XL Pacific Resort Aitutaki Cook Islands Secluded Hideaway

Solens Cook Islands og stjernernes L.A.

Solens Cook Islands og stjernernes L.A.

18 dage fra 59.000 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Paradisøerne Rarotonga og Aitutaki og luksus i Hollywood

Denne rejse til Cook Islands byder på store villaer på to af de bedste resorts på Rarotonga og Aitutaki. Inkl. sejltur på Aitutakis smukke lagune, polynesisk kulturaften og 3 dage på eksklusivt hotel i Los Angeles.

Tænk, hvis man kunne skabe en verden fyldt med skønhed, varme og glæde. Lægge en beskyttende ring omkring den. Og så bare nyde livet i sit eget Paradis.

Det er faktisk sådan, naturen har skabt de 15 paradisøer, som tilsammen udgør Cook Islands. Bølgerne fra det dybblå Stillehav brydes i hvide skumtoppe mod revet, der ligger rundt om hver enkelt ø.

Inden for denne hvide cirkel ligger den turkise lagune fredfyldt og fristende med smukke atoløer som pynt. Og inde på land venter hvide strande og frodiggrønne bjerge, der rejser sig mod den blå himmel.

Velkommen til Cook Islands.

Glæd jer til

 • To af de bedste resorts på Cook Islands
 • Rundtur og kulturaften på Rarotonga
 • Sejltur på Aitutakis smukke lagune
 • 3 dage i L.A. på Kimpton La Peer Hotel 4*
 • Inkl. daglige vouchers til restauranter

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Rarotonga, Cook Islands 7 nætter på Rarotonga, Cook Islands 7 Højdepunkter Afslappet stemning med tropiske regnskove, hvide strande og turkisblå laguner. Afslappet stemning med tropiske regnskove, hvide strande og turkisblå laguner.
Aitutaki, Cook Islands 5 nætter på Aitutaki, Cook Islands 5 Højdepunkter Vidunderlige solnedgange og sublim snorkling i krystalklart vand. Vidunderlige solnedgange og sublim snorkling i krystalklart vand.
West Hollywood, USA 3 nætter på West Hollywood, USA 3 Højdepunkter Bo i gåafstand til Sunset Strip og besøg den berømte Walk of Fame. Bo i gåafstand til Sunset Strip og besøg den berømte Walk of Fame.

Det kan I se frem til på Rarotonga

Crown Beach Resort & Spa, Rarotonga

Crown Beach Resort & Spa 4* ligger på den vestlige side af Rarotonga. Her finder I nogle af Rarotongas bedste strande, og placeringen mod vest betyder samtidig enestående solnedgange.

Læg hertil hvide sandstrande og den turkisfarvede lagune, så fornemmer I, hvad der venter jer på jeres ferie på Cook Islands.

Her er kun 36 villaer og suiter, så der er aldrig trængsel, hverken på den brede strand eller på resortet. Fælles for alle værelser er, at de er rummelige, lyse og med moderne faciliteter.

Indretningen er præget af mange naturmaterialer med fine tekstiler, varme træsorter og kølende klinkegulve.

Flere villaer og suiter har egen lille pool, så sig til, hvis I ønsker en opgradering.

Restauranter

Crown Beach Resort & Spa har 3 restauranter:

 • Oceans Restaurant & Bar på stranden serverer morgenmad, frokost og middag i afslappet tempo og atmosfære
 • Windjammer Restaurant er mere formel med fokus på specialiteter fra Stillehavsområdet
 • Tang Restaurant er stedet for en pizza, asiatisk mad og måske lidt tapas

Udover Crown Beach Resort & Spas egne restauranter er der 5 restauranter inden for gåafstand.

Inkl. vouchers til restauranter

Både på Rarotonga og Aitutaki inkluderer vi daglige vouchers til såvel resortets egne restauranter som lokale restauranter udenfor. Alle daglige vouchers er på 60 NZ$ pr. person.

Aktiviteter

Atmosfæren på Rarotonga – og overalt på Cook Islands i øvrigt - er afslappet, og her findes ingen burgerkæder, trafiklys eller store internationale hoteller. Det giver sig selv, at I nok vil tilbringe det meste af tiden under palmerne og i det lune vand. Ud over den smukke sandstrand er her dog også en ferskvandspool.

Vil I gøre lidt ekstra for jeres velvære, kan I nyde en behandling i Spa Ariki. Brug af snorkleudstyr og kajakker er inkluderet i prisen. Fitness og dykkercenter findes ligeledes på resortet. Det gør børn under 16 år til gengæld ikke.

Rundtur på Rarotonga

Rarotonga er den største af Cook Islands 15 øer. Den bjergrige centrale del af øen er dækket af tropisk regnskov. Dagstemperaturen året rundt ligger på ca. 25 - 30 grader, køligst juni - august og varmest i november - marts, hvor der også kan komme en tropisk byge. Øen er 30 km i omkreds, og de to busruter bringer jer nemt til f.eks. hovedstanden Avarua. De kører hver sin vej rundt, så der er altid en bus hjem igen.

Før I hopper på bussen, arrangerer vi dog en halvdagstur med guide, der giver jer et hurtigt indtryk af øen, muligheder og afstande. I kommer øen rundt i en minivan med en lille gruppe af andre rejsende.

