XL Little Polynesian Cook Islands Beachfront
Rarotonga, Cook Islands

Little Polynesian Resort

Blændende beliggenhed med snorkling lige uden for døren

Little Polynesian Resort er ubetinget vores favorit på Rarotonga, hovedøen i The Cook Islands. Sjældent har vi følt os så velkomne og så godt tilpas som på Little Polynesian. Her er ganske enkelt rigtig rart at være!

Charmerende resort

Med kun 14 bungalows er der tale om et mindre resort med blændende beliggenhed ned til en bred sandstrand med lækkert badevand og gode muligheder for at snorkle lige uden for døren.

Omgivelserne er sand, vand og svajende palmer til den ene side og det grønne højland til den anden. De ti Beachfront Are's har en stor terrasse med udsigt over lagunen, store liggestole og en skyggefuld daybed. Fra den store kingsize seng er der ligeledes uhindret udsigt til vandet.

Værelserne har alle store badeværelser, tv, dvd og mulighed for at lave en kop kaffe. Bag bungalowerne ligger en lille gårdhave med spa og udendørs bruser.

De fire Garden Pia Tiare ligger i en lille lukket gårdhave uden udsigt med spa og udendørs bruser, og de har alle et mindre køkken. Fra swimmingpoolen og liggestolene er der udsigt over havet og for enden ligger den lille café, hvor der serveres morgenmad, hvis I altså ikke hellere vil have den serveret på jeres egen terrasse, samt frokost og middag. Kokken hedder Carlos og han laver fantastisk mad!

XL Little Polynesian Cook Islands View From Main Road
XL Little Polynesian Cook Islands Infinity Pool
XL Little Polynesian Cook Islands Romantic Candlelit On The Beach
TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Cook Islands

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Cook Islands. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.