Xl Costa Rica Manuel Antonio Parador Resort & Spa Pool View
Manuel Antonio, Costa Rica

Parador Resort & Spa

Skønne pools, verdensklasse strande og tæt regnskov

Afslapning, naturoplevelser og paradisiske strande suppleret af et førsteklasses og prisbelønnet resort med fantastisk udsigt. Det er, hvad der venter på Parador Resort & Spa ved Manuel Antonio National Park på Costa Ricas Stillehavskyst.

På en bakketop omgivet af regnskov ligger Parador Resort & Spa med den smukkeste udsigt mod Stillehavet. Lige nede bag den tætte vegetation gemmer Manuel Antonios smukke strande sig, og få minutter derfra venter store naturoplevelser i Costa Ricas mindste nationalpark, Manuel Antonio National Park. 

På Parador Resort & Spa hersker fred og afslapning. De enestående strande kort derfra trækker selvfølgelig mennesker til fra hele verden, så ønsker I mere liv, hyggelige barer, små restauranter og måske lidt shopping, er det kun få minutter væk. I er jo lige så hurtigt tilbage. 

Manuel Antonio National Park

Kun 2 steder på Stillehavskysten i Mellemamerika har regnskoven for alvor fået lov til at overleve skovhugst. Manuel Antonio er det ene sted. I Manuel Antonio møder regnskoven samtidig Stillehavet ved nogle af verdens smukkeste strande. Det er kort sagt det rene paradis, der omgiver hotellet. 

Manuel Antonio byder på et rigt dyreliv med dovendyr, næsebjørne og utallige abearter fra bedårende egernaber til larmende brøleaber. Her er 270 fuglearter i alle størrelser og farver fra papegøjer over tukaner til rovfugle. 

Xl Costa Rica Manuel Antonio Parador Resort & Spa Beach Ocean
Xl Costa Rica Manuel Antonio Parador Resort & Spa La Fragata Restaurant Bar
Xl Costa Rica Manuel Antonio Parador Resort & Spa Vista Suite
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Værelser på Parador Resort & Spa

I kan vælge mellem en lang række værelser og suiter på Parador Resort & Spa. Fra det super dejlige til det aldeles overdådige. Kunne en suite på 179 m2 friste? Nyhavn Rejser anbefaler som udgangspunkt et Garden Plus værelse med udsigt til regnskoven, men tal med jeres rejserådgiver om jeres ønsker til plads og komfort.

Skønne pools og et strejf af slotsstemning

Parador Resort & Spa er fordelt på en række bygninger, der smyger sig ind i det kuperede terræn. Her er en herskabelig stemning i indretning og arkitektur, men resortet formår stadig at være helt afslappet. Tag bare de vidunderlige poolområder i mange niveauer med springvand og fornemme søjlegange. Stilen går igen i den smukke spa.

Restauranter og shuttleservice

Parador Resort & Spa har flere restauranter fra poolbar over tapasrestaurant til hovedrestauranten, hvor I kan spise under stjernerne med formidabel udsigt. Der er gratis shuttleservice, så selv om I er på kør selv-ferie i Costa Rica, kan I her overlade til andre at sidde ved rattet, hvis I skal til byen eller nationalparken 10 minutters kørsel væk. 

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Costa Rica Monteverde Cloud Forest Hanging Bridge
Costa Rica, Mellemamerika

Costa Ricas naturvidundere

13 dage fra

37.500 kr.

Glæd jer til

Enestående dyre- og fugleliv

Tortuguero, Arenal, Monteverde og Manuel Antonio

Paradisstrande, varme kilder og skønne pools

Billeje med GPS og gode veje

Udvalgte 3-4* hoteller med bedste beliggenhed

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Costa Rica

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Costa Rica. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Costa Rica ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.