Aftenshow med polynesisk kultur

Den polynesiske kultur er præget af dans, sang og dejlig mad. Det kommer I til at få et spændende indblik i på en traditionel kulturaften fyldt med sang, dans, glæde, energi og skønne retter.

Xl Fransk Polynsien Rarotonga Beach
XL Pacific Resort Aitutaki Cook Islands Sun Lounge On The Beach
XL Cook Islands Rarotonga Dancers Men People Local Polynesian Culture

Guddommelige Aitutaki

Perlen i Cook Islands

Efter mange dejlige dage på Rarotonga er tiden nu inde til at tage videre mod perlen i Cook Islands: Aitutaki. I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Aitutaki.

Et besøg på Cook Islands er simpelthen ikke komplet uden et besøg her – enten på en udflugt eller endnu bedre: Hvis I overnatter her. Det er ét af de smukkeste steder i Stillehavet, i tæt konkurrence med Bora Bora i Fransk Polynesien!

I skal være hele 5 nætter på Pacific Resort Aitutaki 5*, der er det bedste hotel på øen. Med en blændende beliggenhed på en lang hvid sandstrand omgivet af svajende palmer bliver det ikke meget bedre.

Villaer med udsigt til lagunen

Alle 26 bungalows ligger skyggefuldt under træerne, og alle har udsigt til den blå lagune og direkte adgang til stranden, hvor I også finder jeres egen liggestol i behagelig skygge under et palmetræ.

Værelserne er rummelige med alle moderne faciliteter og stor terrasse med daybed. Stilen er en god blanding af asiatisk og polynesisk arkitektur, og ud over restaurant med udsigt over havet, er her også en pool med tilhørende bar, en mindre butik og en "mini spa", der tilbyder massage, ansigtsbehandlinger med videre.

Udover vandet, solen og stranden og det smukke resort er medarbejderne nogle af de sødeste og mest imødekommende, vi længe har mødt! Og med et glimt i øjet! Ubetinget det bedste sted at bo på Aitutaki!

Udflugt til lagunen


Set fra luften ligger Aitutaki som en lysende ring i det dybblå Stillehav. Det store koralrev beskytter lagunen og fastlandet hele vejen rundt. Så uendeligt smukt.

En sejltur på lagunen er netop emnet for en dagsudflugt på Aitutaki. Lagunen er berømt for sin snorkling, og I går også i land på legendariske One Foot Island, hvor stranden regnes som en af de absolut bedste i hele Oceanien. Her kan I nyde en frokost, det hvide sand, de farverige fisk og det klare vand.

USA California Los Angeles Hollywood Sign

Stjernernes Los Angeles

Storbyens oplevelser venter

Det er nærmest umuligt at løsrive sig fra Aitutaki, men heldigvis venter flere oplevelser på hjemrejsen. Vi har nemlig reserveret et 3 overnatninger på Kimpton La Peer Hotel 4*, der ligger i et af West Hollywoods mest kreative kvarterer.

Kimpton La Peer Hotel er en oase, hvor designerånden og stemningen fra det omkringliggende kvarter slipper med ind i et levende loungedesign. Hotellet er smagfuldt hele vejen igennem - lige fra den stemningsfulde gårdhave med lounge, bar og pool til jeres værelse, hvor Ole Henriksen Spa-produkter giver ekstra forkælelse til badet.

På opdagelse i Hollywood

Dagene er afsat til at shoppe på Sunset Strip, slentre rundt i Hollywood, se på stjerner i fortovet, opleve Universal Studios og alt, hvad denne skønne by ellers byder på. I kan også nyde poolen, hvis badetøjet skal luftes en sidste gang, inden I rejser det sidste stykke hjem. Nyd dette ophold.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Rarotonga t/r på Economy Class
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavn til Aitutaki t/r
 • 7 nætter på Crown Beach Resort 4*, Rarotonga. One Bedroom Garden Villa, inkl. morgenmad
 • Daglig voucher på NZ$ 60 til brug på øens restauranter
 • Island Discovery Tour på Rarotonga
 • Oplevelse: Polynesisk kulturaften, inkl. middag
 • Indenrigsfly Rarotonga-Aitutaki t/r
 • Transport fra Aitutaki lufthavn til hotellet t/r
 • 5 nætter på Pacific Resort Aitutaki 5*, Aitutaki. Premium Beachfront Suite, inkl. morgenmad
 • Daglig voucher på NZ$ 60 til brug på øens restauranter
 • Oplevelse: Sejltur på Aitutakis lagune
 • 3 nætter på Kimpton La Peer Hotel 4*, West Hollywood, Los Angeles. Standard Double Room
Pris per person ved 2 voksne
Solens Cook Islands og stjernernes L.A., 19 dage i Rarotonga, Aitutaki og Hollywood
RejseperiodeDobbeltEnkelt
13.06.24 ‑ 15.12.2458.000‑61.00086.000‑90.000
16.12.24 ‑ 05.01.2570.000‑72.00098.000‑100.000
06.01.25 ‑ 30.04.2560.000‑66.00089.000‑100.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, transport, oplevelser og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Lokal lufthavnsskat på NZ$ 30 pr person ved afrejse fra Rarotonga
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA

Bemærk

 • Værelset på Crown Beach Resort på Rarotonga er klar for check in om eftermiddagen.
 • Det er også muligt at tage opholdet i Los Angeles på udrejsen - eller flyve ud og hjem via forskellige byer/lufthavne (for merpris).
TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Cook Islands

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.