Xl The Canadian Train Canada Winter View

Vintereventyr i Canada

Vintereventyr i Canada

11 dage fra 36.500 kr. | BØRN fra 18.500 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Spektakulære snelandskaber, slædetur og ski i The Canadian Rockies

Når sneen falder i Canada, bliver de smukke nationalparker med majestætiske bjerge, søer og vandfald til de mest spektakulære vinterlandskaber. Tag på en rejse til Canada, og oplev det hele. Fra togtur gennem Rocky Mountains til slædetur ved Lake Louise og tre dage på ski i The Canadian Rockies.

En rejse for par og familier, der vil opleve Canadas mest storslåede vinterlandskaber med god tid til at få sjælen med og nyde hvert et øjeblik af den smukke natur.

Glæd jer til

 • Togrejse gennem storslåede vinterlandskaber
 • Isgrotter og dybe kløfter i Maligne Canyon
 • Hyggelig slædetur gennem sneen ved Lake Louise
 • Tre dage på ski i The Canadian Rockies
 • Mere end 350 pister med ”Champagne Powder”

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Vancouver 1 nat på Vancouver 1 Højdepunkter Bo på et boutique-hotel tæt på byen bedste shopping område, havnefront og Stanley Park. Bo på et boutique-hotel tæt på byen bedste shopping område, havnefront og Stanley Park.
Jasper 2 nætter på Jasper 2 Højdepunkter Udforsk store gletsjere, isgrotter og tilfrosne vandfald i Jasper National Park. Udforsk store gletsjere, isgrotter og tilfrosne vandfald i Jasper National Park.
Lake Louise 1 nat på Lake Louise 1 Højdepunkter Autentisk slædetur i snelandskaberne ved Lake Louise. Autentisk slædetur i snelandskaberne ved Lake Louise.
Banff 4 nætter på Banff 4 Højdepunkter Glæd jer til 3 skiområde med mere end 350 pister omgivet af smuk natur. Glæd jer til 3 skiområde med mere end 350 pister omgivet af smuk natur.
Xl Canada Vancouver Winter Snow
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Isgrotter i Maligne Canyon

I Jasper skal I opleve Maligne Canyon, som er den dybeste kløft i Jasper Nationalpark, der kan opleves. I selskab med en naturkyndig guide bevæger I jer ned i den 50 meter dybe kløft med frosne vandfald op ad bjergsiderne og istapper hængende ned fra loftet og på væggene inde i de smukke isgrotter.

Storslåede vinterlandskaber ad Columbia Icefield Parkway

Glæd jer også til at køre ad Columbia Icefield Parkway, der er verdenskendt for sine storslåede landskaber. Her venter majestætiske bjergkæder og spektakulære gletsjere, spejlblanke frosne søer og tætbevokset nåleskov på jer. I kører med bus fra Jasper ad Columbia Icefield Parkway til Lake Louise, så I kan nyde hvert et øjeblik undervejs af landskabet uden at skulle tænke på at have øjnene på vejen. 

Autentisk slædetur ved Lake Louise

Lake Louise er kendt for sin smukke, turkisblå farve, men om vinteren forvandles søen og området til et magisk snelandskab uden lige. Som en del af jeres rejse skal I opleve Lake Louise på en autentisk slædetur. Hestene er spændt for, og det er som taget ud af et juleeventyr med de sneklædte bjerge og nåletræer, og den perfekte, hvide sne, som knaser og glitrer under slæden.

På ski eller snowboard i Canadas bedste skiområder

Alt dette munder ud i tre dage på ski eller snowboard i et af Canadas bedste skiområder med puddersne - Mount Norquay, Sunshine Valley og Lake Louise Ski Resort. Her venter over 350 pister på jer, og både nybegynderen og den rutinerede ski- eller snowboardløber kan være med. 

