Louise, så I kan nyde hvert et øjeblik undervejs af landskabet uden at skulle tænke på at have øjnene på vejen. 

Autentisk slædetur ved Lake Louise

Lake Louise er kendt for sin smukke, turkisblå farve, men om vinteren forvandles søen og området til et magisk snelandskab uden lige. Som en del af jeres rejse skal I opleve Lake Louise på en autentisk slædetur. Hestene er spændt for, og det er som taget ud af et juleeventyr med de sneklædte bjerge og nåletræer, og den perfekte, hvide sne, som knaser og glitrer under slæden.

På ski eller snowboard i Canadas bedste skiområder

Alt dette munder ud i tre dage på ski eller snowboard i et af Canadas bedste skiområder med puddersne - Mount Norquay, Sunshine Valley og Lake Louise Ski Resort. Her venter over 250 pister på jer, og både nybegynderen og den rutinerede ski- eller snowboardløber kan være med. 

Skønne 3-4* hoteller og lodges

Som en del af jeres magiske vinterrejse i Canada, skal I selvfølgelig bo på skønne 3-4* stjernede hoteller og lodges med super beliggenhed i de smukkeste omgivelser. I overnatter eksempelvis på Sawridge Inn 3* i Jasper Nationalpark med udsigt til The Rockies, Post Hotel & Spa 4* ved Lake Louise og til sidst på Moose Hotel & Suites 4* i Banff, der ligger perfekt med skiområderne lige uden for døren.

Alt kan skræddersyes

Alt på jeres Canadarejse kan skræddersyes efter jeres behov. Fra flere overnatninger på hotellerne til flere naturoplevelser undervejs. Tal med vores Canadaeksperter om netop jeres ønsker og behov på rejsen.

Program

Dag 1
Afrejse fra Danmark til Vancouver

Vinter i Vancouver, CanadaI rejser fra København, Aalborg eller Billund Lufthavn til Vancouver. Her bliver i hentet og kørt til The Loden Hotel 4*, hvor I har en overnatning.

Signature King-værelse på The Loden i Vancouver, CanadaThe Loden Hotel

The Loden Hotel er et hyggeligt byhotel, som ligger centralt i Vancouver med byens bedste shoppingområder, havnefronten, Stanley Park samt caféer og restauranter lige uden for døren. I har resten af dagen på egen hånd til at udforske byen.

Dag 2
Oplev Vancouver

Dampklokke i Gastown i Vancouver, CanadaI har dagen på egen hånd til at fordybe jer mere I Vancouver by. Vancouver er omkranset af bjerge og floder, men selve byen er relativt flad, så I kan sagtens gå rundt til alt eller leje cykler.

Oplev eksempelvis historiske Gastown, idylliske Stanley Park eller Chinatown.

Bjerge, sne og tæt nåleskov i Canada - The Canadian togrejse

På eventyr med The Canadian

Sidst på dagen klokken 19.30 fløjtes der til afgang på Vancouver Central Station med toget The Canadian. Jeres vintereventyr i Canada fortsætter mod Jasper og de majestætiske Rocky Mountains. Læn jer tilbage og nyd synet af Vancouver by, der forsvinder bag jer og glider over i smukke snelandskaber med høje grantræer, tildækkede marker, spejlblanke søer og gigantiske bjerge.

I rejser i en kupé med eget toilet og plads til to, og om aftenen bliver kupéen omdannet til en komfortabel seng om aftenen.

Dag 3
The Canadian - fra Vancouver til Jasper og Rocky Mountains

At rejse med The Canadian er en naturoplevelse uden ligespændende oplæg og aktiviteter

Tiden ombord er helt jeres egen, og der er masser at tage sig til. Besøg eksempelvis aktivitetsvognen, hvor der bliver holdt spændende oplæg om Canadas historie og naturen, som I kører gennem. Der er også en skøn restaurant ombord på toget, hvis glaskuppel giver en fantastisk udsigt til landskabet og naturen, I kører gennem, imens I nyder jeres middage. 

