Xl Chile Hotel Las Torres Patagonia Exterior
Torres del Paine, Chile

Hotel las Torres Patagonia

Charmerende bjerghotel i sublime omgivelser

Rustikke Hotel las Torres Patagonia ligger på en privat ranch ved foden af det sneklædte bjerg Mt. Almirante Nieto og et af verdens helt store naturvidundere, nationalparken Torres del Paine. 

Et varmt hjem i hjertet af Patagonien

Hotel las Torres Patagonia er ikke alene et hyggeligt bjerghotel med masser af landlig varme og komfort. Det er også den perfekte base til at udforske et af verdens mest enestående naturområder, Torres del Paine. 

Fra de ikoniske “blå tårne”, Salto Grande, og Laguna Verde til Grey-gletsjeren og Den franske dal, venter der jer et væld af store naturoplevelser til fods, i 4x4 og på hesteryg fra hotellet, som ligger lige ved indgangen til den verdenskendte nationalpark.

Tilbage på Hotel las Torres Patagonia kan I bl.a. glæde jer til gode chilenske måltider med skønne udsigter til sneklædte bjerge, græssende køer og hotelles egne heste. Og måske I også vil en tur i den lille spa, hvor I bl.a. kan glæde jer til et lindrende mudderbad efter dagens strabadser i vildmarken.

Rustik charme og moderne landstil

Hotel las Torres Patagonia var engang en ægte chilensk ranch, en såkaldt estancia, og har siden udviklet sig til et større anlæg med hotel, campingområde og et vandrehjem. Det er en kombination, som giver hotellet et charmerende liv på tværs af generationer. 

Hotellets landlige historie og rustikke charme fortsætter indenfor, hvor indretningen bedst kan beskrives som moderne chilensk landstil med lyse trægulve, rustikke træborde, moderne møbler i naturfarver og varme detaljer med tydelige tråde til Patagoniens oprindelige kulturer.

Xl Chile Hotel Las Torres Patagonia Quincho Fire Food
Xl Chile Hotel Las Torres Patagonia Restaurant Food
Xl Chile Hotel Las Torres Patagonia Suite
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

57 Værelser - hør mere med jeres rejserådgiver

Hotel las Torres Patagonia har 57 værelser, fordelt på tre værelseskategorier: Canelo Rooms, Cypress Rooms og Suites. Værelser er enkelt og stilfuldt indrettet med lyse træelementer, traditionelle tekstiler og store trævinduer med skønne udsigter til bjergene og haven. 

Alle værelser har Wi-Fi og indlagt varme, mens hotellets suites også har egen jacuzzi. Nogle værelser har bedre udsigt til bjergene end andre. Hør med jeres rejserådgiver, hvilke værelsestype, som passer jer bedst.

Restaurant

På Restaurante Coirón, kan I også glæde jer til et at opleve et charmerende og kreativt køkken, som kombinerer moderne kogekunst med traditionelle retter fra de chilenske egne af Patagonien. Og å kommer en stor del af råvarerne fra hotellets egen økologiske køkkenhave.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Chile

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Chile. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.