 

Xl Canada Horse Sleigh Tour Lake Louise
Xl Canada Maligne Canyon Icewalk
XL Canada Alberta Banff NP Mt Norquay Snow Tubing
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser fra København, Aalborg eller Billund Lufthavn til Vancouver. Her bliver i hentet og kørt til The Loden Hotel 4*, hvor I har en overnatning.

The Loden Hotel

The Loden Hotel er et hyggeligt byhotel, som ligger centralt i Vancouver med byens bedste shoppingområder, havnefronten, Stanley Park samt caféer og restauranter lige uden for døren. I har resten af dagen på egen hånd til at udforske byen.

Xl Canada Vancouver Loden Hotel Signature King Bedroom

Xl Canada British Cloumbi Vancouver Gastown Steamclock

I har dagen på egen hånd til at fordybe jer mere I Vancouver by. Vancouver er omkranset af bjerge og floder, men selve byen er relativt flad, så I kan sagtens gå rundt til alt eller leje cykler.

Oplev eksempelvis historiske Gastown, idylliske Stanley Park eller Chinatown.

Xl The Canadian Train Canada View

På eventyr med The Canadian

Sidst på dagen klokken 19.30 fløjtes der til afgang på Vancouver Central Station med toget The Canadian. Jeres vintereventyr i Canada fortsætter mod Jasper og de majestætiske Rocky Mountains. Læn jer tilbage og nyd synet af Vancouver by, der forsvinder bag jer og glider over i smukke snelandskaber med høje grantræer, tildækkede marker, spejlblanke søer og gigantiske bjerge.

I rejser i en kupé med eget toilet og plads til to, og om aftenen bliver kupéen omdannet til en komfortabel seng om aftenen.

Spændende oplæg og aktiviteter

Tiden ombord er helt jeres egen, og der er masser at tage sig til. Besøg eksempelvis aktivitetsvognen, hvor der bliver holdt spændende oplæg om Canadas historie og naturen, som I kører gennem. Der er også en skøn restaurant ombord på toget, hvis glaskuppel giver en fantastisk udsigt til landskabet og naturen, I kører gennem, imens I nyder jeres middage. 

Xl The Canadian Train Canada Snow Mountains

Morgenmad med udsigt

Når I vågner om morgenen har toget ofte lige forladt Kamloops. Morgenmaden serveres i togets restaurant, hvorfra I kan nyde det smukke syn af naturen udenfor. I kører langs North Thompson Rivers bred gennem Monashee - og Cariboo bjergene, og bruger de næste par timer helt, som I har lyst.

Via The Rockies til Jasper

Midt på dagen kører I gennem Rocky Mountains bjergkæde med udsigt til snedækkede tinder, Pyramid Falls og den store gletsjer Albreda Icefields. Det er et smukt og dragende syn, og I læner jer blot tilbage og nyder, hvor fantastisk en transportform det er at køre med tog her helt tæt på Canadas spektakulære natur. Turen fortsætter videre forbi Mount Robson, der med sine 3.954 meter er det højeste bjerg i de canadiske Rocky Mountains. 

I ankommer til Jasper ved 16-tiden. Her bliver I hentet og kørt til Forest Park Hotel 3*, hvor I har to overnatninger.

Xl The Canadian Train Canada Mountains
Xl The Candian Canada Train Restaurant View
XL Canada Jasper Forest Park Hotel Two Queen Beds Room

Forest Park Hotel

Forest Park Hotel er et af de bedre hoteller i Jasper. I bor centralt i byen, som ligger i hjertet af den berømte Jasper Nationalpark, hvis høje bjerge og smukke natur omgiver jer. Hotellet har en god restaurant samt mindre spaområde.

Dagens højdepunkt er en guidet tur til Maligne Canyon, som er den dybeste bjergkløft i Jasper Nationalpark, der kan opleves. Glæd jer til at gå i bunden af den 50 meter dybe dal med store, tilfrosne vandfald på begge sider, opleve isgrotter, fantastiske isformationer og store istapper fra loftet i grotterne. 

