• Med The Canadian tværs over Canada
 • Nyd den endeløse, smukke natur mens I kører på tværs af Canada med The Canadian
 • Rejs på tværs af Canada med The Canadian
 • Nyd synet af solnedgang over bjergene i Canada

Togrejse på tværs af Canada

Majestætiske landskaber og god komfort med The Canadian

Rejs på tværs af Canada med The Canadian
Læs mere

At rejse med The Canadian i Canada er ikke bare en togrejse. Det er en oplevelse. Læn jer tilbage i sædet og se den majestætiske natur glide forbi. Kør f.eks. Vancouver-Jasper eller hele vejen mellem Toronto og Vancouver.

Oplev Canada med toget The CanadianI bestemmer ruten

The Canadian kører over tre dage på tværs af Canada fra Toronto til Vancouver med stop i Sudbury, Sioux Lookout, Winnipeg, Saskatoon, Edmonton, Jasper og Kamloops. I kan stå på og stige af toget på den station, der passer bedst ind i jeres rejse på tværs af Canada. Rejser I hele vejen fra Toronto til Vancouver tager turen samlet tre dage.

Bjerge, sne og tæt nåleskov i Canada - The Canadian togrejseEn naturoplevelse i topklasse

Fløjten lyder på perronen, og I går om bord på The Canadian. Forude venter en naturoplevelse i topklasse! I bor i moderne kupeer, og kan bevæge jer frit rundt i toget, som bl.a. er udstyret med skylinevogne, hvis karakteristiske glaskupler udgør en fantastisk panoramaudsigt. Glæd jer til at opleve majestætiske bjergkæder såsom The Rocky Mountains, uspolerede nåleskove, spejlblanke søer, gyldne kornmarker og endeløse prærier.

I kører bla. gennem smukke bjerglandskaberEn afstressende oplevelse

Tiden ombord er helt jeres egen, så I har god tid til at få sjælen med og gøre, lige hvad I har lyst til. Måske læser I en god bog? Benytter togets Wi-Fi eller tager en digital detox? Måske nyder I bare hvert et øjeblik af landskabet, der glider forbi. Men der er også en masse andet at lave ombord på The Canadian, og togpersonalet står klar med smil, imødekommenhed og god service fra start til slut.

Oplev Canadas smukke natur med The CanadianFra Canadas historie til vinsmagning

Det kan lyde som lang tid at være ombord på et tog fra Toronto til Vancouver. Men det er langt fra kedeligt, og der er en masse aktiviteter, I kan deltage i. Deltag eksempelvis i spændende oplæg, som tager jer vidt omkring i Canadas historie og naturen, som I kører gennem. Få inspiration til oplevelser i de forskellige byer, som The Canadian stopper i. Eller nyd en lækker vinsmagning i restauranten.

Nyd jeres middage i restauranten ombord på The CanadianSkøn restaurant ombord

The Canadian har en skøn restaurant, hvor menukortet byder på retter af friske råvarer inspireret af det canadiske køkken. Her får I god mad, og middagen kan bestå af en tre-retters menu – selvfølgelig akkompagneret af de smukke landskaber, som glider forbi. I restauranten kan I desuden dykke ned i det spændende vinkort, nyde kolde drinks eller en god kop friskbrygget kaffe.

Moderne kupéer med god komfort

I kan vælge mellem forskellige kupétyper, hvis komfort og størrelse varierer. Mange af vognenes kupéer stammer fra 50’erne, men er blevet sat i stand med moderne faciliteter, så I har alt, hvad I har brug for undervejs. Bo eksempelvis i en skøn dobbeltkupe med to komfortable senge, minibar, tv samt badeværelse med eget toilet.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.