Nyd jeres middage i restauranten ombord på The Canadian

Morgenmad med udsigt

Når I vågner om morgenen har toget ofte lige forladt Kamloops. Morgenmaden serveres i togets restaurant, hvorfra I kan nyde det smukke syn af naturen udenfor. I kører langs North Thompson Rivers bred gennem Monashee - og Cariboo bjergene, og bruger de næste par timer helt, som I har lyst.

Bjerglandskab i CanadaVia The Rockies til Jasper

Midt på dagen kører I gennem Rocky Mountains bjergkæde med udsigt til snedækkede tinder, Pyramid Falls og den store gletsjer Albreda Icefields. Det er et smukt og dragende syn, og I læner jer blot tilbage og nyder, hvor fantastisk en transportform det er at køre med tog her helt tæt på Canadas spektakulære natur. Turen fortsætter videre forbi Mount Robson, der med sine 3.954 meter er det højeste bjerg i de canadiske Rocky Mountains. 

I ankommer til Jasper ved 16-tiden. Her bliver I hentet og kørt til Sawridge Inn 3*, hvor I har to overnatninger.

Sawridge Inn ligger centralt med gåafstand til det meste i Jasper, CanadaSawridge inn

Sawridge Inn er et af de bedre hoteller i Jasper. I bor centralt i byen, som ligger i hjertet af den berømte Jasper Nationalpark, hvis høje bjerge og smukke natur omgiver jer. Hotellet har en god restaurant samt mindre spaområde.

Dag 4
Is og grotter ved Maligne Canyon, Jasper Nationalpark

Maligne Canyon Icewalk i Jasper NationalparkDagens højdepunkt er en guidet tur til Maligne Canyon, som er den dybeste bjergkløft i Jasper Nationalpark, der kan opleves. Glæd jer til at gå i bunden af den 50 meter dybe dal med store, tilfrosne vandfald på begge sider, opleve isgrotter, fantastiske isformationer og store istapper fra loftet i grotterne. 

Maligne Canyon Icewalk i Jasper Nationalpark, CanadaI har en kyndig naturguide med, som undervejs fortæller om Maligne Valley, mysteriet om den forsvundne Medicine Lake og de særlige karstlandskaber med sten, hvis overflade over en årrække har fået aftryk og dannet mønstre efter rindende vand.

Der er max 12 personer med på denne tur, hvor I cirka skal gå 3.5 km. Husk varmt tøj og kamera!

Dag 5
Smukke snelandskaber, Lake Louise og slædetur

Vinter og solopgang ved Lake Louise, CanadaI bliver hentet på jeres hotel, hvorfra turen går med bus fra Jasper via Colombia Icefields Parkway til den smukke, turkisblå Lake Louise. Colombia Icefield Park er en af de smukkeste dale I kan forestille jer. I kører gennem et fantastisk landskab med høje sneklædte bjerge, frosne vandfald og endeløse dale dækket af kridhvid sne.

Restaurant og "vinkælder" på Post Hotel & Spa, CanadaSenere på dagen ankommer I til Lake Louise og Post Hotel & Spa 4*, der ligger ud til Bow River og med med udsigt til de imponerende bjerge. Hotellet, der er medlem af Relais & Château, inviterer til gastronomi, spabehandlinger og forkælelse.

I har et par timer til at slappe af, før I om aftenen skal på en fantastisk slædetur ud i snelandskabet ved Lake Louise.

Slædetur med hest ved Lake Louise, CanadaAutentisk slædetur i de smukkeste omgivelser

Ved Lake Louise står to heste spændt for en slæde – klar til at give jer en fantastisk naturoplevelse. I stiger ombord i slæden og sætter jer godt til rette med et dejligt, lunt tæppe omkring jer. Langsomt begynder hestene af skridte fremad efter signal fra kusken, og I glider ind i det smukke snelandskab ved Lake Louise. Det er som taget ud af et juleeventyr med de høje sneklædte bjerge, frosne vandfald og den perfekte, hvide sne, som knaser og glitrer under slæden.

Dag 6
Fra Lake Louise til Banffs storslåede natur

Lobbyen på Moose Hotel & SuitesJeres vintereventyr i Canada fortsætter fra Lake Louise til Banff, hvor I ankommer lige omkring frokosttid. Her skal I de næste fire nætter bo på Moose Hotel & Suites 4*, som ligger centralt i Banff by med perfekt panoramaudsigt til Rocky Mountains.