Xl Canada Maligne Canyon Icewalk Man

I har en kyndig naturguide med, som undervejs fortæller om Maligne Valley, mysteriet om den forsvundne Medicine Lake og de særlige karstlandskaber med sten, hvis overflade over en årrække har fået aftryk og dannet mønstre efter rindende vand.

Der er max 12 personer med på denne tur, hvor I cirka skal gå 3.5 km. Husk varmt tøj og kamera!

I bliver hentet på jeres hotel, hvorfra turen går med bus fra Jasper via Colombia Icefields Parkway til den smukke, turkisblå Lake Louise. Colombia Icefield Park er en af de smukkeste dale I kan forestille jer. I kører gennem et fantastisk landskab med høje sneklædte bjerge, frosne vandfald og endeløse dale dækket af kridhvid sne.

Xl Canada Lake Louise Winter
Xl Canada Lake Louise Post Hotel And Spa Diningroom Wine Cellar
Xl Canada Lake Louise Post Hotel And Spa Indoor Pool

Senere på dagen ankommer I til Lake Louise og Post Hotel & Spa 4*, der ligger ud til Bow River og med med udsigt til de imponerende bjerge. Hotellet, der er medlem af Relais & Château, inviterer til gastronomi, spabehandlinger og forkælelse.

I har et par timer til at slappe af, før I om aftenen skal på en fantastisk slædetur ud i snelandskabet ved Lake Louise.

Autentisk slædetur i de smukkeste omgivelser

Ved Lake Louise står to heste spændt for en slæde – klar til at give jer en fantastisk naturoplevelse. I stiger ombord i slæden og sætter jer godt til rette med et dejligt, lunt tæppe omkring jer. Langsomt begynder hestene af skridte fremad efter signal fra kusken, og I glider ind i det smukke snelandskab ved Lake Louise. Det er som taget ud af et juleeventyr med de høje sneklædte bjerge, frosne vandfald og den perfekte, hvide sne, som knaser og glitrer under slæden.

Jeres vintereventyr i Canada fortsætter fra Lake Louise til Banff, hvor I ankommer lige omkring frokosttid. Her skal I de næste fire nætter bo på Moose Hotel & Suites 4*, som ligger centralt i Banff by med perfekt panoramaudsigt til Rocky Mountains.

Hotellet har en fantastisk hyggelig og varm stemning, og facaden med Rocky Mountains bjergtoppe og nåletræer i baggrunden, drager tankerne mod autentisk alpehyttestemning.

Xl Banff Canada Moose Hotel & Suites Lobby Fireplace

På med skiene! Banff ligger lige i hjertet af en af Canadas største nationalparker, The Canadian Rockies, som gennem flere år har været en perle for ski- og snowboardentusiaster.

Xl Canada Winter Snow Skiing Ski
Xl Canada Winter Snow Skiing Nature
XL Canada Alberta Banff NP Lake Louise Down Hill Skiing

Mere end 350 pister venter på jer

I har inkluderet tredages leje af ski eller snowboard, alt udstyr samt liftkort og transfer t/r. fra Banff til de tre skiområder Mount Norquay, Sunshine Valley og Lake Louise Ski Resort. Til sammen udgør de tre skiområder mere end 350 pister, som bare venter på jer. Her finder I en bred variation af pister både til begynderen og den rutinerede ski- eller snowboardløber.

Kort kørsel til de tre skiområder

Der er knap 10 minutters kørsel fra Banff til Mount Norquay, 20 minutters kørsel til Sunshine Village og 40 minutters kørsel til Lake Louise. 

På Sunshine Valley finder I bl.a. den verdensberømte offpiste Delirium Dive samt en knap 8 km lang piste. Og ved Lake Louise, som er et af verdens største enkeltstående skiområder i Canada, kan I udforsker 139 pister fordelt på fire bjergsider.

