Xl Chile Easter Island Explora Rapa Nui Exterior
Påskeøen, Chile

Explora Rapa Nui

Oplev Påskeøens mysterier i pagt med naturen

Med sin enestående beliggenhed og sanselige arkitektur, som nærmest smelter ind i landskabet, skaber den luksuriøse lodge Explora Rapa Nui de perfekte rammer for at komme helt tæt på Påskeøens unikke natur og gådefulde historie.

Dramatiske klippeskråninger og uberørte strande

Der er få steder i verden, om nogen, der vækker fantasien og eventyrlysten som den sagnomspundne Påskeøen. Her danner frodige kratere, dramatiske klippeskråninger og uberørte palmestrande ramme om en af verdens mest gådefulde historier: Historien om de såkaldte moai-statuer – knap 1000 stenkæmper

Påskeøen er en af verdens mest isolerede øer. I er godt 3500 km fra Chiles fastland og jeres nærmeste naboer er godt 2000 km væk på Pitcairn-øerne i Stillehavet. Men bare rolig, her bor også andre mennesker - knap 8000 - og kun få km fra hovedbyen Hanga Roa, finder I den stilfulde lodge Explora Rapa Nui, som byder på underspillet luksus med spa og pool, lokale specialiteter og gennemførte udflugter med kyndige guides. fra en svunden tid, på en ø midt ude i Stillehavet. Hvem byggede dem? Hvorfor? Og hvor kom de fra?

Unikke udflugter med kyndige guides

Først og sidst, er det Påskeøens natur og gådefulde historie, som er omdrejningspunktet i Explora Rapa Nui. Lodgen tilbyder mere end 30 gennemførte udflugter med kyndige guides, som hver især er eksperter i alt fra fugleliv og øens flora til arkæologi og lokalkultur. 

I kan udforske det hele i bil, på cykel eller til fods – med Explora Rapa Nui foregår det altid i små grupper af max. 8 personer. Lodgen tilbyder bl.a. også dykketure, snorkelture, og fugle- og flagermussafarier. Alle udflugter er inkluderet i opholdet og aftales på stedet, mens I bor der.

Xl Chile Easter Island Explora Rapa Nui Hike Moai Rano Raraku
Xl Chile Easter Island Explora Rapa Nui Ahu Akivi Lunch Buffet
Xl Chile Easter Island Explora Rapa Nui Varua Room
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Futuristisk design og fredfyldt luksus

Explora Rapa Nui er bygget i fyrretræ, natursten og upoleret beton med buede linjer og vinduer, som naturligt spejler vulkanøens landskaber og samtidig trækker tråde til dens mystiske historie og ånd. Indretningen er minimalistisk og moderne, mens de indvendige træfacader og stilfulde møbler sørger for en afslappet stemning og naturlig varme.

Efter dagens eventyr, kan I bl.a. glæde jer til at nyde lodgens skønne spa med udendørs pool og jacuzzi, omgivet af bølgende græsenge og Stillehavet i horisonten. Bagefter venter lokale specialiteter af bl.a.  grillet fisk og skaldyr, og ikke mindst ceviche – alt sammen parret med et rigt udvalg af chilenske vine.

30 Værelser

Explora Rapa Nui har 30 værelser, fordelt på 26 såkaldte Varúa Rooms og 4 Raa Suites. Værelserne kombinerer smagfuldt rå betonvægge med varme træelementer og en enkel indretning – uden TV - som placerer de store vinduer og skønne udsigter i centrum af oplevelsen. Alle værelser har jacuzzi og aircondition.

Der er Wi-Fi i lodgens fællesområder, men ikke på værelserne. Hør med jeres rejserådgiver, om hvilke værelsestype, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Chile

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Chile. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.