Hotellet har en fantastisk hyggelig og varm stemning, og facaden med Rocky Mountains bjergtoppe og nåletræer i baggrunden, drager tankerne mod autentisk alpehyttestemning.

Dag 7-9
The Canadian Rockies - en perle for ski- og snowboardentusiaster

Stå på ski i områderne ved The Canadian RockiesPå med skiene! Banff ligger lige i hjertet af en af Canadas største nationalparker, The Canadian Rockies, som gennem flere år har været en perle for ski- og snowboardentusiaster.

Ski og endeløse snelandskaber ved The Canadian Rockiesmere end 250 pister venter på jer

I har inkluderet tredages leje af ski eller snowboard, alt udstyr samt liftkort og transfer t/r. fra Banff til de tre skiområder Mount Norquay, Sunshine Valley og Lake Louise Ski Resort. Til sammen udgør de tre skiområder mere end 250 pister, som bare venter på jer. Her finder I en bred variation af pister både til begynderen og den rutinerede ski- eller snowboardløber.

SkiløbKort kørsel til de tre skiområder

Der er knap 10 minutters kørsel fra Banff til Mount Norquay, 20 minutters kørsel til Sunshine Village og 40 minutters kørsel til Lake Louise. 

På Sunshine Valley finder I bl.a. den verdensberømte offpiste Delirium Dive samt en knap 8 km lang piste. Og ved Lake Louise, som er et af verdens største enkeltstående skiområder i Canada, kan I udforsker 139 pister fordelt på fire bjergsider.

Dag 10-11
Hjemrejse fra Banff til Danmark
Nyd synet af solnedgang over bjergene i CanadaVintereventyret er ved at være ved vejs ende. I bliver hentet på hotellet og kørt til Calgarys Internationale Lufthavn, hvor I flyver mod Danmark.  
 
I lander i Danmark på dag 11.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksenpris

Vintereventyr i Canada, Voksen
RejseperiodeDobbelt
15.12.21 - 29.12.2129.000-31.000
02.01.22 - 05.04.2227.000-29.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Børnepris (2-11 år)

Vintereventyr i Canada, Barn
Rejseperiode1. barn2. barn
15.12.21 - 29.12.2114.000-16.00014.000-16.000
02.01.22 - 05.04.2214.000-16.00014.000-16.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Vancouver / Calgary-København
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra Vancouver lufthavn til hotel
 • 1 nat på The Loden Hotel 4*, Vancouver, Signature King Room
 • Transport fra hotellet til Pacific Central Station
 • Oplevelse: Togrejse på tværs af Canada med The Canadian fra Vancouver til Jasper med 1 overnatning i topersoners kupé. Inkl. morgenmad og frokost ombord.
 • Transport fra stationen i Jasper til hotel
 • 2 nætter på Sawridge Inn 3*, Jasper, Outside with Balcony
 • Oplevelse: Maligne Canyon Icewalk
 • Transport med bus fra Jasper via Columbia Icefield Parkway til Lake Louise
 • 1 nat på the Post Hotel & Spa 4*,  Lake Louise, Preferred Double room
 • Oplevelse: Slædetur ved Lake Louise
 • Transport med bus fra Lake Louise til Banff
 • 4 nætter på Moose Hotel & Suites 4*, Banff, Superior Hotel Room
 • 3 dages leje af ski- eller snowboardudstyr
 • 3 dages liftkort til Mount Norquay, Sunshine Valley og Lake Louise Ski Resort inkl. transport fra Banff t/r.
 • Transport med bus fra Banff til lufthavnen i Calgary
 • Nationalpark afgifter

Ikke inkluderet

 • Afbestilling- og rejseforsikring vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for eTA registrering for indrejse til Canada

Bemærk

 • Mulighed for afrejse fra Billund, Aarhus eller Aalborg.
 • Forhør om mulighederne for Premium Economy Class og Business Class
 • Afrejse fra Danmark søndag og torsdag i perioden fra 12.12.19 til 05.04.20