Xl The Canadian Train Canada Sunset Mountains
Vintereventyret er ved at være ved vejs ende. I bliver hentet på hotellet og kørt til Calgarys Internationale Lufthavn, hvor I flyver mod Danmark.  
 
I lander i Danmark på dag 11.
Fantastisk togrejse med The Canadian

Det skal I opleve på jeres rejse

Rejsen starter i Vancouver, hvor I stiger ombord på The Canadian med Jasper som endestation. Forude venter en fantastisk togtur, når I glider gennem det ene smukke vinterlandskab efter det andet. I overnatter på toget og vågner op til morgenmad med udsigt til North Thompson River, før I fortsætter gennem Monashee - og Cariboo bjergene til Rocky Mountains med udsigt til snedækkede tinder, Pyramid Falls og den store gletsjer Albreda Icefields. 

Tiden ombord er helt jeres egen, så I læner jer tilbage og nyder, hvor fantastisk en transportform det er at køre med tog gennem Canadas spektakulære natur.

Skønne 3-4* hoteller og lodges

Her skal I bo på jeres rejse

Som en del af jeres magiske vinterrejse i Canada, skal I selvfølgelig bo på skønne 3-4* stjernede hoteller og lodges med super beliggenhed i de smukkeste omgivelser. I overnatter eksempelvis på Forest Park Hotel 3* i Jasper Nationalpark med udsigt til The Rockies, Post Hotel & Spa 4* ved Lake Louise og til sidst på Moose Hotel & Suites 4* i Banff, der ligger perfekt med skiområderne lige uden for døren.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Vancouver / Calgary-København
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra Vancouver lufthavn til hotel
 • 1 nat på The Loden Hotel 4*, Vancouver, Signature King Room
 • Transport fra hotellet til Pacific Central Station
 • Oplevelse: Togrejse på tværs af Canada med The Canadian fra Vancouver til Jasper med 1 overnatning i topersoners kupé. Inkl. morgenmad og frokost ombord.
 • Transport fra stationen i Jasper til hotel
 • 2 nætter på Forest Park Hotel 3*, Jasper, Outside with Balcony
 • Oplevelse: Maligne Canyon Icewalk
 • Transport med bus fra Jasper via Columbia Icefield Parkway til Lake Louise
 • 1 nat på the Post Hotel & Spa 4*,  Lake Louise, Preferred Double room
 • Oplevelse: Slædetur ved Lake Louise
 • Transport med bus fra Lake Louise til Banff
 • 4 nætter på Moose Hotel & Suites 4*, Banff, Superior Hotel Room
 • 3 dages leje af ski- eller snowboardudstyr
 • 3 dages liftkort til Mount Norquay, Sunshine Valley og Lake Louise Ski Resort inkl. transport fra Banff t/r.
 • Transport med bus fra Banff til lufthavnen i Calgary
 • Nationalpark afgifter
Pris per person ved 2 voksne
Vintereventyr i Canada, Voksen
RejseperiodeDobbelt
15.12.24 ‑ 29.12.2438.000‑40.000
02.01.25 ‑ 05.04.2536.000‑38.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Vintereventyr i Canada, Barn
Rejseperiode1. barn2. barn
15.12.24 ‑ 29.12.2418.000‑20.00018.000‑20.000
02.01.25 ‑ 05.04.2518.000‑20.00018.000‑20.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestilling- og rejseforsikring vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for eTA registrering for indrejse til Canada

Bemærk

 • Mulighed for afrejse fra Billund, Aarhus eller Aalborg.
 • Forhør om mulighederne for Premium Economy Class og Business Class
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Canada

Alt på jeres Canadarejse kan skræddersyes efter jeres behov. Fra flere overnatninger på hotellerne til flere naturoplevelser undervejs. Tal med vores Canadaeksperter om netop jeres ønsker og behov på rejsen.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.